hits
 • 03.04.2018, 10:00

- Hello April -


- Drømmer om lysare kveldar, sol og fuglekvitter - 

Då har vi avslutta mars måned og så vidt "touch´a" borti april. Mars måned har for meg vore god. Den har vore prega av vinter og kulde, bestått av maleprosjekter, riving av vegger og gulv (der eg har observert og peika, mens min kjære samboer har utført jobben), ryddesjau i rom, skap og skuffer, inneleik på barnerom og tidlige kveldar.

No er eg imidlertid klar for lysare kveldar, kjenne at sola varmar, observere at knopper kjem til liv og bladar og gras vert grønne og meir uteleik med store og små. 

Tenkte eg kunne dele noken momenter for meg den kommande månaden - både for inspirasjon og for at eg har ein forkjærlighet for lister og planer.

<3 Fokus på rolege morgentimar, gjerne med litt meditasjon eller lett yoga (her snakker vi strekkeøvelser).

<3 Grønn start på dagen - både i form av ein kopp matcha te og frokostar.

<3 Finne fram vårgarderoben (hvert fall det som enda passer) som blant anna skinnjakker, blazere og lette joggesko. Holi makaroni - eg er klar for vår, altså.

<3 Sukkerdetox - eller avvenning om ein vil. Eg har lenge hatt eit ønske om å bli meir eller mindre sukkerfri, uten å heilt få det til. Sukker er jo sååå godt og finnes i alt. Samstundes som eg veit at kroppen ikkje har noke godt av det og det er på hundrevis av andre erstatningar for kos som både kan kjøpast og lagast. Så etter ein påske med mykje godt og kos, frister det veldig å forsøke på nytt. 

<3 Holde orden på oppussinga og ommøblere/dekorere når den er ferdig. 

<3 Bygge ferdig redet, som vil seie å gjere det nye babyrommet heilt ferdig, vaske opp resten av kle/utstyr og bestille inn siste rest til dei små.

<3 Varme drikker og lesing i bøker -  noke eg ser veldig fram til. Eg har nettopp fått fire nye bøker i posten. Sjølv er eg ingen bokelskar i forhold til for eksempel skjønnlitteratur og lignande, men eg er svært glad i bøker knytta til personleg vekst, utvikling og reflekterende haldningar. Om noken er gode, kjem det sikkert ein anbefaling. 

<3 Gje rom for og prioritere kveldsbad og egenpleie.

<3 Vere meir ute i det fri, både i form av utflukter og uteleik. 

#helloapril #nymåned #april #mål #planer

 • 15.11.2017, 09:30

Høsten, altså!


 

- Kaffe med melk, crispi luft, fargede blader, chunky knits og en muffins -

 

Høsten, altså ! Den er magisk. Og akkurat nå kunne jeg tenkt å bli her i en liten evighet. 

Favorittårstiden - hvor bladene skinner i nydelige farger, trær begynner å bli nakne og luften definerer av friskhet. En friskhet som kan puste liv i selv det mørkeste. 

Og tiden går fort - både september, oktober og snart november er på hell. Det er likevel noen uker igjen av denne magiske tiden, spesielt her på Vestlandet, og dagene skal nytes som dette og med turer i skogen, før juleforberedelser og julestemning kommer sigende. 

Hvor heldige er ikkje vi som får oppleve alle disse tidene, forskjellige epoker og faser gjennom ett år - med alt av forventninger og stemninger de ulike medfører. Hverdagsmagi, rett og slett. 

 

#høst #coffee #dailylife #hverdag #høsten #høstfoto #inspirasjon #foto #hverdagsmagi

 • 31.08.2017, 22:00

The last day of summer


See you again next year

Da er det offisielt den siste dagen av sommeren og om noen timer er vi over på høstmåndene. I den anledning kliner jeg til med noen bilder fra en varm og solrik sommerdag, sier på gjensyn og står med åpne armer for å ta imot høsten. 

Farger, frisk luft, blad som faller mot bakken og som gjør gatene til et fyrverkeri. Ganske magisk det også.

Hver gang vi står på trappen til å legge bak oss en årstid og starte på en ny, tar jeg meg alltid til å tenke på hvor heldige vi er å få oppleve skiftene. De forskjellige årstidene, ulike gleder og forventninger. Jeg tror jeg hadde gått mektig lei om jeg skulle bodd et sted der det var likt hele tiden. Tenk å bare bodd i vinter eller sommer - not for me - og mens jeg nyter både høst, vinter og vår - kan jeg glede meg til solen varmer nok til at sommerkjolene kommer frem igjen. 

 

whitecorner <3

 

#summer #outfit #antrekk #mote #fashion #

 • 22.05.2017, 12:27

Coffee and blueberries makes a good Monday
Coffee and blueberries are my favourite (except chocolate - but thats for the weekends)

Så herlig å få denne mandagen i dag. Jeg ser virkelig frem til en produktiv (halv) uke, før jeg skal slå av alt av forventninger i slutten og nyte litt fri og egenpleie. I slutten av uken står nemlig både frisørtime og en ny Green peel på agendaen. Så herlig. 

I skrivende stund sitter jeg her med kaffen min og en skål blåbær. I dag har jeg forresten tatt den helt ut og laget meg en Macchiato. En ferdig pulver greie, vel og merke, men kjempe god synes jeg. Et lite avbrekk til de hundre andre jeg drikker i løpet av en dag. Og blåbær er noe av det beste jeg vet. Super godt og super enkelt og noe vi alltid har i hus. Før gikk jeg gjerne og gomlet på noen kjeks, saltstenger eller chips i løpet av dagen - egentlig bare fordi jeg ikke gadd å lage meg noe annet, mer sunt å gomle på. Etter jeg ble bevisst på dette forsøker jeg alltid ha enkelt, sunt og godt i hus. Blåbær (favoritten) bringebær, sukkererter, cherrytomater - jepp, name it. Alt som er lite nok til at jeg kan grabbe med meg en håndfull i farten. Slik blir både kropp og sinn fornøyd.

Hva er deres favoritter å knaske på? Ha en fin mandag, dere <3

 

#kaffe #coffee #coffeetime #blåbær #sunt #sunnmat #mellommåltid "snaks 

 • 17.05.2017, 09:13

Hipp hipp hurra
- Gratulerer så mye med dagen, Norge - 

En liten 17 mai hilsen her frå meg før gjestene kommer. Vi skal ha 17 mai frokosten her, før vi ender dagen hos min mormor. Så koselig.

Her har jeg egentlig bare brukt det jeg hadde i hus og gjort det svært så enkelt på bordene. Litt silkebånd rundt glassene, lyng, flagg og noen servietter jeg dro med meg fra Rema 1000 i går (i siste liten da det helt hadde gått i glemmeboken). 

Nå er bunaden (det ble altså bunad på meg - ingen 17 mai uten, visst nok) på og jeg er klar. 

Ha en super fin dag dere <3

 • 12.05.2017, 13:40

I adore no. 4


- P e o n e r - 

I equate peonies with  l o v e  because they`re the first blooms of summer

Og da var de første peoner i hus - og det blir ikke de første gjennom sommeren. 

Er det en blomst jeg virkelig liker, så er det disse. Noe som kan ses i sammenheng med at da er sommeren rett rundt hjørnet. Jeg liker de i alle farger, både mørke og lyse og plasserer de gjerne litt rundt om i hele huset om jeg kjøper en bukett eller to. 

Nå er det noen timer igjen på jobb, før turen går til kjøpesenteret. 17 mai uken er rett rundt hjørnet og jeg er alltid i siste liten på å sjekke sko, strømpebukser og pynt til å dekorere med. Dette har jeg i år tenkt å gjøre noe med, så nå er handlelisten laget og dagen før dagen skal jeg være klar med det meste. Vi skal ha 17 mai frokost her hjemme og jeg gleder meg masse. Både til å dekorere (maten overlater jeg til noen andre), til det sosiale med gode venner og ikke minst maten. Her snakker vi koldtbord til brunsj, rømmegrøt med tilbehør og jordbær og kaker til dessert. For ikke å glemme is. På 17 mai blir jeg som en liten unge og hvert år er det å rulle seg hjem i seng. Bedre blir det ikke.

Hva er deres tradisjoner på 17 mai?

Ha en fin fredag <3 

#peoner #blomstrer #peonies #flowers

 • 24.04.2017, 09:00

Hi there, Monday


Just a few cups of coffee - and some stretching - and I´m ready for  Y O U

Da var det jaggu mandag igjen og jeg er klar, om et øyeblikk. Denne uken er stappfull av jobb, seminarer og andre personlige møter, så her er det bare å holde tunga beint i munnen. Kjenner jeg gleder meg og er kjempe klar til å møte nye, inspirerende mennesker. 

Helgen kan man si har flydd forbi, med kos og fotball. Alt som skulle være på lørdagen ble dessverre avlyst, men ingen depping av den grunn. Jeg endte i stedet opp i byn og ByLørdag. Super masse folk og yrende liv. Akkurat som om verden har våknet til liv. Hallo, sier bare jeg.

Childhood memories - LEVIS - and a new obsession

I min pure ungdom var Levis et av it merkene. Jeg husker spesielt modellen Sailorpant. Jeg ler nesten bare jeg hører ordet og blir dradd tilbake til glansdager med sleng og Buffalo sko. Og så irritert på meg selv for at jeg ikke har tatt vare på de.

Anyway! Igjen har merket brent seg fast på netthinnen min og jeg var så fornøyd etter å ha sikret meg denne t-skjorten i byn på lørdag. Enkel, supermyk og passer til det meste. Jeg fikk også hukket med meg litt mer fra butikken når jeg først var i gang, posen var så stor og tung at lille meg nesten måtte slepe den med meg over Torgalmenningen. Caught by the moment, apparently.

Nå skal jeg hive i meg resten og springe ut døra. 

En nydelig mandag, dere.

Make it a good one <3
 #mandag #newweek #goodmorning #antrekk #outfit #dagens #fashion #mote #livsstil #hverdag

 • 26.03.2017, 11:30

Sunday morning
Are the best - especially with coffee and magazines in bed

Slik så min morgen ut, hvert fall for en liten stund. En liten pust i bakken, med en god ullcardigan rullet rundt kroppen, over en av min andre halvdel sine t-skjorter. Lykke.

Jeg er egentlig et ekte A-mennesket og blir kalt for en duracell kanin om morgenen. de som kjenner meg blir ikke forbauset om både husvask og klesvasken er tatt innen elleve om morgenen. Og det fine med det, er at da har jeg myyye igjen av dagen. Det mer negative med det er at jeg som oftes surrer rundt hele dagen og setter meg sjeldent ned og tar en pust i bakken. Samtidig vet jeg at det er viktig. Viktig for både kropp og sjel.

Jeg jobber med å bli bevisst på dette. Lager meg små smutthull i hverdagen med noen pust i bakken og tilstedeværelse i nuet. For at jeg skal klare det, må jeg (foreløpig) lage meg sånne små slappe-av økter, med noe koselig som en kaffe eller en te, et magasin eller litt rolig musikk. Og jeg må bestemme meg for at nå skal jeg sitte her i alt fra 1 til for eksempel 30 min. Det hjelper og jeg blir bedre. Øving gjør mester, sies det. Og jeg vil virkelig øve på gode og avslappende øyeblikk, uten stress og tjas.

Ha en fin søndag, dere. Og ta vare på kropp og sjel med noen pustepauser innimellom. Hverdag eller søndag. 

 • 16.03.2017, 20:40

Back to basic


Collecting sunlight, energy and memorizing the day​

What a day.

Dagen i dag har vært helt fantastisk, men utmattende. Personlig vekst, er det noe som heter. Utrolig spennende, givende og lærerikt. Men også krevende og slitsomt. Som dere sikkert forstår har dagen bestått av refleksjon og grubling. Hvem er jeg, hvem vil jeg være. Hva kan jeg endre for å komme der jeg vil og hvordan forholder jeg meg til temaer i samfunnet. Hva påvirker meg og hva setter spor i meg, både positivt og negativt. Hva er mine styrker og hva er mine utfordringer?

Jeg er så heldig å få tilbringe mange av dagene mine med fantastiske folk som stiller meg slike spørsmål, utfordrer meg og reflekterer sammen med meg, til tid og annen. Og jeg har så tro på å stoppe opp litt og forsøke å ta et skritt utenfor deg selv. Og inn i deg selv. Forsøke se deg selv fra ett annet ståsted og bli bedre kjent med deg selv. Få nye perspektiver på ens tanker, holdninger og væremåte. Det gir meg noe og det får meg til å ville strekke meg lengre. Bli en bedre utgave av meg selv. For det er det det handler om. Vokse. Utvikle seg selv. Og å slutte å sammenligne en selv til andre, slutte å tviholde på hverdagens automatikk og å være fortapt i ett enkelt perspektiv. Og jeg tror oppriktig det bidrar til bedre livskvalitet, mestring og større raushet for en selv og andre. 

Nå kjenner jeg kvelden nærmer seg, jeg har lagt dagens tanker og refleksjoner i minne og skal koble av med litt avslappende musikk og en kaffe (as usual). Jeansen er på, sammen med litt blonder og en t-skjorte. Perfekt kveld på en perfekt dag. 

Håper dere har hatt en fin torsdag (og en dag til helg, dere).

 • 10.03.2017, 20:09

Weekend getaway


Den følelsen når samboer sier torsdags ettermiddag at jeg bare kan pakke bag med varme klær, for vi skal på fjellet. Langhelg. Snødekte sletter. I bakken og god mat. Det er det lite som slår.

Så i skrivende stund sitter jeg i en hytte, midt i trekket på Geilo - med knitrende peis fremfor meg og te i koppen. Avslapning på høyt nivå. Noe av det beste med å være borte, er at en slipper alt stress med rydding, vasking og ukentlige gjøremål. Jeg har hvertfall en tendens til å styre rundt hjemme, selv om det er uke eller helg. Det er liksom alltid en vask som må settes på eller et gulv som må vaskes. Her er det ingenting. Rydder til mat og plasserer ting tilbake etterpå. That's it. Det er deilig det.

Håper dere har en fin helg :)

 • 02.03.2017, 21:24

Been offline


Life is what happens between wifi signals, they say...

Vinterferie her på Vestlandet og jeg har tilbragt noen dager borte. Internett er blitt nedprioritert, foruten noen turer innom Instagram, men nå er jeg tilbake og resten av ferien tilbringes hjemme og på jobb. 

Når vi snakker om å være offline, har det blitt snakket en del om dette den siste tiden. Bevisst tenkning rundt det å være på nettet eller rettere sagt det å være avkoblet fra omgivelsene rundt. For meg er det en konsekvens. Jeg lukker meg inne i denne lille boblen og er lite tilgjengelig for andre rundt. Bevisst tenkning handler om en opptatthet av å være i nuet med de rundt seg og kunne lukke seg inne i denne andre boblen når en blant annet er alene. Ikke gå glipp av opplevelser og tid sammen med de man er glad i, men heller en prioritering av tid og tilgjengelighet, der mennesker kommer i første rekke. Jeg har ofte tenkt på denne sosiale verden på nettet. Hvor mye godt som kommer ut av den (can`t live without it), men likevel hvor mye man kan gå glipp av. Bare tenk - sosiale koder, non verbal kommunikasjon og samspill med andre er utfordrende gjennom sosiale medier. En balanse er gull verdt, mener jeg. En balanse som passer deg og dine behov.Vel hjemme fra turen er jeg hoppet i det mest komfortable jeg har og er nå funnet meg godt tilrette i sofaen. Og med det mest komfortable sikter jeg veldig til denne stripete basic toppen jeg har på meg på bilene over. Om du er på jakt etter noen med litt ull i seg, er perfekt i passform og holder passform over tid, må du sjekke ut Filippa K sine klær. Også elsker jeg at det er 3/4 ermer på den. Ny favoritt for meg i alle fall. 

Ha en super torsdags kveld.

 

#hverdag #mote #hverdagsklær #filippaK #tigerofsweden #jeans #stripes #striper #offline #refleksjon #online #sosial #samspill

 • 04.02.2017, 10:09

Coffee in bed
...and this awesome nailpolish Teddy Velvet

Av og til er det helt innafor med kaffe i sengen, et magasin og litt egentid. Jeg forsøker å bli flinkere til å gjøre dette. Sette av litt tid, hente litt inspirasjon og roe ned. Og jeg merker, det skal ikke mange minuttene til før jeg føler meg bedre og mer energifylt. 

Også har jeg forelsket meg helt i en neglelakk. Det er lite som slår en rå neglelakkfarge og denne tror jeg er høyt på listen i februar. Den er fra Deepend og heter Teddy Velvet.

Ha en fin lørdag dere - og sett gjerne av ett minutt og to, bare til dere selv <3

 • 29.01.2017, 12:00

A red chandelier of flowers 

Tenk å kunne ha en slik rød lysekrone av blomstrer i hus. Helt fantastisk. Når jeg så i magasinet for første gang, tror jeg at jeg bare bladde forbi, uten å faktisk registrere den. Men, jeg liker å kikke flere ganger i magasiner (flere som meg??!). Kan gjerne ta frem en bunke fra tidligere, legge meg til rette i sengen, sofaen eller rett og slett gulvet, og puste inn litt ny inspirasjon og drømme meg vekk. Akkurat nå drømmer jeg om en slik lysekrone og himling i taket. Det hadde vært noe det.

Nå skal jeg bruke noen minutter til her før jeg hiver meg rundt i dusjen og steler meg litt. I dag står det bursdagsbesøk på planen og jeg gleder meg. Blomstrer, kort og noe helt annet er kjøpt inn. Gleder meg! Ønsker dere en fin søndag!

 
 

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign