hits
  • 08.05.2017, 11:19

Oxford shoes


Time to tie up your shoes and get this week started

Da var helgen over og det er vel ingenting annet å gjøre en å knyte skoene og hoppe i det. Selv om det er super deilig med late dager og helg, er det likevel slik at det er mest ukedager. Enten en liker det eller ikke. 

Jeg satt i sted å tenkte på hvor deilig det er med helg. Og som det analyserende vesenet jeg er, måtte jeg reflektere litt over hva det er som gjør at det er slik. 

For det første kan jeg i helgene drikke varm kaffe. I ukedagene springer jeg som oftes rundt og ender opp med å slurpe i meg lunken, eller stort sett kald, kaffe. Godt, nja, men kaffe er kaffe. For det andre bruker jeg som oftes god tid på badet i helgene. Det blir lett litt dulling og dalling, med musikk i bakgrunnen og sang fremfor speilet. Mens jeg i ukedagene er glad om jeg kommer meg ut døren med børstet hår og maskaraen der den skal være og ikke flekkete over øyelokket. Og for det tredje må jeg ikke glemme å nevne tid. Tid til å gjøre akkurat hva jeg vil, der og da. Om det er å begynne å lese en bok (ender med at jeg alltid leser ett kapittel, før jeg begynner på en ny en), går meg en tur, sitter fremfor tastaturet eller tar bilder. 

Så hvorfor er det slik at helger (eller ferier, for den saks skyld) er så mye bedre en ukedager?! Sett bort fra tid, tenker jeg at rutiner eller vaner er noe å tenke på. Hverdagen min er hvertfall preget av dette og jeg går mer eller mindre på autopilot. Står opp, springer gjennom badet, spiser, jobber, handler - og så videre. Jeg stopper sjeldent opp og tar sjelden en annen retning enn den jeg pleier. 

Selv om vi mennesker fungerer best med rutiner - det hadde blitt kaos om ikke, skal jeg likevel i dag utfordre meg selv på å bryte en rutine, gjøre noe annerledes, ta en annen vei. Bare for å ikke føle at hver dag er lik, at ukene fyker av gårde uten at jeg henger helt med og får at muligheten for å få se noe annet, lære noe nytt eller kjenne på ting jeg vanligvis ikke gjør i hverdagen, er mer tilstedet. 

Old - formal - classics 

Disse ordene er kanskje det første som slår en ved første øyekast, men jeg synes de er super stilige og at de bare blir finere og finere for hvert år som går. Litt flekker som aldri går bort og et preg av slitasje, er litt av sjarmen, synes jeg.

 Oxford skoene har bodd i skapet mitt en del år nå og blir alltid tatt frem igjen når været tillater det. Jeg liker de både sort og brun, skinn eller lakk. Og bruker de både til hverdagslige antrekk og mer formelle antrekk. En av mine must have.

Nå skal jeg gjøre ferdig litt jobb før jeg stikker på butikken for å kjøpe litt lunsj. Og siden det er dagen for å ikke gjøre som jeg alltid gjør (andre som synes knekkebrød med enkelt pålegg er superlett), skal jeg overraske meg selv og forsøke noe nytt. 

Ha en fin mandag, dere <3
#stil #mote #fashion #oxfordshoes #oxford #antrekk #tilbehør #style #minstil #minmote #todays #livsstil #rutiner #hverdag #livstilsendring

09.05.2017 kl. 21:06
Ååå hvor er skoene fra?? :)

whitecorner

10.05.2017 kl. 12:32
Anonym: Skoene er fra Hennes & Mauritz, men de er fra noen sesonger tilbake.
whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign