hits
  • 18.03.2017, 22:02

Out and about


Jeg tror jeg kan med hånden på hjertet si at i dag føltes ut som årets første vårdag. På formiddagen tilbrakte jeg en times tid ute på terrassen, under tak, i en krok og med solen skinnende fra blå himmel. Og vet dere hva, solen varmet. Uavhengig av om det er kroken som gjorde utslaget eller om det faktisk er blitt litt varme i solen, spiller for meg ingen rolle. Det var magisk. 

Etter en deilig formiddag hjemme, tok jeg turen ut. En tur i nabolaget og en liten tur til byen. Med ett var det ikke like varmt lengre, og jeg er glad jeg både hadde trøye og en lue i bilen. Det ble lag-på-lag for meg i dag. Med noen ekstra plagg på, var det nydelig å rusle litt rundt og nyte en kop kaffe.

 

#antrekk #outfit #fashion #mote #dagens #filippak #ootd #streetfashion

Pernille

18.03.2017 kl. 22:07
I dag har det vært veldig fint her jeg bor også, og jeg ser virkelig frem til flere slike varme og fine vårdager :) Ønsker deg en fin kveld videre!

whitecorner

18.03.2017 kl. 22:38
Pernille: Så herlig, Pernille. Det er den beste følelsen som er, når vårtegnene begynner å titte frem og solen glimter til med sin tilstedeværelse :) Håper du har hatt en super vårdag og at du også får en fin kveld videre :)

Charlotte

18.03.2017 kl. 22:49
fine bilder ;)

whitecorner

18.03.2017 kl. 23:08
Charlotte: Takk, fine deg <3
whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign