hits
  • 21.02.2017, 16:01

Pink vibes and fishnet


Pink isn`t just a color, it´s an attitude

Jeg har fullstendig hangups på strømpebukser som dette om dagen. Sammen med en rosa genser, sorte jeans med hull og noen spisse flats er jeg klar for dagen. 

Jeg har alltid vært utrolig skeptisk til å bruke rosa klær. Særlig da jeg har helbleiket hår og lett kan føle meg litt barbie. Likevel synes jeg det er kjempe stilig og er glad i litt rosa i hverdagen. I det siste er det kommet mer og mer rosa i skapet mitt og jeg kjenner det er helt på sin plass. Jeg har nemlig funnet hemmeligheten bak å føle meg vel i rosa. Det handler enkelt og greit om å tone fargen ned og gjøre det hele mer rocka, som blant annet med hullete jeans eller en biker over det hele. 


 

#mote #antrekk #fashion #moteblogg #dagensantrekk #pinkvibes #pink #fishnet #todays

Amalie Hansen Sønnesyn

21.02.2017 kl. 19:25
Fint antrekk!

whitecorner

22.02.2017 kl. 20:01
Amalie Hansen Sønnesyn: Tusen takk :)
whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign