hits
 • 12.03.2018, 09:09

Warm in winter - it´s still snowing outside


- Ull er gull - 

Og heimestrikk er det noke spesielt med. Det er kjærlighet i plagget, noke nostalgisk og fint. 

Denne fine ullcardiganen er super stor, mjuk og herlig. Og ikkje nok med det, det er ei av mine gamle barnehagetanter som er kunstneren bak. For eg kan dessverre ikkje strikke. Ei hue i ny og ne - går til nød, men noke som skal bli eit plagg, noke anna ein rett og vrange masker kan eg sjå langt etter. Om det er tålmodighet til å lære eller eg rett og slett ikkje har det i fingrane, veit eg ikkje. 

Derfor er eg super glad for at eg har fine mennesker rundt meg som meistrer.

Oppskrift og tråd er henta fra Skappel, om noken vil forsøke seg. 

Og medan eg sitter her ved pc`en min og ser ut, daler snøen fremdeles lett ned. Og vi er snart i midten av mars. Vi får nyte synet (sjølv om lengsel etter vår kjem meir og meir for kvar veke som går) litt til, mens eg tuller meg inn i ull, skriv ei bursdagshelsing til mamma og gjer meg klar til ein bytur. I dag skal eg nemlig på ny ultralyd av dei småe i magen. Det blir stas og spennande. Og eg kjenner tida går fort. Veke 27 no og vi går snart inn i siste trimester. Oppdatering av mage, babyer og min form kjem!

I mellomtida ha ein fin mandag og strålande veke. Husk - den blir som man ønskjer og arbeidar for <3

 

 

 

#ull #knit #fashion #mote #todays #dagens #minmote #vintermote #vintermote18 #antrekk #gravid #tvillinggravid #ventertvillinger
 

 • 26.02.2018, 19:03

#Todays


- Dunkåpe er virkelig undervurdert - 

Uten tvil.

Eg blir like overraska og fortumla kvar gong eg åpner soveromsdøra og synet er kvit snø.

Kvitdekka landskap og snøfnugg som daler ned og gjer sikten lengre vekk enn 5 meter fram vanskelig. 

Og i år har vi hatt mykje av denne nydelige kvite snøen. Sjølv om den ikkje har lagt så lenge om gongen, sitt eg igjen med ein følelse av at vi har hatt vinter her på Vestlandet i år. 

Og i dag traff den virkelig blinkskudd også, med tanke på at det er vinterferie denne veka. Heilt nydelig.

 

Sjølv om eg elsker alle årstidene og vinter er magisk, blir eg likevel ikkje venn med kulden. Eg fryser alltid og i år har det vært værre enn noen gang. Om det handler om graviditet, hormoner eller noe annet, veit eg ikkje. Men eg kan si så pass at kulden til tider har vært utholdelig.

Heldigvis for meg har dunjakker og kåper i alle fasonger vært i vinden denne vinteren og min skattejakt på den perfekte resulterte i denne enkle, litt oversize`a kåpa fra Peak. Og mykere og letter jakke tror eg ikkje finnast.

For det har vært kriteriene mine - lett og myk. Og etter eks antall forsøk, falt jeg nesten over denne på jakt etter en ny ullgenser til min kjære. Det ble vinn vinn for oss begge den dagen - og eg er så fornøyd at eg tenkte eg måtte tipse dere andre frysepinner der ute.

Om du ønsker å føle som om du er på tur med dundyna, er dette kåpen for deg.

No har vi akkurat kommet inn frå ein aketur i nærområdet, ho små skal leggast og min kveld skal nytast med god kvelds og eit varmt bad.

Ha ei super veke og gjer noke snilt for deg sjøl i kveld.

 

 

 

#mote #antrekk #dunkåpe #vintermote #vintermote2018 #dunjakke #PeakPerformance #fashion #outfit #todays #dagensantrekk

 • 29.01.2018, 12:22

A all-around braid


- It was either a beanie or a all-around braid this Monday morning - 

Og en trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at håret mitt våknet opp på feil side av sengen i dag. Og behovet for en ny frisørtime, etter å ha avbestilt to stykker grunnet elendig form, er uendelig høyt. Så mens jeg står på badet, ferdig stelt og sminket, bestemmer jeg meg for ett forsøk på denne fletten - om ikke ryker det på en lue i dag. 

Det ble flette, for å si det sånn.

Denne fletten er egentlig super enkel å lage (en annen ting er om en blir like heldig med den hver gang). Det eneste en trenger å kunne er å lage pariserflette eller google på youtube om en vil. 

Selv liker jeg fletten, eller alle frisyrer egentlig, en smule rufsete og uflidd. Litt småfeil og småhår her og der skaper bare sjarm, synes jeg.

Ha en super duper mandag, fine!

 

 

#hår #hårfrisyre #flette #braid #pariserflette #hair #updo

 • 25.01.2018, 13:02

Somewhat kind of retro, I guess


Retro var tanken som slo meg inn da jeg hadde tatt på meg følgende i dag. Det handler om farge, tekstur og ikke minst den søteste kragen.

Prikker er og blir en klassiker - og jeg er svak for disse sorte små vennene, enten om det feks er skjorter, kjoler eller enkle tskjorter.

Sammen med ull, jeans og en sort sailorjakke er jeg klar for dagen. Ha en nydelig torsdag - og gjør noe fint for deg selv i dag. Jeg har lovet meg selv et varmt og avslappende bad i kveld. Bare fordi jeg fortjener det <3

 • 01.06.2017, 16:20

Black and white


With a summer hat and red nails - because it`s almost weekend

Torsdag og snart helg igjen, dere. Og med fare for å gjenta meg selv - langhelg igjen. Det er ikke til å tro. Mai måned er bare helt nydelig. Alle de fridagene som bare kommer som perler på en snor og som gjør naturlige stopp i en ellers ordinær arbeidsuke. Om en er så heldig å ikke jobbe turnus, da.  Så jeg nyter det og sal nyte det kommende helg. Har allerede laget planer om grilling med fine venner på søndagen og en tur på Fløyen på lørdagen. 

Om du ikke er fra Bergen og skal en tur her, anbefales hvert fall den turen virkelig. Det er både utsikt, natur og kos på samme tid. Jeg bruker egentlig å ta banen opp og gå ned igjen, noe som handler om at de fleste gangene jeg har vært der, har vært med selskap av søte små føtter trippende ved siden av oss. På lørdag derimot kjenner jeg (om værgudene er med oss) at det blir en gåtur både opp og ned. Og en softis på toppen.

Balanse. 
 

Men først det litt hverdagslige gjøremål for tur og en natt eller to med søvn før en kommer så langt. Det er godt med hverdager også - da setter man så ufattelig pris på slike mai måneder og langfri.

 

#fashion #mote #antrekk #solhatt #sommerhatt #outfit #ootd 

 • 31.05.2017, 17:28

I see us dansing
- Dancing those summer nights away -

Det er følelsen jeg får av disse kule, gule. Med en fengende sommerlåt i bakgrunnen drømmer jeg meg bort til palmer, luftige sommerkjoler og sene kvelder. Solhatt og en strandveske i hånden. Med nyvunnet fregner og solbleket hår. 

Jeg lengter.

I utgangspunktet har jeg en svært så fargeløs skohistorie bak meg. Med unntak av noen knall blåe pumps på ungdomsskolen, som aldri fikk se dagslys hos meg. Nå ser det derimot ut som at trenden endrer seg litt og disse i semsket skinn er virkelig et friskt pust i garderoben og den lille samlingen min. 

Super glad når jeg kom over disse på Zara forleden. De har så utrolig masse kult inne for tiden. Sommerkolleksjonen renner over av farger, ulike former og kombinasjoner. Inspirerende og en fin prislapp. Win, win!

 

#sko #flats #newin #shoes #sommermote #mote #fashion #summerfashion #minmote #stil #inspirasjon #farge #popofcolor
 

 • 29.05.2017, 16:07

Silkeskjerf
- Use it in your hair, like a scarf, on a bag or as a belt - the only limit is your imagination - 

Jeg har virkelig fått øynene opp for disse fine, myke silkeskjerfene. Ikke bare er de super god å gå med, som den skjerf-jenta jeg er, men de kan jo brukes til så mye. Det er bare fantasien som setter grenser. I dag ble det rundt halsen. En liten detalj til et ellers så enkelt mandagsantrekk.

Nå skal jeg gå å snoke i både mormor og mammas skuffer og skap. Jeg vet de har noen fine, gamle liggende ett eller annet sted. Også skal jeg snoke litt på Holzweiler sine sider. Jeg vet de har noen riktig fine akkurat nå.

Ha en super mandag <3

 
 

 • 27.05.2017, 11:10

Yellow, like the sun


Gult er kult - og denne er ganske så søt i tillegg. 

Første dagen med shorts. Hvert fall lengre enn rett ut i solveggen. Det lover bra. I dag min elskede Levis shorts dratt ut av skapet, sammen med en gul singlet og en casual dressjakke over. Og jeg kjenner jeg virkelig er glad i denne gulfargen. Den livner til og gir et friskt pust, synes jeg.

Og apropos sol og sommer. Det er helt vanvittig å tenke på at vi er kommet til slutten av mai allerede. Snart ny måned og ett skritt nærmere sommerferie. 

Denne sommeren har vi ingenting planlagt (enda). Kontrollfriken i meg skriker litt, men jeg synes likevel det er deilig. Vite at det er fire uker som står åpent. Der vi kan reise der vi vil og hoppe på det vi vil hoppe på. Uansett hvor vi ender opp, blir det bra. Det er i alle fall sikkert. 

Har dere noen planer for ferie?

 

#fashion #mote #sommermote #summerfashion #antrekk #ootd #outfit 

 • 25.05.2017, 11:15

The off-shoulder and feeling fresh


- Workout for the body, mind and my skin - 

En god, god torsdag. Det er fri, sola skinner og jeg er på vei ut døren for å forsøke å finne kondisen min igjen. Eller snart på vei for å banke støv av noe treningsklær bakerst i skapet. Og jepp, jeg har noen sånne dager for året (om ikke sjeldnere) der jeg forsøker den ut. Det blir med noen turer i året, for å si det sånn.

Men, treningsklærne er nesten kommet på og motivasjonen er per nå også veldig god. Hvert fall frem til første bakketopp. Men det er også deilig. Kjenne at kroppen lever, får brukt seg selv litt og at en blir fysisk sliten. Jeg skal ikke ta den helt ut, men planen er en gåtur på veien og en lett jogge/gå tur opp på en fjelltopp. Det eneste minuset (som egentlig er et kjempe pluss) at at hun jeg skal med, er supertrent og har noen steg som jeg bare kan drømme om. Derfor krisemaksimering om pusting, pesing og tunga på slep, tanker. Ellers fikk huden min en ekte treningsøkt i går. Økt nummer to på to måneder. Og jeg elsker det. Synes virkelig jeg ser forbedring på huden allerede og at jeg har fått litt glød tilbake. Akkurat nå er jeg vel og merke bare rød og litt sår, men gløden som kommer etterpå er til å hoppe i taket av. 

Jeg synes økta i går kjentes mer enn sist gang. På et punkt inni behandlingen sved det kraftig og jeg følte huden brenne litt, kan en si. Jeg tenkte vel stille for meg selv at slik kan jeg ligge noen minutter, men ikke lengre. Behandleren tok på meg en maske, bredde på meg varme håndklær og gikk ut. Ikkje før hun var ute av døren sovnet jeg og bråvåknet 15 minutter (tror jeg) senere da hun kom tilbake. Vondere enn det var det i allefall ikke. 

Nå er planen at huden min skal få ro, frem til slutten av august/begynnelsen av september, før jeg tar en ny runde. Luksus i hverdagen <3

Men nå skal jeg reise meg, finne frem treningsklær og komme meg ut.

Ha en fin fridag, dere <3

 

#fashion #mote #antrekk #ootd #outfit #style #offshoulder #stil #inspo

 • 23.05.2017, 16:21

Flowerdress and a hat


- Flower power alarm - 

Blomsterprint er kommet for å bli - hvert fall for meg og jeg ønske meg bare mer og mer. Denne kjolen er en ny i samlingen. Den er fra Line of Oslo og jeg elsker de små rosa og hvite blomstene på den. Også liker jeg at den har rysjer i fronten. 

Helst har jeg lyst å raide nettet for store, fargerike blomsterkreasjoner på klær. Jeg drømmer meg til varmere strøk, strand og rolige ettermiddager på en gatekafè. Likevel kjenner jeg kjenner at trenden må vokse litt på meg. At det går litt tid før jeg føler meg vel i det - og at det lett kan bli litt for sukkersøt eller little too much for min hverdagsstil. Derfor er det fint å starte i det små, med rolige prints og duse farger. Litt mer anonymt og lit mindre fargeeksplosjon i starten. Og plutselig er jeg all inn :)

Jeg bruker kjolen på kalde dager med en strømpebukse under eller på varme dager med en jakke slengt over skuldrene. Går du for en skinnjakke eller denimjakke til, skaper du et litt mer rocka inntrykk.
 

#mote #antrekk #blomster #blomsterprint #flowerprint #fashion #style

 • 21.05.2017, 18:05

Lightning


When you want casual - but are spending the Sunday dining with good friends

Da ender en opp i dette. En hullete jeans, oversized t-skjorte, en formell ullblazer og ett par klassiske pumps.

Nå er nesten søndagen over og jeg ligger å ruller meg på en sofa. Mett og god. Og veldig takknemlig for at jeg har de beste vennene i hele verden. Og tenk, neste uke er også ganske herlig og tenke på. Fri på torsdag og jeg har tatt meg fri på fredag. Langhelg, I´m coming for you <3

Men først er det natta og noen dager med fult fokus. Det klarer jeg!

Ha en fin søndag <3

 

#antrekk #mote #minmote #styleno #stil #klær #outfit #fashion #style #rippedjeans #ootd

 • 18.05.2017, 16:03

Is it weekend yet?


- Helgefølelse på en torsdag og det kjennes som dagen derpå - 

Du vet den følelsen når du våkner av mobilen en tidlig morgen og setter den på slumring gang på gang, til du egentlig er for seint ute. Jepp, der var jeg i dag - og jeg forstod ikke helt hvorfor jeg ikke klarer å komme meg til sengs litt tidligere enn jeg gjør når det er så godt å sove. Egentlig er jeg et ekte A-menneske til noens store irritasjon. Det er opp og hopp med en gang jeg åpner øynene til vanlig og jeg har som oftes ingen forståelse for at andre kanskje synes det er godt å ligge å dra seg. Det er jo så kjedelig. Utenom i dag. Da kunne jeg lagt lenge, kjenner jeg. 

Men jeg kom meg opp, etter en god dose selvmotivasjon og et indre belønningssystem, trakket i noen klær og var på jobb 5 min etter tiden. Det er ikke værst på det man kan kalle dagen derpå, når helgefølelsen henger over deg om en lun dyne. 

Så planen i dag består av middag og sofatid. Og restemat fra i går. Rett og slett. Verken mer eller mindre. Det er viktig å lytte til kroppen sin også og ikke presse den for hardt, synes jeg. Godt med slike ettermiddager også - og klappe seg selv på skulderen for alt man får til i hverdagen.
 

 • 16.05.2017, 16:00

17 mai forberedelser


- Går for rødt til 17 mai -

Da var ettermiddagen snart over og vi nærmer oss 17 mai, dere. Dagen har gått med til forberedelser, både når det gjelder hus, borddekking og blomstrer. Jeg har med andre ord stått med hodet oppi en vaskebøtte halve dagen, for deretter å traske meg en tur i skogen for å klippe lyng til i morgen. Også var jeg så heldig å få en bukett med 17 mai blomstrer fra svigermor. til å pryde sofabordet. Egentlig foretrekker jeg mer grønt og hvitt i forhold til blomstrer, men det livner jo det litt til med mer farger også da. 

- Skal, skal ikke? - 

Ellers er jeg super ambivalent til om det blir bunad i morgen eller ikke. I utgangspunktet elsker jeg bunad og jeg tror jeg har hatt en eller annen form for bunad på meg på 17 mai siden jeg var født. Likevel er det så mange faktorer i år som tilsier at jeg kanskje skal la den bli hengende igjen i skapet, ikke minst det faktum at jeg skulle ha endret litt på den hos noen profesjonelle. En endrer fasong en del siden en var 15 år kan du si, og det som da var passelig og strammet på rette steder er nå for stort og omvendt. Altså, hva er det med at jeg oventil blir mindre og rundt hofter er blitt større?! Men så langt har jeg da ikke kommet. Eller det vil si, jeg ringte faktisk for ca 2 uker siden, og damen i telefonen kunne egentlig bare ledd av meg, noe hun ikke gjorde - av ren høflighet er jeg sikker på. Hvem ringer midt i konfirmasjonstid og 17 mai tid og vil renovere en bunad?! Det er meg det og det gikk altså ikke helt etter planen. Likevel fikk jeg time i juni da, så den er klar til neste sesong. 

Anyway, det jeg vil frem til er at jeg er i tvil. Det er liksom ikke 17 mai uten, samtidig er det jo ikke noe fint når den ikke sitter som den skal. Ambivalent.no, kan en si. 

Hva bruker dere gå med på 17 mai? Er det bunad eller noe annet? I så fall, hva?Ha en fin 16 mai <3

 

#17mai #forberedelser #rødenegler #røde #negler #neglelakk #manikyr #nailpolish #red #nails 
 

 • 14.05.2017, 11:05

Coffee on the porch
A striped jumpsuit throwback on a rainy day

God søndag, fininger <3

Jeg starter søndagen med et lite tilbakeblikk fra sist helg, da jeg priset sommeren med lette klær og en kaffe på trappen. I skrivende stund har jeg alt annet enn sommerfølelse, da jeg sitter inntullet i en tjukk cardigan, en kopp te i hånden og levende lys på bordet. Slik er det bare her til lands. Ustabilt og fult av kontraster. Noe som er ganske sjarmerende, det også, om en velger å se det positive i det.

At jeg har en ting for striper, er vel ikke så vanskelig å legge merke til. Enten er det et skjerf, en genser, skjorter eller som i dette tilfellet en jumpsuit. Og stripemanien min er egentlig fullstendig ubevisst. Jeg kan gjerne finne noe fint med striper, ta det med hjem og når det henges opp i skapet slår det meg at det ble visst striper igjen, gitt. Men men, liker en det, så liker en det. Og det viktigste er å gå i noe en føler seg vel i.Ellers så startet søndagen nokså uvanlig her i huset. Jeg hadde akkurat våknet og skulle tusle inn på kjøkkenet for å hente meg noe vann (hvorfor husker jeg aldri å fylle ett glass om kvelden??!), der jeg sopper opp av forbauselse av besøket som var kommet. Tett inntil stuevinduet stod det tre små lam og så inn på meg. Og når jeg etter en tid klarer å heve blikket enda mer, ser jeg at hele hagen vår er full av sauer. Her snakker vi mellom 20 til 25 stykker. De tuslet rundt omkring, spiste litt gress, noe av epletreene våre og la seg godt til rette i de få blomsterbedene jeg har. I ett sekund eller flere måtte jeg tenke meg om for å vite hvor jeg var, for det føltes der og da som om jeg våknet til en episode på Farmen. Hehe. Etter en times tid, begynte tydeligvis sauene og kjede seg og etter litt roping av de største, trasket de i flokk nedover gaten og forhåpentligvis tilbake til beitestedet sitt. 

Det har sin sjarm med å bo landlig til, hvert fall. 

Fin søndag <3

 • 09.05.2017, 16:33

The mix of soft and hard
Soft as in dusty pink and hard like black

Denne våren og sommeren kjenner jeg blir full av kontraster. Jeg higer både etter det søte, det avslappede og plagg med store og fargerike mønstre. 

Dagens on the go antrekk bestod blant annet av en super søt bukse som har hengt i skapet en stund. En dus, rosa, en. Sammen med en sort blazer. Og jeg må også innrømme at jeg ble lurt, på morgenkvisten. Lurt av solskinn gjennom vinduene, sammen med en antagelse av av temperaturen var deretter. Vel ute av døren var det derimot bare å snu, springe inn igjen og hente ett sjal. Noe sommertemperatur i dag kan du trygt si at vinden ødelagte for. Jeg må nesten flire litt her av meg selv. Det er nemlig så rart - at etter noen dager med sol og varme, er det liksom en selvfølgelighet at dette er regelmessigheten og ikke unntaket. 

Fint ble det hvertfall, vind eller ikke vind og dagen har bestått av en tur til frisøren. Som det viser på bildet, ble det ikke helbleket denne gangen - og jeg har gjort noe jeg ikke har hatt siden jeg var liten jente.

Stay tuned <3

 • 08.05.2017, 11:19

Oxford shoes


Time to tie up your shoes and get this week started

Da var helgen over og det er vel ingenting annet å gjøre en å knyte skoene og hoppe i det. Selv om det er super deilig med late dager og helg, er det likevel slik at det er mest ukedager. Enten en liker det eller ikke. 

Jeg satt i sted å tenkte på hvor deilig det er med helg. Og som det analyserende vesenet jeg er, måtte jeg reflektere litt over hva det er som gjør at det er slik. 

For det første kan jeg i helgene drikke varm kaffe. I ukedagene springer jeg som oftes rundt og ender opp med å slurpe i meg lunken, eller stort sett kald, kaffe. Godt, nja, men kaffe er kaffe. For det andre bruker jeg som oftes god tid på badet i helgene. Det blir lett litt dulling og dalling, med musikk i bakgrunnen og sang fremfor speilet. Mens jeg i ukedagene er glad om jeg kommer meg ut døren med børstet hår og maskaraen der den skal være og ikke flekkete over øyelokket. Og for det tredje må jeg ikke glemme å nevne tid. Tid til å gjøre akkurat hva jeg vil, der og da. Om det er å begynne å lese en bok (ender med at jeg alltid leser ett kapittel, før jeg begynner på en ny en), går meg en tur, sitter fremfor tastaturet eller tar bilder. 

Så hvorfor er det slik at helger (eller ferier, for den saks skyld) er så mye bedre en ukedager?! Sett bort fra tid, tenker jeg at rutiner eller vaner er noe å tenke på. Hverdagen min er hvertfall preget av dette og jeg går mer eller mindre på autopilot. Står opp, springer gjennom badet, spiser, jobber, handler - og så videre. Jeg stopper sjeldent opp og tar sjelden en annen retning enn den jeg pleier. 

Selv om vi mennesker fungerer best med rutiner - det hadde blitt kaos om ikke, skal jeg likevel i dag utfordre meg selv på å bryte en rutine, gjøre noe annerledes, ta en annen vei. Bare for å ikke føle at hver dag er lik, at ukene fyker av gårde uten at jeg henger helt med og får at muligheten for å få se noe annet, lære noe nytt eller kjenne på ting jeg vanligvis ikke gjør i hverdagen, er mer tilstedet. 

Old - formal - classics 

Disse ordene er kanskje det første som slår en ved første øyekast, men jeg synes de er super stilige og at de bare blir finere og finere for hvert år som går. Litt flekker som aldri går bort og et preg av slitasje, er litt av sjarmen, synes jeg.

 Oxford skoene har bodd i skapet mitt en del år nå og blir alltid tatt frem igjen når været tillater det. Jeg liker de både sort og brun, skinn eller lakk. Og bruker de både til hverdagslige antrekk og mer formelle antrekk. En av mine must have.

Nå skal jeg gjøre ferdig litt jobb før jeg stikker på butikken for å kjøpe litt lunsj. Og siden det er dagen for å ikke gjøre som jeg alltid gjør (andre som synes knekkebrød med enkelt pålegg er superlett), skal jeg overraske meg selv og forsøke noe nytt. 

Ha en fin mandag, dere <3
#stil #mote #fashion #oxfordshoes #oxford #antrekk #tilbehør #style #minstil #minmote #todays #livsstil #rutiner #hverdag #livstilsendring

 • 06.05.2017, 21:42

Pink knit for those summer nights


I love this  s u m m e r f e e l i n g  and hope it lasts forever

Jeg må bare begynne med å si at livet er herlig og akkurat nå kunne jeg ikke tenke meg å vært noe annet sted enn akkurat her jeg er. 

Forbløffet og målløs over at solen stråler fra jeg står opp om morgenen, til den går ned bak fjellet. Og allikevel kan man tulle seg inn i en tjukk genser, og gjerne ett teppe, og nyte resten av kvelden utendørs.

Kunne ønske det var slik for alltid. 

 

- The summer night is like a perfection of thought - 

 Time to cuddle up and enjoy the rest of the evening

Dagen i dag har blitt tilbrakt sminkefri, i en shorts og singlet, vandrende ut og inn av hagen. Noen ganger med en bok under armer og musikk på øret, andre ganger med litt blomsterstell og avslapning på agendaen. Når klokken nærmet seg ettermiddag var jeg så heldig å bli invitert til min oldemor på både jordbær med fløte og vaffler. 

Og selv om jeg er fult klar over at i følge kalenderen er vi ikke kommet til sommer enda, ser jeg bare bort fra det. Da dette er sommer i min verden. 

Nå skal jeg lage meg enda en kopp te og komme meg utendørs igjen. Prosjekt støvsuge/vaske bil er på planen, noe jeg virkelig ikke kan fordra. Satser på at sommerfølelsen og musikk på full guffe, gjør det til en lek.

Ha en fin kveld, dere <3


 

 • 03.05.2017, 13:09

The kombo of stripes, denim and army green


The denim jacket is back in town

Helledussen for et nydelig vær vi i Bergen er blitt beriket med de siste dagene. Det har vært langhelg, fri og jeg kan med hånden på hjerte si at jeg ikke har slappet så mye av på lenge, som jeg har gjort disse dagene. 

I blame it on the weather.

Sol og varme fra morgen til kveld gjør virkelig noe med deg. Om det er mangel på D-vitamin eller om det i det store og hele bare er at en puster inn vårluft fra en står opp til en legger seg, vet jeg ikke. Men jeg liker følelsen. Energien og tilfredsheten det gir. I dag var det endelig tid for å dra ut en gammel klassiker også.

Nemlig dongeri jakken.

Jeg er blitt eier av flere i løpet av årenes løp og jeg synes de blir finere og finere jo eldre de blir. Denne er den eldste jeg har og jeg liker så godt den dype blåfargen, med slitte partier. Også er jeg virkelig svak for kombinasjonen mørk blå, armygrønn, striper og gull. 
 

 

#fashion #mote #antrekk #denim #dongeri #denimjacket #dongerijakke #beanie #vårklær #vårmote17

 • 27.04.2017, 16:31

Waves in my hair


Somewhat casual, but pretty, at the same time

En liten frisyre på en torsdags ettermiddag.

En frisyre jeg er skikkelig glad i og som er en go to når håret ikke spiller helt på lag.  I utgangspunktet super enkelt å lage. Selv om det ikke er alltid jeg er helt fornøyd med de. Jeg liker de avslappet og at de gir litt spill i håret. Likevel kan det av og til bli for mye - og jeg føler jeg skal på ball. Trikset da er å dra godt i lokkene, mens de er varme, og spraye når det er kjølnet. 

Ellers er jeg den første til å innrømme at håret mitt skriker etter en frisørtime. Ettervekst herifra til evigheten.

Jeg liker virkelig ikke å gå rundt sånn. og klapper i hendene bare ved å tenke på at det er frisørtime om ikke mange dagene. Flere dager har jeg bare lyst å trekke en lue over hodet og overse det. Og det værste med å ha så hvitt hår som meg, er at det egentlig må taes hver 4-6 uke, for å se noenlunde ut. Men tiden strekker liksom ikke helt til, og det er ikke til å komme fra at det er kostbart i lengden.

Jeg vurderer derfor å endre litt på sveise. Gå mørkere, annen tone, noe som er lettere å holde. 

Hva tenker dere? 

#hår #hårfrisyre #frisyre #beauty #skjønnhet #waves #hvitthår #gråtthår

 • 26.04.2017, 13:32

If you like something...


...buy it all - at least four of them

Jeg skrev i ett tidligere innlegg at jeg hadde gått bananas i Levi´s butikken og as you can see, det var ingen underdrivelse. 

Jeg er alltid på jakt etter den perfekte jeansen og har en stund hørt om disse Levi`s buksene, Levi´s 501 CT og endelig fikk jeg somle meg til å prøve en. Den slo virkelig ann til forventningene og jeg endte opp med to i mørkeblå, en lyseblå og en vasket sort. De mørkeblå er litt ulik i passformen, den ene litt mer baggy, den andre litt mer slim fit. 

Buksene holder på formen og fargen. De er faste og strammer på rette steder, uten å være ubehagelige. Eneste er at om jeg skal ha de noe stram/ha passform på bakenden, må jeg dra de høyt opp, og da går de veldig høyt opp på magen.

Dette kan også komme av at jeg ikke målet så mye over sokkelesten og at jeg er rimelig kort i ryggen.

I´m definitely meeting spring and summer in high waste and somewhat straight legs, kind of expression

Og det beste av alt- disse passer like bra til en rocka t-skjorte som en yndig bluse. Til hvite kiks, som til høye pumps. 

Hva er deres favorittbukse??


 

#Levi´s #Levisjeans #jeans #perfect #perfectjeans #Levis501 #Levis501CT #dongeri #mote #antrekk #stil #fashion #style

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign