• 16.05.2017, 16:00

17 mai forberedelser


- Går for rødt til 17 mai -

Da var ettermiddagen snart over og vi nærmer oss 17 mai, dere. Dagen har gått med til forberedelser, både når det gjelder hus, borddekking og blomstrer. Jeg har med andre ord stått med hodet oppi en vaskebøtte halve dagen, for deretter å traske meg en tur i skogen for å klippe lyng til i morgen. Også var jeg så heldig å få en bukett med 17 mai blomstrer fra svigermor. til å pryde sofabordet. Egentlig foretrekker jeg mer grønt og hvitt i forhold til blomstrer, men det livner jo det litt til med mer farger også da. 

- Skal, skal ikke? - 

Ellers er jeg super ambivalent til om det blir bunad i morgen eller ikke. I utgangspunktet elsker jeg bunad og jeg tror jeg har hatt en eller annen form for bunad på meg på 17 mai siden jeg var født. Likevel er det så mange faktorer i år som tilsier at jeg kanskje skal la den bli hengende igjen i skapet, ikke minst det faktum at jeg skulle ha endret litt på den hos noen profesjonelle. En endrer fasong en del siden en var 15 år kan du si, og det som da var passelig og strammet på rette steder er nå for stort og omvendt. Altså, hva er det med at jeg oventil blir mindre og rundt hofter er blitt større?! Men så langt har jeg da ikke kommet. Eller det vil si, jeg ringte faktisk for ca 2 uker siden, og damen i telefonen kunne egentlig bare ledd av meg, noe hun ikke gjorde - av ren høflighet er jeg sikker på. Hvem ringer midt i konfirmasjonstid og 17 mai tid og vil renovere en bunad?! Det er meg det og det gikk altså ikke helt etter planen. Likevel fikk jeg time i juni da, så den er klar til neste sesong. 

Anyway, det jeg vil frem til er at jeg er i tvil. Det er liksom ikke 17 mai uten, samtidig er det jo ikke noe fint når den ikke sitter som den skal. Ambivalent.no, kan en si. 

Hva bruker dere gå med på 17 mai? Er det bunad eller noe annet? I så fall, hva?Ha en fin 16 mai <3

 

#17mai #forberedelser #rødenegler #røde #negler #neglelakk #manikyr #nailpolish #red #nails 
 

Hege Kristin

16.05.2017 kl. 21:57
håper du får en fin 17 mai! selv skal jeg gå i kjole :)

har forresten en stor giveaway på bloggen min, gjerne bli med 😃

whitecorner

16.05.2017 kl. 22:27
Hege Kristin: Tusen takk og en super 17 mai til deg :) Å det blir sikkert kjempefint ?? Jeg sitter enda her og har ikke bestemt meg - kjole henger klar og bunadskjorten er klar ?? Lar været bestemme tror jeg ?? Ha en fin kveld ??
whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign

hits