hits
 • 31.01.2018, 11:02

Must have for gravide kropper


- Hvetekimsolje - 

Nærende oljer som både pleier og tilfører fukt er godt for både kropp og sjel - og er et must have i graviditeten. Mange tenker nok ja med en gang til dette og refererer til uønskede strekkmerker. For å være helt ærlig så vet jeg ikke om jeg tror på at en slipper strekkmerker om en bruker en viss type krem/olje eller lignende (det kan jeg faktisk oppdatere underveis da om ønskelig, da jeg er rimelig sikker på at jeg får større og mer sprengt mage med to små vidunder inni der, enn tidligere med et).  Kanskje noen bare får dette, uavhengig av type hverdagsritualer. 

Det jeg derimot tror på er at det ikke kan skade - og at det er helt nødvendig å tilføre fukt og næring til huden når den skal strekkes, i en fase med mange hormonelle og kroppslige forandringer og i en tid der egenpleie og avslapning er viktig. 

For meg er det rett og slett en liten pust i bakken hver morgen og hver kveld - og noe jeg prioriterer å gjøre, akkurat som å pusse tennene. Det gjør man liksom bare. I tillegg tenner jeg gjerne ett lys og tar på en rolig spilleliste på mobilen min til kveldsrutinene, bare for å gjøre det hakket mer koselig og attraktivt å gjøre. 

Så hvorfor hvetekimsolje, tenker du kanskje?!

Og svaret her er at det vet jeg faktisk ikke. Det er bare blitt slik og jeg fant ut at jeg bare måtte ta et valg og holde meg til det. Undersøker en litt finner man at en kan bruke alle de type ulike oljene som er, blant annet kokosolje, mandelolje, olivenolje og jordnøttolje. Samtidig finnes det andre produkter som Bio olje, bodybutter - listen er super lang. Det som derimot står skrevet om hvetekimsoljen er at den fornyer huden, den er rik på E-vitamin, har en legende virkning og fungerer som en antioksidant. Videre skal oljen hjelpe mot aldrende hud, tørr hud og mot ødelagte blodkar i huden. Det står også at oljen motvirker arrdannelse. 

Helt perfekt, tenkte jeg da. Og googler man litt kan en også se at den blir brukt på underlivet i slutten av graviditeten for å forebygge eventuelle skader og rifter under fødsel. 

 • 18.01.2018, 10:55

Midday Mani


- Just because I can - 

De siste fire månedene har vært ganske så utfordrende her i gården og følelsen av å faktisk orke å gjøre noe annet enn å ligge i sengen eller bruke tiden flittig over doskåla, er nesten overveldende. Det er etter en slik periode en virkelig kjenner hva energi og overskudd gjør med en - både som person og i hverdagen. Jeg tror jeg kan si med hånden på hjertet at jeg har vært den kjedeligste jenta ever - med et behov for å være alene, inneslutta og et søvnbehov ut av en annen liga. Heldigvis er de jeg bor sammen med svært så tilpasningsdyktige og herlige med meg, noe som innebærer at jeg får styre på som jeg vil. Og da jeg ikke har hatt muligheten til å jobbe i denne perioden, har jeg av den grunn også hatt litt å gi til minste prinsessa etter barnehage. 

For det er ikke bare to nye vindunder i min gjeng. Jeg (vi) er så heldig og beriket at jeg har to nydelige jenter fra før. Tenk det - før sommerferie 18 har jeg fire skatter + en stor en i gjengen min. Heldige meg. 

 • 15.05.2017, 20:02

Something that´s always with me


- Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 

En ting som alltid er med meg på dagens gjøremål, er denne lille godsaken her. En lipgloss som har vært favoritten en god stund nå og som jeg alltid vender tilbake til. Det er nesten som jeg får angst om jeg ikke finner den, noe som har resultert i at jeg har en i hver veske som jeg bruker og alltid en på nattbordet - just in case, liksom. - 2 in 1 - 

I tillegg til at jeg får kjempe naturlige lepper av denne og fargen passer ypperlig til meg, tilfører den også fukt, noe som er unnskyldningen for å ha en på nattbordet også. Glossen er blant annet tilført et så kalt 3D glød-pigment, den har ekstrakt av mango, sheasmør og inneholder vitamin E, vitamin A og oliven. Samtidig lukter den veldig godt, en ubeskrivelig duft som jeg ikke helt klarte å plassere. Så ubeskrivelig at jeg faktisk måtte google den. Duften er viss en kombinasjon av vanilje og cola. Kanskje ikke så rart at duften har en spesiell virkning på meg, da jeg er cola elsker og må jobbe med meg selv for å begrense meg i hverdagen. Cola Zero da, men anyway.

Bare et lite tips fra meg på en mandags kveld. Nyt kvelden <3 

 • 10.05.2017, 10:19

Hei, luggen!


Da ble det visst lugg på meg gitt!

Noe jeg ikke har hatt siden jeg var ei lita jente. Og jeg tror jeg liker det. Tror. Det er egentlig litt rart, men jeg er aldri helt fornøyd når jeg kommer fra frisøren og har gjort en større endring. Misforstå meg rett, jeg elsker å være hos frisøren, håret lukter himmelsk og føles nytt og fresht. Likevel må jeg liksom få la det gå seg litt til. Slik som med denne luggen. Super uvant å ha noe ned i øynene hele tiden og jeg syntes ansiktet mitt fikk en annen form, på en måte. Jeg må bare bli enig med meg selv om det var positivt eller om jeg i stedet vil tilbake til litt lengre, med tiden. 

Sett bort i fra denne gå seg til prosessen, er jeg super fornøyd. Og det ble bort med helbleket, hvitt hår. Jeg har valgt å gå over til det litt mer naturlige og skal i første omgang forsøke ut Balayage. Jeg ble fortalt av min gode frisør at dette er en teknikk som går ut på å "male" stripene på håret, i stedet for å bruke folie eller hette striper. Teknikken stammer fra Frankrike og navnet betyr å feie og resultatet skal være naturlig med en solbleket følelse over seg. Når jeg går for dette beholder jeg min egen bunnfarge, noe som innebærer at den trenger lite vedlikehold sett i forhold til blant annet helbleking eller ombre. Som med alt annet med håret er også dette en prosess og full balayage blir det visst ikke før etter ett frisørbesøk eller to til. 

Jeg er likevel super fornøyd og kunne ikke fått det bedre. 

 


#balayage #frisyre #hår #balayageteknikk #lugg #hårfrisyre 

 • 21.03.2017, 20:53

Detox, baby
Detox som i en te, enkelt og greit.

Når jeg ser begrepet detox, tenker jeg utrensing, leve på drikker, magevondt og egentlig noe usunt. Ikke misforstå meg. Jeg tror på det sunne, det normale og at kroppen har godt av gode næringsstoffer hver dag. Det jeg ikke tror på er når det blir dradd til det ekstreme. 

Jeg har forelsket meg helt i denne teen fra Pukka. Smaksmessig, altså. 

Teen har en blanding av urter og frø, blant annet frisk fennikel, søte anisfrø og kardemomme. En mild og god te som skal ha positiv effekt på renselsesprosessen i kroppen. Den er vanndrivende, men er ikke en renseté som fører til ubehag eller vondt i magen. Jeg elsker den og drikker noen kopper for dagen. Og jeg må innrømme. Etter festligheter med mye salt og usunn mat, tar jeg gjerne en eller to ekstra kopper.

Et lite te tips fra meg på en tirsdags kveld <3

 

#te #pukka #pukkate #detox #helse #sunnhet #rens #tips #kveldskos #anbefaling

 

 • 19.03.2017, 15:09

Laces and tea


- All you need on a Sunday is this - 

Som den kaffeelskeren jeg er, har jeg i dag byttet ut favoritten med en annen favoritt. Nemlig te. Hva er det egentlig med varme drikker?! Jeg er hvertfall hekta. Jeg forsøker å innføre noen nye sunne vaner i hverdagen og denne måneden har jeg fokus på å bytte ut unødvendig væske (les; pepsi max) med sunnere alternativer. Hallo vann og hallo te, hovedsakelig grønn te.

En annen favoritt er disse blondene fra Samsøe Samsøe. Helt herlig i passform, nydelig under bluser, skjorter eller den slags og jeg liker så godt mønsteret på den. En fun fact om meg er at jeg er super kresen på slike blonder og synes mange av de i butikkene er litt too much for min del. Denne synes jeg er delikat og diskrèt på samme tid.

Nå skal jeg kose meg videre med teen, ha litt egenpleie, før jeg skal ta meg en tur ut for litt frisk luft. En god søndag gir en god uke, sies det, og denne søndagen er helt innafor som en avslutning på en fin uke og som forberedelse til en ny en. 

 • 03.03.2017, 16:04

Everyday makeup
My favourites when it comes to daily makeup

Noen ting er kommet for å bli, mens andre blir byttet ut litt etter litt. Andre vender jeg tilbake til etter en stund. Slik er det med mine daglige favoritter.

Akkurat nå er det disse som gjelder - og man kan vel forenklet si, redder både slitne øyne, gufsen hud og blåe ringer. 

M e r c i   B e a u c o u p

<3 Base fra Mac, MAC Prep and Prime Natural Radience Base Lumière - god base til påføring av sminke. Trekker inn i huden og gjør huden glattere.

<3 Foundation fra Chanel, Chanel Vitalumière Aqua - super foundation med lett til middels dekkevne.

<3 Concealer fra Dior, Diorskin Star Concealer - dekker blå ringer godt. Denne påfører jeg før foundation, mens jeg påfører concealer fra Ysl etter foundation.

<3 Concealer fra Ysl, Yves Saint Laurent Touche Eclat Highlighter - kjempe god som en highlighter. Denne bruker jeg under øyne, i øyekroken, litt på neseryggen og gjerne litt over overleppen.

<3 Eyeshadow primer fra Mac - denne er egentlig definert som en øyeskyggeprimer, men jeg bruker den som conture. Den har en kremaktig konsistens og smelter godt inn i huden. Når jeg var på jakt etter et produkt jeg kunne bruke for korrigering, spesielt mørk farge, var jeg svært bevisst på at den måtte være i en kald farge. Jeg kler de kalde fargene best og kan gjerne bli mer unaturlig i ansiktet ved bruk av farger med gult i seg. Denne er helt super for mine farger og kommer til å bli en gjenganger i sminkerutinen min.

<3 Eyeliner fra Lacomè, i fargen grå - dette er en myk eyeliner som gjør at den kan duses ut og sotes utover. Bruker den både som strek over øye, på våtkanten og gjerne litt i globallinjen om jeg går for sotete øyner. Den mørkegrå fargen er nydelig og gir et mykere uttrykk enn helt sort.

  

 • 11.02.2017, 12:44

Weekend classic
Chanel Change for the wekends

Jeg har tidligere skrevet om min besettelse av duften Byredo - Tulipe og den gjelder i høyeste grad enda. Men jeg har også en besettelse for denne nydeligheten her. Når helgen kommer og litt annet står på agendaen enn arbeid og hverdagsliv, er det denne her jeg tyr til. En mer sterkere duft en Byredo og jeg synes den krever mer, som et litt mer pyntet antrekk og en atmosfære preget av helg, sosial sammenkomst og noe sprudlende i glasset. 

Det jeg liker med ulike dufter er hvordan de får deg til å føle. Denne får meg til å føle meg klassisk og fin. 

Ha en strålende helg - og nyt glimt av solen. Den varmer faktisk litt i dag. Glede.

 • 06.02.2017, 11:13

Sparkling Monday


Eat glitter for breakfast and shine all day

 

Hei der mandag, så var det oss igjen. Noen mandager kommer dessverre litt for brått på. Slik er det i dag. Med en fullstappet og koselig helg bak oss, hadde det vært deilig med mandags morgen fri. You wish, tenker du da- og når realiteten banker på er det opp og hopp til jobb og andre aktiviteter.

 

Jeg har likevel et triks i ermet for slike mandager. Krever litt av deg, men gjør utrolig godt. Det jeg bruker å gjøre er å sette alarmen til en halvtime før jeg må stå opp. Kvelden før lager du klar kaffi, legger et magasin fint til rette på bordet og gjerne noe neglelakk klar til bruk. Når alarmen går om morgenen er det bare å tulle seg inn i en morgenkåpe (eller jeansen og en ullgenser i mitt tilfellet), trykke på kaffen og sette seg ned med et magasin og litt egenpleie. Gjør underverker på en ellers trøtt morgen. Denne morgenen ble det glitter for min del. Glitter på en mandag setter standarden for uken og det føles bra.

 • 30.01.2017, 17:00

Golden hoops


Golden Hoops by Camilla Pihl

En av eskene som lå under juletreet i år, var denne godbiten. Heldige meg. Egentlig var jeg innstilt på få pakker (du vet, når årene går og man går inn i de "voksnes rekke", tjener egne penger osv. da blir det også ganske uttynnet under juletreet.. hehe) noe som ikke plager meg i det hele tatt, men helt på slutten av kvelden kommer min kjære inn med en kjempe stor presang. Han hadde spøkt med at han ville ha noe arbeidsgreier til jul og da han kom bærende med denne, var jeg et sekund og to helt sikker på at pakken inneholdt noe han kunne dra nytte av selv.


Så feil kunne jeg ta. Hele den store kassen var dekket med Pepsi Max - jupp, jeg er en "sucker" for den slags og innholdet var mange små og mellomstore pakker. En av pakkene inneholdt disse nydelighetene. Golden hoops. Gullfarget, minimalistiske, men likevel elegante. Øredobbene kom på den julaften og har ikke vært av siden (bare om natten og i dusjen, but you know). Egentlig kunne jeg ønske meg flere ting fra kolleksjonen hennes- les; alt. Små fine skatter, med en mening og som er en fryd for øyet. 


Ellers er det mandag i dag, som betyr ny uke og arbeidsdager står for tur. Husk og sett av ett minutt eller to innimellom. Hente deg inn , før du er klar til å gi jernet igjen. Det er mottoet denne uken - ett minutt eller to!

Ha en fin mandag.

 • 25.01.2017, 16:00

Everyday fragrance


 

- La tulipe - 

 

Favoritten for tiden er denne gode duften fra Byredo, La Tulipe. Den er rett og slett magisk. Jeg hadde sett på den en stund (kan ikke la være å ikke bli interessert etter hundrevis av bilder av den på instagram - med sin rene look og et minimalistisk uttrykk, går den rett i kategorien min visuelt vakkert. Spørsmålet var bare, dufter den godt? 

 

Jeg skal være helt ærlig at den første gang jeg fikk øye på den i en butikk i Bergen, rant nesten nyskjerrigheten over og jeg følte den skrek etter meg. Jeg prøvde flere av de ulike duftene og dama som ekspederte meg anbefalte denne og en annen som sine favoritter. Jeg fikk den først på et stykke papir, før jeg også fikk prøve den på. Konklusjonen - nja, ikke overbevist. Og når jeg deretter spurte om prisen, rygget jeg nesten ut av butikken. For den er kostbar. Det er ikke til å stikke under en stol. Og før jeg var ute av butikken var den glemt. Det var ikke noe for meg. Etter noen timer traskende rundt satt jeg med ned på en kafe og tok meg en matbit og en kaffe. Mens jeg sitter der er det noe rundt meg som lukter sååå godt. Fantastisk, rett og slett. Det rare er at det ikke er noen rundt meg. I hvert fall ikke så nært som at jeg skulle kunne kjenne duften av de. Og med det kommer jeg på duften jeg fikk på hånden min, luktet og jeg var tapt. Forelsket. Så for å gjøre en litt lang historie kort, jeg ruslet tilbake til den hyggelige ekspeditøren og fikk sikret med meg den beste "everyday" duften jeg har kjent på lenge. 

Og det er det jeg liker så godt meg den. Den er behagelig, sjenert, mystisk, men likevel så velduftende. 

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign