hits
 • 28.02.2017, 18:30

I adore no. 2


Små vaser til å dekorere rundt omkring gir et skikkelig løft til hjemmet

Jeg har tidligere skrevet om min forkjærlighet for duftlys. I dag er det disse sakene sin tur og bli nevnt. Jeg har også en ting for små (og større) vaser i ulike farger, materiale og fasonger. Gjerne kombinert med hverandre med en mix av blomstrer oppi. Det er skikkelig fint og fresht, synes jeg. 

Som disse vasene fra Cooee. Bowl vase. En favoritt for tiden og de fåes i flere størrelser og farger. Alt fra sort til duse rosatoner. 

I tillegg til å bruke de til vaser, kan de også brukes som blant annet oppbevaring av penner til kontoret eller sminkebørster til badet. Like fine uansett hva de brukes til.

Har du ikke sjekket ut Cooee design, er det et lite tips fra meg på en tirsdags ettermiddag.  

#interiør #dekor #hjem #bolig #interiørtips #vaser #cooee #cooeedesign #inspirasjon #interiørinspirasjon #detaljer

 • 27.02.2017, 20:32

Squares


Hiver meg på  r u t e  t r e n d e n

Mandag allerede - og denne dagen har virkelig bidratt til at uken er startet med brask og bram. Det har med andre ord gått i hundre frem til nå og jeg liker det. Liker litt tempo i hverdagen. Men også deilig å komme hjem og puste litt.

For noen uker siden klikket jeg hjem denne tightsen fra Zara. Ruter. Hadde ikke trodd jeg skulle hive meg på trenden - hverken med ruter eller med tights, for den saks skyld. Bringer frem minner fra barneskolen, men da helst i en rosa eller korall farge. 

Men her sitter jeg da, men trives overraskende godt. Fått fullstendig dilla på slike ruter og ønsker meg bare mer. Gjerne en oversized blazer og en mer dressbukse lignende underdel. Vi får se hva som kommer inn etterhvert. Foreløpig vandrer jeg rundt fornøyd med disse. 
 

#antrekk #outfit #fashion #mote #dagens #zara #tights #ruter #stutterheim #regnkåpe #raincoat

 • 26.02.2017, 09:57

Sunday breakfast


Blueberry - and Nutella muffin on a Sunday morning

God morgen søndag. I dag skinte solen inn gjennom vinduene når huset våknet til liv og etter gårsdagens øsende regn kjentes det veldig bra. 

Jeg er virkelig ingen kjøkkenjente og det å lage mat er mer en plikt og nødvendighet, enn noe annet. Likevel overrasker jeg meg selv innimellom og slår på stortromma. Som i dag. Ingenting i skapene fristet, så jeg googlet litt, fant en sunn oppskrift på muffins og tilsatte blåbær i halve røra og Nutella i de resterende. 

Gjett hvilken som ble spist opp først?

En super start på søndagen og vinterferien her på Vestlandet. 

Ha en super søndag.
 

#blåbærmuffins #nutellamuffins #nutella #blåbær #muffins #frokost #mat #helgefrokost #søndagsfrokost
 

 • 23.02.2017, 16:12

This coat


The perfect oversized long coat

Hallo, fredagsfølelse. På en torsdag. 

Våknet i dag tidlig og var helt sikker på at det var fredag. Og følelsen har slått inn flere ganger i løpet av dagen. Men, det er bare til å smøre seg med litt tålmodighet, før helga setter i gang.Jeg er veldig glad i å investere i noen kvalitetsklær for hver sesong, og denne vinter ble skatten en lang kåpe i Nougatt. Jeg elsker den og at den kan styles opp og ned, alt etter hvilket uttrykk en vil ha. I tillegg er den litt stor, så gode ullgensere eller en lettere jakke under, funker super bra. 

Nå skal jeg lage klart til i morgen, før det blir tidlig kveld på meg i dag. Så får vi se da, om hvilken dagsfølelse som slår inn i morgen. JEg slår et slag for fredagsfølelsen. 

 

#fashion #mote #ullkåpe #FilippaK #Izacoat #antrekk #style #trend #kvalitet #basics #garderobe #kåpe #moteblogg

 

 

 • 21.02.2017, 21:13

The right amount of simplicity 

It´s just a belt, bracelet, a perfume and some leathergloves 

but for me it`s the right amount of simplicity

Noen ting gjør en glad og noen ting tyr man til for å gjøre et antrekk riktig for dagsform og humør. For meg, er dette noen av de  tingene (foruten hodeplagg, selvfølgelig). Jeg liker det enkelt, samtidig som jeg liker å ha noe fremtredende. Det kan være et enkelt armbånd, noen hansker eller blant annet dette belte som er glossy og har nydelig struktur. Det er ikke alltid så mye som skal til, men for meg er dette lille helt perfekt. 

 

#armbånd #bracelet #mote #accessories #tilbehør #flatlay #celine #theknot #leathergloves #flippaK #byredo 

 • 21.02.2017, 16:01

Pink vibes and fishnet


Pink isn`t just a color, it´s an attitude

Jeg har fullstendig hangups på strømpebukser som dette om dagen. Sammen med en rosa genser, sorte jeans med hull og noen spisse flats er jeg klar for dagen. 

Jeg har alltid vært utrolig skeptisk til å bruke rosa klær. Særlig da jeg har helbleiket hår og lett kan føle meg litt barbie. Likevel synes jeg det er kjempe stilig og er glad i litt rosa i hverdagen. I det siste er det kommet mer og mer rosa i skapet mitt og jeg kjenner det er helt på sin plass. Jeg har nemlig funnet hemmeligheten bak å føle meg vel i rosa. Det handler enkelt og greit om å tone fargen ned og gjøre det hele mer rocka, som blant annet med hullete jeans eller en biker over det hele. 


 

#mote #antrekk #fashion #moteblogg #dagensantrekk #pinkvibes #pink #fishnet #todays

 • 20.02.2017, 19:24

It´still alive


God mandag og ny uke

Jeg elsker grønne planer og kunne helst tenkt meg å dekorere hvert rom og ledige plass med dem. Men, jeg eier ikke grønne fingre. Dårlig kombinasjon, med andre ord. Akkurat nå er jeg super stolt av denne saken her. En stuegran. Kjøpte den inn til jul og den lever enda. Kan nesten ikke tro det. I fjor rundt juletider gikk jeg også til innkjøp av en sånn, men den tror jeg tok kvelden i takt med juletreet (som jeg forøvrig glemte å vanne) om ikke før. Så stor forbedring på den fronten. 

En annen ting jeg elsker er å stable opp gamle magasiner og bruke den som små "bord" rundt omkring. Jeg har de jo liggene i skaper og skuffer, så hvorfor ikke samle de en plass og gi den en funksjon. Koselig. Nå skal jeg drikke opp ente koppen med kaffi, fullføre noen prosjekter før det er kvelden.

 

#interiør #bolig #hjem #dekorasjon #nordiskhjem #skandinaviskehjem #design #muuto #hay #stelton 

 • 19.02.2017, 20:30

#Todays


Lag på lag med ull er like deilig ute, som inne.

Ingenting slår og kunne tussle rundt hjemme en hel søndag. Formen er kommet seg betraktelig og jeg anser det hele som easy come - easy go. Jeg har egentlig ikke hatt noe stort på agendaen i dag, men innser nå i kveldingen at jeg faktisk har fått gjort en del småprosjekter rundt om kring. Jeg har blant annet sortert og ryddet i skap og skuffer. Og det er deilig det. Nesten en befrielse. Hehe. Nå gjenstår bare klesrommet, men det er alt annet enn et lite prosjekt, så vi får se en annen vakker dag. 

Kvelden skal tilbringes under et teppe på sofaen, sammen med en stor kopp te. Så er jeg klar for mandagen og gi jernet i en ny uke. Nemlig det handler mandagen om for meg. Å sette startskudd for resten av uken. Har dere lest boken til Erik Bertrand Larssen, Helvetesuka? Jeg har ikke lest boken selv, men har skjønt at det handler om å utfordre deg selv på det sterkeste, komme ut av negative vaner og gi jernet både på jobbfronten, kosthold og blant annet treningsfronten. Mandager setter standaren for uken, noe som funker for meg, så kan en se frem til å slappe av og kose seg i helgene.

Ønsker dere en god søndags kveld <3

 • 18.02.2017, 15:07

Magazine and ice coffee kind of day


Treating myself with a ice coffee today

Lørdag, helg - og uventet besøk kom natt til i går. Influensa. Så gårsdagen og store deler av denne dagen, kjenner jeg, tilbringes i sengen. Jeg har likevel kommet meg opp en time, to. Laget meg en iskaffe og nå skal jeg kose meg med et magasin, før jeg karrer meg til sengs igjen. Kanskje jeg skal slå i hel litt tid med en serie? Helledussen så rastløs en blir av å bare ligge og ikke gjøre noen ting. Likevel surrer hodet med en gang jeg prøver meg på noe, så sengen it is. Om noen har en god serie eller to, setter jeg veldig pris å det. 

Ha en super lørdag, fininger <3

#interiør #iskaffe #magasin #metime #relax #interiørtips #spiseplass #onmytable #hjemme #stue

 • 16.02.2017, 09:00

Sneakers hele året rundt


All black with a pop of burgundy

Jeg eier ikke varme vintersko. Eller nå lyger jeg. Jeg har et par høye og varme Timberland støvletter, men de brukes bare de dagene jeg er på fjellet i løpet av vinteren. Her hjemme trasker jeg rundt i sneakers, fin boots eller lave flats hele året. Jeg kan vel trygt si at anklene mine sikkert er herdet for kulde.

Disse er noen favoritter og et par av mine go to når jeg vil ha litt farge på et fargeløst antrekk. Gode og gå i og nydelig farge. Passer både til alle basisfargene i fargespekteret. 

Nå skal jeg drikke opp kaffen og hive meg rundt og ta fatt på dagens gjøremål. Ha en nydelig torsdag, fine dere <3 • 15.02.2017, 15:10

A mix of glam and nature


Just some glam and white stones, baby.

En av de store trendene nå er statementøredobber. Jeg selv er ikke kommet så langt enda og er trofast mot mine Golden Hoops enn så lenge. Det jeg imidlertid har - og har hatt en stund - er dette statementsmykke fra Malene Birger. Jeg bare elsker kontrastene av de naturlige steinene, det uperfekte, i kombinasjon med litt blingbling og glam. Helt perfekt til en jeans og en god ullgenser.


Og det er hemmeligheten med å kunne bære statement tilbehør for min del. En blanding av et laidback og enkelt antrekk, sammen med noe som i utgangspunktet er litt over the top, for min personlige stil. Som dette smykket. 

Ha en god onsdag, fine dere <3


 

#interiør #skjønnet #statement #statementsmykke #statementøredobber #accessories #mote #tilbehør

 • 14.02.2017, 16:03

En blå skjorte på en blåtirsdag


Det er ikke så galt at det ikke er godt for noe

Det er ordtaket, hvert fall. Og en god latter eller flere, har det blitt i dag. Frøken Hottentott har vært ute på tur i dag og det har ikke gått upålagted hen. Det hele startet 06.00 i dag tidlig. Først klarer jeg å sparke til kaffekoppen min som står på badegulvet. Hvorfor jeg har satt den midt på gulvet er fremdeles ett stort mysterium. Jeg skylder på søvnmangel. Kaffe over alt og oppover veggene. Krise.

Vel tørket opp, klokken er blitt mange og det er på tide og få litt sparkel på for dagen, mister jeg mitt elskede kit med øyenskygger fra Glo Minerals i gulvet og jeg tuller ikke når jeg sier at innholdet er pulverisert (har hørt man kan bruke håndsprit på knust sminke og fikse det?? Om noen har erfaring, er det bare å skrike ut). 

Jeg samler det meste sammen, tørker nok en gang opp på gulvet og bestemmer meg for å springe ut døren før jeg ødelegger noe mer.

Vel fremme på jobb oppdager jeg at nøkkelkortet ligger i jakken fra i går og supertidlige meg er pent nødt å sitte meg ned å vente på at noen andre kommer og låser meg inn. Mens jeg sitter der og tenker igjennom dagens morgen og uheldigheter, vil jeg belønne meg selv med en god kopp kaffe. Jeg tusler til nærmeste plass som har god kaffe og mens jeg står for å betale oppdager jeg at også bankkortet ligger i gårsdagens jakke. Damen i skranken ser sikkert frustrasjonen min og sier jeg bare kan ta kaffen med meg. Lyspunkt.

Jeg tusler da tilbake til jobb, setter meg i bilen og kjører hjem. Trekker pusten dypt noen ganger, ler litt av meg selv, henter det jeg mangler og starter dagen en gang til. Fri for flere uheldigheter og sier ikke et ord til noen om at det var Frøken Hottentott har vært på besøk i dag. 


 • 13.02.2017, 19:52

#Today I love


Blue dots, coffee, brighter days and greens plants

Hei på deg mandag - og hadet bra.

Mandagen kom og mandagen gikk. Nå er jeg akkurat kommet meg innenfor døren her hjemme, har laget meg en kopp kaffe og skal kose meg i denne kroken i kveld. Med litt musikk på øret og laptopen på fanget. Er det flere enn meg som liker seg på gulvet? Jeg dekorerer gjerne små kosekroker rundt omkring med de tingene jeg liker best akkurat nå og finner roen. I know, rare vaner.

Nå er det min favorittpute med blåe prikker, sement og grønne planeter som gjelder (se den fantastiske kaktuslignende planten som ble med hjem her om dagen - den har også en knopp på seg og jeg kjenner jeg er kjempespent på hva som kommer ut av den). For ikke å glemme kaffe og det faktum at det er lyst ute når jeg kommer hjem fra jobb. Bedre enn det blir det ikke. Nå skal jeg sitte her en stund, oppdatere spillelisten min og pusle litt med noen bilder jeg har tatt. Ha en super mandagskveld, dere <3

 • 12.02.2017, 18:12

På gjensyn helg


Helg - uke - hverdag - helg og fri

Så går dagene og det fyker. Nå er enda en helg over og en ny arbeidsuke står for tur. Det er så vidt jeg rekker å henge med.

Denne helgen har gått med til vasking og kos. Av og til kunne jeg ønske jeg hadde en mindre leilighet og holde styr på, i motsetning til et helt hus. Men jeg vet jeg ikke skal klage (men gjør det likevel). 

Det deilige med søndager er at en har hele dagen til å gjøre akkurat det en selv ønsker. Idag subbet jeg lenge rundt med en kaffikopp i hånden og ommøblerte litt. Flyttet rundt på lamper, blomstrer og små bord. Flere enn meg som kobler av med rydding og pusling av slik karakter?? Jeg går fullstendig i min egen verden, lager små visuelle mentale bilder og koser meg. Noen ganger blir realiteten som i mitt hode, mens andre ganger blir det helt feil og jeg ender opp med å flytte alt tilbake.Ellers har jeg stått på skøyter for første gang i år. Bambi på isen er vel en underdrivelse. Lykke. Vannet er frosset og det ble målt 12 cm is. Her hos oss samles en hel gjeng, går på skøyter, brenner bål og spiser pølser og marshmallows til den store gullmedaljen. 

Ellers er det også morsdag og verdens beste mamma må feires litt. Skjørtet er på, sammen med en god ullgenser. Jeg er klar for kake. 

Ha en super søndag og morsdag til alle mødre.  

 • 11.02.2017, 12:44

Weekend classic
Chanel Change for the wekends

Jeg har tidligere skrevet om min besettelse av duften Byredo - Tulipe og den gjelder i høyeste grad enda. Men jeg har også en besettelse for denne nydeligheten her. Når helgen kommer og litt annet står på agendaen enn arbeid og hverdagsliv, er det denne her jeg tyr til. En mer sterkere duft en Byredo og jeg synes den krever mer, som et litt mer pyntet antrekk og en atmosfære preget av helg, sosial sammenkomst og noe sprudlende i glasset. 

Det jeg liker med ulike dufter er hvordan de får deg til å føle. Denne får meg til å føle meg klassisk og fin. 

Ha en strålende helg - og nyt glimt av solen. Den varmer faktisk litt i dag. Glede.

 • 09.02.2017, 16:06

New shoes - la la la la la ♪♫
White leather sneakers is always a good idea

Er det en ting jeg er ganske kresen på, så er det skotøy. Jeg synes det er super hot å se på inspirasjonsbilder av jenter som sprader rundt i jeans og høye pumps. Men, jeg vet jeg ikke klarer det over lengre tid. En kveld/ettermiddag ute med venner er levelig, men en dag på jobb, spasering rundt i byen og gjerne innom både matbutikk og annet på vei hjem er døden. Da er det godt å gå for noe behagelig. Comfort er viktig og en skal ta vare på sine føtter i mange år.

Comfy, cool and everyday wear is an investment

For noen år tilbake kjøpte jeg noen sorte, lave, skinnsko fra Tiger of Sweden og disse har blitt min redning mang en gang. Enten som supplement i vesken om det har vært high heels begivenheter eller om jeg vet jeg skal traske en hel dag og ettermiddag. Jeg er glad og mine føtter er definitely super happy. Da jeg så disse nydleighetene fra Tiger var jeg derfor solgt. En investering i helse, tenker jeg. 

(I´m wearing: Shoes;Tiger of Sweden - som jeg fant på Message på Sartor Senter, Jeans;Levis 501 and shirt;Filippa K) 

 • 08.02.2017, 20:48

Ikke en, men to


One is good - two is awesome

Du vet du er hekta når en går for to og ikke en. Jeg synes caps er skikkelig tøft og kan løfte et enkelt antrekk flere hakk. En enkel jeans, hvit t-skjorte, et belte, sorte pumps og en caps er mitt to-go antrekk om jeg ikke finner noe annet. Jeg ser det er kommet en del caps i silkestoff (blant annet på Bik Bok) men jeg holder en knapp på ullstoff, enn så lenge. Og når gradestokken begynner å nærme seg -10 om morgenen, er det greit å trekke noe over hodet. Både tøft og praktisk. 
Jeg var så heldig å komme over disse to på salg på Bik Bok sine sider for en stund siden og måtte bare klikke begge to hjem. Et kupp, spør du meg. 

Nå er det kveld her hos meg. Dagen har gått i hundre, med både jobb og familiebesøk. Hvor deilig er det ikke å få servert god, hjemmelaget middag etter jobb og drikke kaffe sammen med nære kjente. En skikkelig fin ettermiddag. På agendaen nå står det sofa, te og Farmen.  

Ha en fin kveld.

 • 07.02.2017, 16:15

Leopard and ruffles


Take me back to the jungle

... eller noe i den duren. 

Jeg sa jeg hadde en ting for hodeplagg og det står jeg virkelig for. Akkurat nå er jeg på jakt etter en kul sort eller grå hatt - litt minimalistisk og maskulin. Om noen vet om noe slikt, gi gjerne et lite pip. Da hadde jeg blitt glad. Tilbake til leoparden. En lue jeg har hatt noen år nå og som har fått kjørt seg både vinter, vår og høst. Egentlig synes jeg den var litt too much for meg da jeg først kjøpte den. Kul var den virkelig, men jeg var redd jeg ikke ville klare å style den rett (og tørre å gå med den). Men jeg tok den på i butikken og mens jeg står der kommer en koselig dame bort til meg. Hun over-røser meg med komplimenter og forteller meg at jeg må bare kjøpe den lua. Hvor ofte opplever man det? Det er hvert fall ikke hverdagskost for meg. Så hva gjør jeg? Jo, høy på fine ord går jeg rett til kassen og lua blir med hjem. For å være helt ærlig går det vel ytterligere ett halv år før den ser dagslys igjen :) men etter det er den flittig brukt. Er det bare meg som synes ting er superkult, men må gå en runde - og gjerne to -før jeg selv tørr å gå med det?? Det kommer seg heldigvis med årene, sier de.Ellers vil jeg tipse om at Zara har fått så utrolig mange kule skjorter og genserer med rysjer på. Jeg elsker det. Det er akkurat som jo større, jo bedre. Slik som genseren over. Enkel, sort, med detaljer som gjør at genseren gjør litt mer ut av seg. Det kan vi like. Og jeg tror vi kommer til å se en del mer av rysjer i tiden som kommer. 

Nå er jeg akkurat kommet fra jobb og venninnehygge står på agendaen. Så herlig å slenge seg ned i sofaen med gode venner rundt seg, prat og en varm kaffekopp i hånden. Ha en fin tirsdag dere.

 • 06.02.2017, 11:13

Sparkling Monday


Eat glitter for breakfast and shine all day

 

Hei der mandag, så var det oss igjen. Noen mandager kommer dessverre litt for brått på. Slik er det i dag. Med en fullstappet og koselig helg bak oss, hadde det vært deilig med mandags morgen fri. You wish, tenker du da- og når realiteten banker på er det opp og hopp til jobb og andre aktiviteter.

 

Jeg har likevel et triks i ermet for slike mandager. Krever litt av deg, men gjør utrolig godt. Det jeg bruker å gjøre er å sette alarmen til en halvtime før jeg må stå opp. Kvelden før lager du klar kaffi, legger et magasin fint til rette på bordet og gjerne noe neglelakk klar til bruk. Når alarmen går om morgenen er det bare å tulle seg inn i en morgenkåpe (eller jeansen og en ullgenser i mitt tilfellet), trykke på kaffen og sette seg ned med et magasin og litt egenpleie. Gjør underverker på en ellers trøtt morgen. Denne morgenen ble det glitter for min del. Glitter på en mandag setter standarden for uken og det føles bra.

 • 05.02.2017, 10:26

Tie a knot


Black jeans, white shirt and a red biker

Et lite tips fra meg på en søndags morgen er å knyte den hvite skjorten i en knute. Jeg er stor fan av skjorter og det har blitt noen i samlingen oppover årene. Noen er ganske oversized, mens andre er mer av den normale og klassiske typen. 

I stedet for å alltid ha skjorten i buksen eller hengende over, har jeg i det siste begynt å knyte de, spesielt de mer større skjortene. Et helt annet uttrykk og en liten twist. Jeg liker virkelig de plaggene som har to-i-en eller flere.

Sammen med en sort, hullete skinnyjeans og en rød biker er jeg klar for dagen.On the road

Ellers sitter jeg i skrivende stund i bilen og skal ut på en liten roadtrip. Bare en dagstur og jeg er hjemme i kveld. Likevel inkluderer turen bilkjøring (som forøvrig ikke plager meg det grann - god musikk, avslapning og synging), en båttur og middag i en annen by. Jeg elsker å komme meg bort litt, se litt nye plasser og få litt ny inspirasjon i hverdagen. Det er rart med det. Det skal ikke alltid den lengste turen til, før en føler en er langt borte og har sett mye nytt. Jeg skal bli flink til å gjøre nettopp dette - en dagstur i ny og ne. 

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign