hits
  • 26.02.2018, 19:03

#Todays


- Dunkåpe er virkelig undervurdert - 

Uten tvil.

Eg blir like overraska og fortumla kvar gong eg åpner soveromsdøra og synet er kvit snø.

Kvitdekka landskap og snøfnugg som daler ned og gjer sikten lengre vekk enn 5 meter fram vanskelig. 

Og i år har vi hatt mykje av denne nydelige kvite snøen. Sjølv om den ikkje har lagt så lenge om gongen, sitt eg igjen med ein følelse av at vi har hatt vinter her på Vestlandet i år. 

Og i dag traff den virkelig blinkskudd også, med tanke på at det er vinterferie denne veka. Heilt nydelig.

 

Sjølv om eg elsker alle årstidene og vinter er magisk, blir eg likevel ikkje venn med kulden. Eg fryser alltid og i år har det vært værre enn noen gang. Om det handler om graviditet, hormoner eller noe annet, veit eg ikkje. Men eg kan si så pass at kulden til tider har vært utholdelig.

Heldigvis for meg har dunjakker og kåper i alle fasonger vært i vinden denne vinteren og min skattejakt på den perfekte resulterte i denne enkle, litt oversize`a kåpa fra Peak. Og mykere og letter jakke tror eg ikkje finnast.

For det har vært kriteriene mine - lett og myk. Og etter eks antall forsøk, falt jeg nesten over denne på jakt etter en ny ullgenser til min kjære. Det ble vinn vinn for oss begge den dagen - og eg er så fornøyd at eg tenkte eg måtte tipse dere andre frysepinner der ute.

Om du ønsker å føle som om du er på tur med dundyna, er dette kåpen for deg.

No har vi akkurat kommet inn frå ein aketur i nærområdet, ho små skal leggast og min kveld skal nytast med god kvelds og eit varmt bad.

Ha ei super veke og gjer noke snilt for deg sjøl i kveld.

 

 

 

#mote #antrekk #dunkåpe #vintermote #vintermote2018 #dunjakke #PeakPerformance #fashion #outfit #todays #dagensantrekk

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign