• 19.04.2017, 20:12

Pre Easter starts with lemon and ginger


It`s time to start fresh and get rid of all the leftovers in my body

Pjuuuhh... da var påsken 2017 over for min del og det har vært noen fine dager med familie og venner. Som dere sikkert skjønner, fikk jeg meg noen ekstra dager ferie og første dag av uken for min del starter i morgen. 

Det er så utrolig godt med ferie og denne påsken har vært toppen. Den begynte på landet, med turer ute i det fri, båtliv og noe hagejobbing - før den ble avsluttet i byen på et hotell i noen dager. En helt perfekt mix.

Og det er vel ikke til å stikke under en stol at med påske (som andre høytider) følger det med mye god mat, påskesnop og alltid noe til kaffen. Så godt, likevel ikkje så godt i det lange løp. Nå kjenner jeg at det er på sin plass og sette denne kroppen litt tilbake i hverdagen og gi den litt mer næringsrik mat og drikke. En utrensning, med andre ord. 

The mix of lemon and ginger...

...er en favoritt til akkurat dette, sammen med en god dose rene matvarer. 

Noe jeg alltid har i kjøleskapet er sitron og ingefær. Jeg lager gjerne en stor karaffel vann med dette oppi også fyller på med litt varm drikke i løpet av dagen. Spesielt om kvelden er denne herlig. I tillegg til sitron og ingefær har jeg også gjerne oppi både kanel, mynteblader, gurkemeie (setter en nydelig farge på drikken) og gjerne litt chilli. 

Man tager hva man haver prinsippet, der altså. I dag derimot var det lite annet og finne i både kjøleskap og forøvrige skap, så jeg endte opp basisdrikken. Sammen med litt søtning i form av steviadroper, da denne frøkna må jobbe seg ut av sukkertoget rolig, i stedet for å hoppe brått av. 

Hva er deres beste måte å bryte feriemodus? Super takknemlig for tips :)

 

#food #mat #te #flatlay #sunn #sunnhet #lemonade #sitrondrikk #helsedrikk #sitron #ingeær #lemon #ginger

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign

hits