hits
 • 21.12.2018, 09:33

Kor blir snøen av??


 

- På Vestlandet brukast regnjakken heile året, tydeligvis - 

 

21 desember, 3 dagar igjen til Julafta og likevel er det regn på agendaen her på Vestlandet. Og eg kan nesten sei med sikkerhet at vi nok kan sjå langt etter ei kvit Jul. Godt vi er vant til regn og har ein og to regnjakker på lur, da!

Og når vi snakker om tre dager igjen til Jul. I går var første shoppingdag av julegaver. Ferdig med mange, lista er klar på resten. Så i dag kom vi oss igang tidlig - til vanlig bruker eg og dei små være nåkenlunde i gjenge i ellevetida om dagen, men er vi effektive går det fint - og no er vi klare til avgårde kåre på runde nummer to. Skal bli godt å bli ferdig med innkjøpene, så eg kan starte med det kjekke - innpakkingen, lage koselige ting å gje til gjester vi skal ha på Julafta og små diy prosjekt. Om det blir bra, deler eg nok det her skal ein sjå. 

No tar eg regnjakka over hodet og logger av. 

Ha ein strålande fredag og for mange siste arbeids/skuledag før juleferien.

Nyt.

 

#mote #fashion #antrekk #dagens #style #trend #regnjakke #rains #bikbok

 • 09.12.2018, 10:13

A red beanie and some glam


 

- It is the season to sparkle a little more than usually -

Det er desember, 2 søndag i advent og helg - og eg kickstarter det heile denne morningen med ei knall raud lue og litt bling-bling i ørene. Eg elskar å mikse ganske casuale antrekk med nåke ekstra. Og desember trenger litt bling-bling og glam i kvardagen. Life is what you make it to be. Er det ikkje?! Og eg har bestemt at desember skal være fylt med bling-bling, kos og hygge.

 

 

Ellers er planen i dag ein liten handlerunde sammen med dei små og min kjære mormor. Desember og søndagsåpent er ganske så greit. Målet er å få tak i koselig utendørs julepynt. Du skjønner - eg har ei mormor som elsker julepynt over alt på denne jord og huset hennes er reine definisjonen på eit julehus. Faktisk ganske lignende slike små koselige julehus som ein ser på film. Huset vårt derimot, er ikkje nåke å skryte av i år, da mannen er borte på jobb og det er han som pleier å stå for pyntinga utendørs. Men når fireåringen i huset jubler av begeistring for kvart eit julekledd hus ho ser - vil denne frøkna ta saken i egne hender og kjøpe nåke enkelt (men koselig) til å lyse opp mørke kvelder med. For kor kjekt er det ikkje å sjå dei små sin begeistring over slike små øyeblikk som dette. Sjå deiras beundring over lysende flaggstanger og blinkende nisser. Eller bare nåke så enkelt som fallende snøfnugg. Dei små ser det magiske i enkle kvardagsøyeblikk og eg trur frå heile hjerte mitt at vi voksne har mykje å lære av dei på dette området. 

 

 

 

#mote #antrekk #dagens #minmote #fashion #outfit #dagensantrekk #todays

 • 23.11.2018, 11:45

I do love a nice chunky knit


-  S t a y  c o s y - 

... and bright as the sun...

Ein stor strikkegenser, momjeans og eit hår full av tørrshampo har eg tusla (nærmare sagt sprunget) rundt i på morningen. Tusle gjer ein ikkje med to små i hus, ass, så her får mor kjørt seg på aktivitetsnivået sitt.

Anyway - no er det kaldt ute gitt. Frosten er kommet og gradestokken har plassert seg ved og under nullpunktet. 

På ein måte liker eg det.

Det kalde, klare været og lufta som er. 

Det betyr også ein skattejakt i klesskapet og eg har no funnet fram dei tjukkaste genserene (og ullsokkane så klart) som eg har og har store planer om å fortsette å pakke meg inn med lag på lag ei god stund til. 

 

 

I dag går turen på ein aldri så liten handletur med dei små. Har ein del småing som må handlast, også er eg så heldig og skal få ta nåken bilder av min gode venninne og hennas familie i helga. Tenkte da i samme slengen og prøve å samle min flokk på ein julebilde også, så litt tilbehør eller rekvisittar må eg forsøke å finne. Det blir stas.

Og det blir stas og komme seg ut av huset ein liten tur. Heilt til eg hørte på radioen heim frå barnehagen i går at det var black friday, nåke eg ikkje har forholdt meg til sjølv om eg har fått tusen meldingar på både mail og butikkker som ein påminning på hysteriet. Der var reklamen at senteret skulle ta det fult ut i år med åpning kl syv og mulighet for kølappar til butikkene. Eg kjørte nesten av veien og var nær på å avlyse heile turen. Ikkje liker eg kø, ikkje liker eg å handle i overfylte butikker - og på toppen av det heile har eg jo to små som også skal synast det er greit å handle litt. Men - here we go og eg tar sjansen. Reiser så tidlig som mulig og krysser fingrene for at eg får unna mine ting før det fyllast opp. Wish me luck!

Eg slår eit slag for null Black Friday! Og seier med det god fredag <3

 

 • 18.11.2018, 12:24

Høsten, altså!


 

Samle nåken høstblader,

tulle seg inn i ein stor og tjukk - heimestrikka - cardigan

og leike seg med kamera,

mens høstsola varmar gjennom dørene,

sammen med frisk luft.

 

M o r s o m t  og  m a g i s k.

 

 

- Fall breeze & Autumn leaves - 

Og eg er fremdeles veldig på høst, sjøl om eg veit at november sniker seg forbi i ein rasande fart og desember med all sin prakt står for tur. For er det ein ting eg har vore god på i år, er det å la vente på desember og julefølelsen. Dagane og vekene går raskt nok, synast eg - og høsten er enda magisk. 

Desember og julemagien tar eg siden.

 

 

#antrekk #mote #foto #style #skinnbukse #ull #knit #beanie #minmote #dagensantrekk

 • 25.09.2018, 16:57

Slengbukser på ein torsdag


 

... ull og ein bikerjakke -  er dagens out and about.

 

 

Henda i været om du har ein ting for skinnjakker. Det har hvertfall eg. Eg er den heldige eier av tre stykker - alle med sin egen historie bak - og eg er skikkelig glad i alle tre. Den mest spesielle er kanskje denne røde her. Den blei med meg heim på ein av meg og mamma sine faste Bylørdager i Bergen, ein vinterkveld etter god mat og drikke. Et lite smykke i klesskapet mitt, synes eg. 

 

 

Ellers er planen i dag ein tur på sjekk på helsestasjonen med dei små. Og i dag er det gruppe. Det er koselig det. Synes det er super gøy å snakke med andre mammaer (og nåken pappaer) med babyer på samme alder - og vert like fasinert kvar gong over kor ulike alle barna er. Denne gongen treng eg ikkje snu nasa mi lengre enn stuegulvet for denne fasinasjonen. Dei små som ligg her med meg er ikkje bere særs så ulike i utsjåande. Dei er svært så ulike i både den mentale utviklinga, motorisk og i temperamentet sitt. Så vittig å få lov til å følge.  Og kanskje ein liten overraskelse då dei er tvillingar og ein nok på forhånd hadde sett dei for seg meir like. Artig. 

Ellers ønskast ein god .

Og ps: skoene er berre for bildene. Det vert nok joggesko på meg, ass. 

 

 

 

#mote #antrekk #dagens #dagensantrekk #outfit #stil #style #trend #flarejeans #jeans #slengbukser #skinnjakke #biker #minmote 

 • 14.09.2018, 11:24

Still some summer left


at least inside there is...

Fredag - og eg kickstarter helga med eit heilgult antrekk. Og krøller i kråkereiret, aka håret. Det skal bli digg med ein frisørtime. Ein gong. Når det passer.  

Ellers er det skikkelig fint med farger for tida. Det spriter opp tilværelsen og eg liker også at buksa og tskjorta er ledig og romslig. Spesielt når ein skal kose med to små her heime. 

Også er det ei stund sidan sist innlegg.

Tvillingar.

Små babyer.

Eg treng vel ikkje sei nåke meir om grunnen. Men om vi kosar oss. Jupp - big time. Og eg kjenner vi liksom kjem inn i ein tralt no. Dei er blitt 3 måneder og vi kjenner dei bedre. Dei er lettere å tolke. Og ikkje minst - det vært mindre og mindre magevondt. 

- Kryss i taket og jubelrop - 

Og med det seier eg god fredag.

 • 12.06.2018, 11:22

#Todays


- The morning rush calls for jeans and sneakers -

At jeg er svak for jeans og ein tskjorte er heilt på sin plass i denne fasen vi er i no. Morningane våre er kva ein kan beskriva som svært hektiske, med to små babyer som skal ha mat og stell + ei lita til som skal ut døra og i barnehagen. Det vert spennande når eg skal stå for denne kabalen aleine, når mannen i huset skal på jobb igjen. Til dess skal eg nyte at vi er to. 

Både jeansen og tskjorta er ein favoritt. Jeansen er frå Levis - og eg har tipsa om denne modellen i tidlegare innlegg. Eg likar den så godt at eg har den i sikkert fire ulike vaskar og fargar. Tskjorta var eit kjøp mens magen var stor og trengte litt plass. Eit stykke ut i graviditeten kom vi til eit punkt der mine tidlegare topper meir var som magetoppar til meg. Lykken var stor da Samsøe Samsøe laga ganske så store og romslige tskjorter for sesongen. Og eg elskar blomstane, den enkle skrifta og den oransje fargen. 

No derimot skal jakke og sko av og eg skal hive meg rundt på litt husvask mens dei små tek seg ein lur. Vi får nemlig besøk av eit vennepar om få strakser. Det vert kos.

Ha ein super duper tirsdag <3

 

#mote #antrekk #dagens #todays #minmote #fashion #sommermote #sommermote2018 #SamsøeSamsøe #Levis #jeans 

 • 08.06.2018, 13:01

Dilla på hårbøyler


- Den lille prikken over ièn...

... er for tida hårbøyler i ulike farger og varianter - 

Eg måtte nesten trekke litt på smilebånda når desse herlighetane viste seg i all sin prakt både i sosiale medier og i butikkene, då minner frå egen barndom strømma på. Eg hadde nemlig dilla på hårbøyler som lita også og jo meir fargar og større dei var, jo bedre og finare, synast eg. Du kan tru eg ikkje var sein med å anskaffe meg eitt par og tre - og har brukt dei flittig sidan då. Hårbøyler gjer eit kvar antrekk - og er eit skikkelig fint bidrag til min ellers så rolege/casual stil.

I dag kjenner eg det er heilt rett og trekke fram denne grønne og blomstrete saken over. Sammen med ein beige chinos og ein kvit enkel topp, skal hårbøylen vere prikken over ièn på ein sommerdag som vi har i dag.

Og du, om du er skeptisk til hårbøylemoten - og som meg får flashbacks frå eigen barndom - er tipset og forsøke det ut likevel.

Kanskje du vert overraska?!

 

#hårbøyle #hårpynt #skjønnhet #beauty #blogg #mammablogg #livsstilsblogg #mote #hårmote #hårmote2018 #trend #sommermote

 • 12.03.2018, 09:09

Warm in winter - it´s still snowing outside


- Ull er gull - 

Og heimestrikk er det noke spesielt med. Det er kjærlighet i plagget, noke nostalgisk og fint. 

Denne fine ullcardiganen er super stor, mjuk og herlig. Og ikkje nok med det, det er ei av mine gamle barnehagetanter som er kunstneren bak. For eg kan dessverre ikkje strikke. Ei hue i ny og ne - går til nød, men noke som skal bli eit plagg, noke anna ein rett og vrange masker kan eg sjå langt etter. Om det er tålmodighet til å lære eller eg rett og slett ikkje har det i fingrane, veit eg ikkje. 

Derfor er eg super glad for at eg har fine mennesker rundt meg som meistrer.

Oppskrift og tråd er henta fra Skappel, om noken vil forsøke seg. 

Og medan eg sitter her ved pc`en min og ser ut, daler snøen fremdeles lett ned. Og vi er snart i midten av mars. Vi får nyte synet (sjølv om lengsel etter vår kjem meir og meir for kvar veke som går) litt til, mens eg tuller meg inn i ull, skriv ei bursdagshelsing til mamma og gjer meg klar til ein bytur. I dag skal eg nemlig på ny ultralyd av dei småe i magen. Det blir stas og spennande. Og eg kjenner tida går fort. Veke 27 no og vi går snart inn i siste trimester. Oppdatering av mage, babyer og min form kjem!

I mellomtida ha ein fin mandag og strålande veke. Husk - den blir som man ønskjer og arbeidar for <3

 

 

 

#ull #knit #fashion #mote #todays #dagens #minmote #vintermote #vintermote18 #antrekk #gravid #tvillinggravid #ventertvillinger
 

 • 26.02.2018, 19:03

#Todays


- Dunkåpe er virkelig undervurdert - 

Uten tvil.

Eg blir like overraska og fortumla kvar gong eg åpner soveromsdøra og synet er kvit snø.

Kvitdekka landskap og snøfnugg som daler ned og gjer sikten lengre vekk enn 5 meter fram vanskelig. 

Og i år har vi hatt mykje av denne nydelige kvite snøen. Sjølv om den ikkje har lagt så lenge om gongen, sitt eg igjen med ein følelse av at vi har hatt vinter her på Vestlandet i år. 

Og i dag traff den virkelig blinkskudd også, med tanke på at det er vinterferie denne veka. Heilt nydelig.

 

Sjølv om eg elsker alle årstidene og vinter er magisk, blir eg likevel ikkje venn med kulden. Eg fryser alltid og i år har det vært værre enn noen gang. Om det handler om graviditet, hormoner eller noe annet, veit eg ikkje. Men eg kan si så pass at kulden til tider har vært utholdelig.

Heldigvis for meg har dunjakker og kåper i alle fasonger vært i vinden denne vinteren og min skattejakt på den perfekte resulterte i denne enkle, litt oversize`a kåpa fra Peak. Og mykere og letter jakke tror eg ikkje finnast.

For det har vært kriteriene mine - lett og myk. Og etter eks antall forsøk, falt jeg nesten over denne på jakt etter en ny ullgenser til min kjære. Det ble vinn vinn for oss begge den dagen - og eg er så fornøyd at eg tenkte eg måtte tipse dere andre frysepinner der ute.

Om du ønsker å føle som om du er på tur med dundyna, er dette kåpen for deg.

No har vi akkurat kommet inn frå ein aketur i nærområdet, ho små skal leggast og min kveld skal nytast med god kvelds og eit varmt bad.

Ha ei super veke og gjer noke snilt for deg sjøl i kveld.

 

 

 

#mote #antrekk #dunkåpe #vintermote #vintermote2018 #dunjakke #PeakPerformance #fashion #outfit #todays #dagensantrekk

 • 29.01.2018, 12:22

A all-around braid


- It was either a beanie or a all-around braid this Monday morning - 

Og en trenger ikke være rakettforsker for å skjønne at håret mitt våknet opp på feil side av sengen i dag. Og behovet for en ny frisørtime, etter å ha avbestilt to stykker grunnet elendig form, er uendelig høyt. Så mens jeg står på badet, ferdig stelt og sminket, bestemmer jeg meg for ett forsøk på denne fletten - om ikke ryker det på en lue i dag. 

Det ble flette, for å si det sånn.

Denne fletten er egentlig super enkel å lage (en annen ting er om en blir like heldig med den hver gang). Det eneste en trenger å kunne er å lage pariserflette eller google på youtube om en vil. 

Selv liker jeg fletten, eller alle frisyrer egentlig, en smule rufsete og uflidd. Litt småfeil og småhår her og der skaper bare sjarm, synes jeg.

Ha en super duper mandag, fine!

 

 

#hår #hårfrisyre #flette #braid #pariserflette #hair #updo

 • 25.01.2018, 13:02

Somewhat kind of retro, I guess


Retro var tanken som slo meg inn da jeg hadde tatt på meg følgende i dag. Det handler om farge, tekstur og ikke minst den søteste kragen.

Prikker er og blir en klassiker - og jeg er svak for disse sorte små vennene, enten om det feks er skjorter, kjoler eller enkle tskjorter.

Sammen med ull, jeans og en sort sailorjakke er jeg klar for dagen. Ha en nydelig torsdag - og gjør noe fint for deg selv i dag. Jeg har lovet meg selv et varmt og avslappende bad i kveld. Bare fordi jeg fortjener det <3

 • 01.06.2017, 16:20

Black and white


With a summer hat and red nails - because it`s almost weekend

Torsdag og snart helg igjen, dere. Og med fare for å gjenta meg selv - langhelg igjen. Det er ikke til å tro. Mai måned er bare helt nydelig. Alle de fridagene som bare kommer som perler på en snor og som gjør naturlige stopp i en ellers ordinær arbeidsuke. Om en er så heldig å ikke jobbe turnus, da.  Så jeg nyter det og sal nyte det kommende helg. Har allerede laget planer om grilling med fine venner på søndagen og en tur på Fløyen på lørdagen. 

Om du ikke er fra Bergen og skal en tur her, anbefales hvert fall den turen virkelig. Det er både utsikt, natur og kos på samme tid. Jeg bruker egentlig å ta banen opp og gå ned igjen, noe som handler om at de fleste gangene jeg har vært der, har vært med selskap av søte små føtter trippende ved siden av oss. På lørdag derimot kjenner jeg (om værgudene er med oss) at det blir en gåtur både opp og ned. Og en softis på toppen.

Balanse. 
 

Men først det litt hverdagslige gjøremål for tur og en natt eller to med søvn før en kommer så langt. Det er godt med hverdager også - da setter man så ufattelig pris på slike mai måneder og langfri.

 

#fashion #mote #antrekk #solhatt #sommerhatt #outfit #ootd 

 • 31.05.2017, 17:28

I see us dansing
- Dancing those summer nights away -

Det er følelsen jeg får av disse kule, gule. Med en fengende sommerlåt i bakgrunnen drømmer jeg meg bort til palmer, luftige sommerkjoler og sene kvelder. Solhatt og en strandveske i hånden. Med nyvunnet fregner og solbleket hår. 

Jeg lengter.

I utgangspunktet har jeg en svært så fargeløs skohistorie bak meg. Med unntak av noen knall blåe pumps på ungdomsskolen, som aldri fikk se dagslys hos meg. Nå ser det derimot ut som at trenden endrer seg litt og disse i semsket skinn er virkelig et friskt pust i garderoben og den lille samlingen min. 

Super glad når jeg kom over disse på Zara forleden. De har så utrolig masse kult inne for tiden. Sommerkolleksjonen renner over av farger, ulike former og kombinasjoner. Inspirerende og en fin prislapp. Win, win!

 

#sko #flats #newin #shoes #sommermote #mote #fashion #summerfashion #minmote #stil #inspirasjon #farge #popofcolor
 

 • 29.05.2017, 16:07

Silkeskjerf
- Use it in your hair, like a scarf, on a bag or as a belt - the only limit is your imagination - 

Jeg har virkelig fått øynene opp for disse fine, myke silkeskjerfene. Ikke bare er de super god å gå med, som den skjerf-jenta jeg er, men de kan jo brukes til så mye. Det er bare fantasien som setter grenser. I dag ble det rundt halsen. En liten detalj til et ellers så enkelt mandagsantrekk.

Nå skal jeg gå å snoke i både mormor og mammas skuffer og skap. Jeg vet de har noen fine, gamle liggende ett eller annet sted. Også skal jeg snoke litt på Holzweiler sine sider. Jeg vet de har noen riktig fine akkurat nå.

Ha en super mandag <3

 
 

 • 27.05.2017, 11:10

Yellow, like the sun


Gult er kult - og denne er ganske så søt i tillegg. 

Første dagen med shorts. Hvert fall lengre enn rett ut i solveggen. Det lover bra. I dag min elskede Levis shorts dratt ut av skapet, sammen med en gul singlet og en casual dressjakke over. Og jeg kjenner jeg virkelig er glad i denne gulfargen. Den livner til og gir et friskt pust, synes jeg.

Og apropos sol og sommer. Det er helt vanvittig å tenke på at vi er kommet til slutten av mai allerede. Snart ny måned og ett skritt nærmere sommerferie. 

Denne sommeren har vi ingenting planlagt (enda). Kontrollfriken i meg skriker litt, men jeg synes likevel det er deilig. Vite at det er fire uker som står åpent. Der vi kan reise der vi vil og hoppe på det vi vil hoppe på. Uansett hvor vi ender opp, blir det bra. Det er i alle fall sikkert. 

Har dere noen planer for ferie?

 

#fashion #mote #sommermote #summerfashion #antrekk #ootd #outfit 

 • 25.05.2017, 11:15

The off-shoulder and feeling fresh


- Workout for the body, mind and my skin - 

En god, god torsdag. Det er fri, sola skinner og jeg er på vei ut døren for å forsøke å finne kondisen min igjen. Eller snart på vei for å banke støv av noe treningsklær bakerst i skapet. Og jepp, jeg har noen sånne dager for året (om ikke sjeldnere) der jeg forsøker den ut. Det blir med noen turer i året, for å si det sånn.

Men, treningsklærne er nesten kommet på og motivasjonen er per nå også veldig god. Hvert fall frem til første bakketopp. Men det er også deilig. Kjenne at kroppen lever, får brukt seg selv litt og at en blir fysisk sliten. Jeg skal ikke ta den helt ut, men planen er en gåtur på veien og en lett jogge/gå tur opp på en fjelltopp. Det eneste minuset (som egentlig er et kjempe pluss) at at hun jeg skal med, er supertrent og har noen steg som jeg bare kan drømme om. Derfor krisemaksimering om pusting, pesing og tunga på slep, tanker. Ellers fikk huden min en ekte treningsøkt i går. Økt nummer to på to måneder. Og jeg elsker det. Synes virkelig jeg ser forbedring på huden allerede og at jeg har fått litt glød tilbake. Akkurat nå er jeg vel og merke bare rød og litt sår, men gløden som kommer etterpå er til å hoppe i taket av. 

Jeg synes økta i går kjentes mer enn sist gang. På et punkt inni behandlingen sved det kraftig og jeg følte huden brenne litt, kan en si. Jeg tenkte vel stille for meg selv at slik kan jeg ligge noen minutter, men ikke lengre. Behandleren tok på meg en maske, bredde på meg varme håndklær og gikk ut. Ikkje før hun var ute av døren sovnet jeg og bråvåknet 15 minutter (tror jeg) senere da hun kom tilbake. Vondere enn det var det i allefall ikke. 

Nå er planen at huden min skal få ro, frem til slutten av august/begynnelsen av september, før jeg tar en ny runde. Luksus i hverdagen <3

Men nå skal jeg reise meg, finne frem treningsklær og komme meg ut.

Ha en fin fridag, dere <3

 

#fashion #mote #antrekk #ootd #outfit #style #offshoulder #stil #inspo

 • 23.05.2017, 16:21

Flowerdress and a hat


- Flower power alarm - 

Blomsterprint er kommet for å bli - hvert fall for meg og jeg ønske meg bare mer og mer. Denne kjolen er en ny i samlingen. Den er fra Line of Oslo og jeg elsker de små rosa og hvite blomstene på den. Også liker jeg at den har rysjer i fronten. 

Helst har jeg lyst å raide nettet for store, fargerike blomsterkreasjoner på klær. Jeg drømmer meg til varmere strøk, strand og rolige ettermiddager på en gatekafè. Likevel kjenner jeg kjenner at trenden må vokse litt på meg. At det går litt tid før jeg føler meg vel i det - og at det lett kan bli litt for sukkersøt eller little too much for min hverdagsstil. Derfor er det fint å starte i det små, med rolige prints og duse farger. Litt mer anonymt og lit mindre fargeeksplosjon i starten. Og plutselig er jeg all inn :)

Jeg bruker kjolen på kalde dager med en strømpebukse under eller på varme dager med en jakke slengt over skuldrene. Går du for en skinnjakke eller denimjakke til, skaper du et litt mer rocka inntrykk.
 

#mote #antrekk #blomster #blomsterprint #flowerprint #fashion #style

 • 21.05.2017, 18:05

Lightning


When you want casual - but are spending the Sunday dining with good friends

Da ender en opp i dette. En hullete jeans, oversized t-skjorte, en formell ullblazer og ett par klassiske pumps.

Nå er nesten søndagen over og jeg ligger å ruller meg på en sofa. Mett og god. Og veldig takknemlig for at jeg har de beste vennene i hele verden. Og tenk, neste uke er også ganske herlig og tenke på. Fri på torsdag og jeg har tatt meg fri på fredag. Langhelg, I´m coming for you <3

Men først er det natta og noen dager med fult fokus. Det klarer jeg!

Ha en fin søndag <3

 

#antrekk #mote #minmote #styleno #stil #klær #outfit #fashion #style #rippedjeans #ootd

 • 18.05.2017, 16:03

Is it weekend yet?


- Helgefølelse på en torsdag og det kjennes som dagen derpå - 

Du vet den følelsen når du våkner av mobilen en tidlig morgen og setter den på slumring gang på gang, til du egentlig er for seint ute. Jepp, der var jeg i dag - og jeg forstod ikke helt hvorfor jeg ikke klarer å komme meg til sengs litt tidligere enn jeg gjør når det er så godt å sove. Egentlig er jeg et ekte A-menneske til noens store irritasjon. Det er opp og hopp med en gang jeg åpner øynene til vanlig og jeg har som oftes ingen forståelse for at andre kanskje synes det er godt å ligge å dra seg. Det er jo så kjedelig. Utenom i dag. Da kunne jeg lagt lenge, kjenner jeg. 

Men jeg kom meg opp, etter en god dose selvmotivasjon og et indre belønningssystem, trakket i noen klær og var på jobb 5 min etter tiden. Det er ikke værst på det man kan kalle dagen derpå, når helgefølelsen henger over deg om en lun dyne. 

Så planen i dag består av middag og sofatid. Og restemat fra i går. Rett og slett. Verken mer eller mindre. Det er viktig å lytte til kroppen sin også og ikke presse den for hardt, synes jeg. Godt med slike ettermiddager også - og klappe seg selv på skulderen for alt man får til i hverdagen.
 

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign