• 07.05.2017, 09:12

Sunday breakkie
The mix between healthie and not so healthie...

...er hjemmelagde muffins with a surprise.

Når man våkner super tidlig på en søndag og har lyst på nystekt bakverk og sjokolade, kan man like godt hive seg rundt og ta en titt i skapene. For min del endte dette i hjemmelagde muffins på en søndags morgen. Og får å stagge sjokoladelysten, tok jeg en stor skje med Nutella i midten, før jeg stekte de. 

Heaven on earth <3

Oppskriften på muffinsene fant jeg enkelt og greit ved å google sunne muffins. De er laget hovedsakelig av rugmel, havregryn, bakepulver og melk. I disse brukte jeg mandelmelk og byttet ut sukker med sukrin. I tillegg hadde jeg litt hakkede valnøtter i røren. Skal det være, så skal det være. 

Nå skal jeg kose meg med resten, før jeg skal komme meg ut solen. 

Bon appètit!

 

#frokost #muffins #nutella #sunn #sunnhet #oppskrift #frokost #søndagsfrokost #nutellamuffins

 

Pernille

07.05.2017 kl. 11:44
Det så godt ut, og så fine bilder :)

whitecorner

07.05.2017 kl. 22:55
Pernille: He he... :) Ja de var super gode, kanskje litt for gode;) da det raskt var tomt :) Takk for det, fine deg :)

Victoria Larsen

07.05.2017 kl. 12:45
Ser jo kjempe godt ut! Koselige bilder med god stemning :)

whitecorner

07.05.2017 kl. 22:56
Victoria Larsen: De var virkelig gode :) Viktig med litt ekstra kos i helger, da ukedagene lett blir rutine og vaner for meg :) Tusen takk for det, fine deg :)
whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign

hits