hits
  • 31.05.2017, 17:28

I see us dansing
- Dancing those summer nights away -

Det er følelsen jeg får av disse kule, gule. Med en fengende sommerlåt i bakgrunnen drømmer jeg meg bort til palmer, luftige sommerkjoler og sene kvelder. Solhatt og en strandveske i hånden. Med nyvunnet fregner og solbleket hår. 

Jeg lengter.

I utgangspunktet har jeg en svært så fargeløs skohistorie bak meg. Med unntak av noen knall blåe pumps på ungdomsskolen, som aldri fikk se dagslys hos meg. Nå ser det derimot ut som at trenden endrer seg litt og disse i semsket skinn er virkelig et friskt pust i garderoben og den lille samlingen min. 

Super glad når jeg kom over disse på Zara forleden. De har så utrolig masse kult inne for tiden. Sommerkolleksjonen renner over av farger, ulike former og kombinasjoner. Inspirerende og en fin prislapp. Win, win!

 

#sko #flats #newin #shoes #sommermote #mote #fashion #summerfashion #minmote #stil #inspirasjon #farge #popofcolor
 

Camilla

31.05.2017 kl. 18:47
Så fine sko. De der kommer til å passe bra til mange ulike antrekk :-)

Lilli

31.05.2017 kl. 18:48
Så fine :)
whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign