hits
  • 20.04.2017, 16:06

Hold on to your beanie


Or else it it will be long gone in this kind of weather

Ut en tur i dag og det er lite som minner om det fine været vi hadde i påsken. Vestlandet kliner til med vind og noe regn. Da er det bare og holde på lua, folkens.

Ellers har jeg vært til hudpleie i dag. Rettere sagt en Green Peel og innkjøp av nye produkter. Og jeg må bare få sagt; helledussen så deilig å skjemme seg selv bort litt innimellom. Og det er like viktig å gi ansiktet en treningsøkt, som det er å bryte påskekosen. 

Jeg har i mine tidligere år ikke vært noe flink på dette med ansiktspleie - eller å unne meg selv slike godheter. Jeg har kanskje kjøpt meg gode produkter og hatt en intensjon om å bli flinkere, men det dabber liksom av igjen etter en stund. Og ansiktsbehandling kan jeg ikke huske sist gang jeg benyttet meg av. Noe jeg har tenkt å endre på. Tenker det er rekonvalisens både for ytre og indre. En time i full avslapping, i beroligende musikk og med nydelige dufter. Jeg gikk for en Green Peel av styrke 2, en såkalt Green Peel Energy, og jeg har lest noen steder at denne kunne være litt ubehagelig. Nja... jeg kjente at det ble varmt i kinnene og i pannen, før jeg var borte i drømmeland, frem til behandlingen var over. Forfriskende. 

Jeg har lest litt om de forskjellige produktene som er ute på dette markedet og valget har i det siste stått mellom Zo Medical og Green Peel med Dr. Schrammel. Jeg endte opp med sistenevnte og er kjempe spent på å se resultatene. Bare etter første vask føler jeg hvert fall en god og ren følelse, og det er ikke feil at produktene lukter himmelsk av renhet. 

Nå skal jeg trekke luen over ørene igjen, tulle meg inn i ull og kåpen - før jeg lister meg gjennom vinden og tar meg en tur på butikken.

 Wish me luck :)

 

#fashion #mote #stil #antrekk #windy #arniesays #filippak #moteblogg #livsstil #greenpeel #drschrammek #hudpleie #behandling #outfit #antrekksbilde #beanie #lue

Victoria Larsen

20.04.2017 kl. 18:08
Kjempe fin!!

whitecorner

20.04.2017 kl. 18:24
Victoria Larsen: Takk :)

Nora Piscopo

20.04.2017 kl. 21:25
Åå så utrolig flotte bilder! Ha en fin kveld :)

whitecorner

20.04.2017 kl. 22:53
Nora Piscopo: Tusen takk fine deg <3 Var innom din blogg og likte den kjempe godt. Du tar også veldig fine bilder :)
whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign