hits
  • 05.12.2018, 13:38

I adore no. 6


 

Fine steiner og krystaller

... og leiter du litt finner du ein eller to i kvart eit rom her heime.

 

 

Det er no nåken år siden eg fekk øynene opp for desse herlighetene. På ein sommarferie i Danmark. Der budde vi nåken dager i Ebeltoft, ein liten by med ein sjarmerende gågate og søte kafeèr ved veikanten. Midt inni kaoset ein lørdag går vi forbi ein butikk fylt av steiner og krystaller. Eg blir automatisk fasinert og drar både samboer og på det tidspunktet mine to små med meg inn i eit lokale fylt av glitrende solskinn og delikate farger. Den koselige damen bak kassen begynte og fortelle om dei ulike steinene og krystallene som eg etter ei stund holdt i hånden - om heelende evner, renskende effekter og steiner for ulike sinnstilstander.

-  E g  v a r  s o l g t   -

... og gjekk frå butikken med ein pose full av små skatter både til meg sjøl, heimen og mine små. 

 

 

#steiner #krystaller #interiør #hjem #bolig 

  • 02.05.2017, 21:55

I adore no. 3


When the clouds looks like pink bubblegum

Magiske kvelder som dette gjør meg lykkelig. Det er helt utrolig hvor himmelen kan skifte til de mest nydelige farger og horisonter. Og jeg tar meg selv i å bli like forbløffet og overveldet hver eneste gang den gjør dette.

Pink clouds surely makes me happy and grateful

Bildene ble tatt en kveld for omlag to uker siden. Når det enda var mørkt om kvelden og solen hadde fylt stuen med lys og varme. Etter litt huslige gjøremål skulle jeg bare en kjapp tur innom stuen og der ble jeg stående en stund, for å si det sånn. Hentet kamera, knipset noen bilder, laget meg en god kopp te og satt meg ut på terrassen. Der nøt jeg himmelen og skyene, med ett varmt teppe rundt meg, til kopp nummer to var tom og himmelen igjen ble sort. 

Magiske øyeblikk som dette fyller meg med glede og takknemlighet.

Til og med når jeg nå ser tilbake på bildene blir jeg glad og forbløffet over hvor nydelig vi har det. En liten påminner av viktigheten av å ta vare på slike hverdagslige stunder. 

 

#natur #solnedgang #skyer #norge #landskap

  • 01.02.2017, 19:54

I adore no. 1


Scented candles in a nice box

Er det noe jeg ikke kan få nok av, og som jeg nok kan innrømme at jeg aldri går tom for hjemme, så er det duftlys. Jeg har alltid stående et duftlys i gangen, stuen, badene og på hjemmekontoret. JEg har til og med kjøpt et til kontoret på jobben (noe mine kollegaer ler litt av). Jeg rett og slett elsker å tenne lys, sommer som vinter. Kaldt som varmt. Og skikkelig hyggelig er det også når esken de kommer i er til å dåne av. Slik som denne fra Skandinavisk, der favorittduften til nå er HAV. En ren og nøytral duft, som brenner fint og gir rommet en himmelsk aroma.

 Eskene bruker jeg gjerne på badet eller i walk-in rommet til oppbevaring av smykker og lignende. Og når lyset er brent opp bruker jeg glasset til oppbevaring av blant annet sminkebørster, kulepenner eller annet jeg har liggende rundt. Tre-i-en, med andre ord. Det kan vi like <3

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign