hits
  • 20.03.2017, 21:55

Let`s rock this week


An extra sweater makes the difference in this weather

Bare ankler, ull under en hvit skjorte og en genser knytt rundt livet. Sånn går nå dagene her. Når været skifter fra vårfølelse i det èn går ut døren om morgenen, til å skifte til en sur guff og regn i neste øyeblikk, er redningen min en god ullgenser lett tilgjengelig. I dag ble det skinnbukser og en av mine formelle ulljakker. En jakke jeg er veldig glad i, men som lett kan bli for klassisk for min del. Med en genser rundt livet, får man med en gang en litt mer laidback og avslappet look, synes jeg.

Ellers er uken startet og jeg er klar for travle og spennende dager. Uken er fullstappet av jobb, aktiviteter og besøk. Akkurat som jeg liker det. Når vi snakker om besøk eller venninnetider, er det ikke ofte det er rom for det i en travel hverdag. Det er ikke få ganger vi forsøker få til noe gøy, men passer det for noen en dag, så passer det ikke for andre. Jeg synes egentlig det er så leit, da det er skikkelig deilig og gøy når vi får det til. Jeg tror jeg må bli flinkere til å prioritere og lage rom for mer av det. For er det ikke det det handler om - å lage plass til ting som git en energi?! Og denne uken har jeg laget plass til to.

And I can`t wait <3

 

#mote #antrekk #fashion #style #skinnbukser #rocka #ullblazer #blazer #todays #filippak #balenciaga #tigerofsweden 

Hege Trovåg

20.03.2017 kl. 21:58
For en kul stil du har!

whitecorner

20.03.2017 kl. 22:34
Hege Trovåg: Tusen takk, fine deg :) Så gøy at du liker det :)

Buroyfoto

20.03.2017 kl. 22:15
Åh, liker stilen din såå godt :)

whitecorner

20.03.2017 kl. 22:34
Buroyfoto: Åååå, så snill du er :) Tusen takk, fine deg :)
whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign