hits
  • 16.11.2018, 11:16

Blomstrar for helg


 

... eller ein  h ø s t b u k e t t  om du vil

 skal få pryde både stue, kjøkken og gang denne helga (og forhåpentligvis resten av veka, om eg er flink å ta vare på dei). Og eg har lagt min elsk på fine strå. Gjerne i sterke farger. Som desse røde.

Heilt magiske. 

Og ein annen ting med strå er at dei står seg over lengre tid. Desse røde har eg sikkert hatt ein måned snart og eg bare putter dei oppi forskjellige vaser og kombinerer dei med nye buketter. Alt etter som. Det einaste eg gjer er å klippe litt av stilken når dei har stått i vase med vatn og sprayer dei med litt hårspray for å unngå dryssing. 

 

Nyt helga.

  • 16.09.2018, 20:35

Kvardagsmagi no.2


Det er egentlig litt merkelig - men sjøl om eg er i permisjon og er heime kvar dag - er det nåke spesielt med helg og søndag.

Søndager går litt i slow motion her hos oss. Fokus på ro, gode måltider sammen og kosetid (hvertfall intensjonen og ønsket). Søndager er dagen der alle kan samlast i senga rundt ein ipad og sjå på NRK super eller ein film. Søndager er dagen då det er litt stillare i huset og alle snakkar med litt lavere stemme enn andre dagar. Søndagar er dagen med mindre kvilepuls, rett og slett. Dette sjøl om ein har ein aktiv og morsom dag. Og denne kvilepulsen vil eg arbeide for å beholde. For at mine barn skal ha den internalisert i seg. Som ein naturlig del av dei. Arbeide for at kvilepuls både er godt, nødvendig og koselig.

Og i dag fekk vi skikkelig hjelp av høsten utenfor vinduet. Det har pøsa ned i heile dag - skikkelige byger og vinden har sust i både sjø, hus og trær. Vi har til og med hatt både leiteaksjon og redningsaksjon av nåken hagemøbler som var på ville veier. Og då er det godt med ein varm stue. Eit godt pledd. Fine folk rundt ein og middag (eller kvelds, som no) på kok.

Høsten er fin den og. Det gjelder å sjå magien i det heile. Nyt søndagen og jobb for kvilepulsen.

  • 11.06.2018, 00:44

Kvardagsmagi no.1


Å avslutte helga med besøk av gode venninner, spise god mat, ha fine samtaler, le sammen og gje kvarandre gode klemmer er kvardagsmagi for meg. Det og påminne seg sjøl om verdien og betydningen av kvardagslege øyeblikk som dette, trur eg gjer ein meir bevisst og takknemlig for det ein har og det livet ein har valgt å leve.

Søndagskvelden har altså vært tilbrakt med venninner, babyer, ost, kjeks og god musikk i bakgrunnen. Heilt perfekt og veldig etterlengta. Også er det stor stas at mine beste venner får helse på dei nye små.

Lykke.

No vert det noken timar på puta, før eg er klar for ei ny veke. Det blir stas.

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign