hits
 • 28.03.2017, 16:03

#Todays


White jeans, basic and a pair of sunglasses is all I need today

I dag ble det hvite jeans på meg og noen solbriller i hånden. 

Et ekte vår tegn er når de hvite jeansene blir trukket frem fra skapet. Egentlig elsker jeg dem og synes man godt kan gå i hvite bukser, sommer som vinter. Men av en eller annen grunn kommer de ikke frem hos meg før mars nærmer seg slutten. Rart, egentlig. Kanskje jeg skal ligge de lengre fremme i skapet, neste vinter - for hvite jeans og en tjukk og god ull under er jo rimelig bankers, det også. Har dere noen klær som bare kommer frem til spesielle årstider? 

Nå skal jeg ta med meg en kopp kaffe ut på trappen og nyte litt av de lysere ettermiddagene. 

#fashion #todays #mote #antrekk #klær #stil #style #hvitejeans #whitejeans #springfeeling #ginatricot #filippaK #rayban

 • 27.03.2017, 14:41

Lemon and blueberrys


Hive Five to a clean start and a new week

The combination of lemon and blueberrys are my favourite

Ny uke starter med et sunt og godt lite mellommåltid. Sitronskyr og blåbær, med en flaske vann til. Akkurat hva jeg trenger. 

Denne helgen har vært så fin. Vi har hatt fint vær og klokken er snudd. Lys til tidlig kveld og vårtempreatur i luften. Deilig. 

Og at helgen har vært fin, kjennes også på kroppen, kan jeg skrive under på. Det har blitt koselige stunder med masse god mat og snaks. Litt for mye for min del og det skal bli godt å starte fresh i dag, med sunne måltider. 

Dette er en favoritt hos meg. Siden skyr kom i butikken, har jeg vært helfrelst og har smakt alle smakene som har vært. En slik ved siden av lunsjen er også blitt en rutine. Aldri en dag uten. 

Nå skal jeg ta noen minutter med denne herligheten, før jeg kommer meg opp av sengen igjen (den er forlokkende i dag) og begynner sakte, men sikkert på alt som skal gjøres. 

En god mandag ønskes. 

 

#sunn #sunnmat #måltid #cleaneating #mattips #måltid #mellommåltid #skyr #sitron #blåbær

 • 26.03.2017, 11:30

Sunday morning
Are the best - especially with coffee and magazines in bed

Slik så min morgen ut, hvert fall for en liten stund. En liten pust i bakken, med en god ullcardigan rullet rundt kroppen, over en av min andre halvdel sine t-skjorter. Lykke.

Jeg er egentlig et ekte A-mennesket og blir kalt for en duracell kanin om morgenen. de som kjenner meg blir ikke forbauset om både husvask og klesvasken er tatt innen elleve om morgenen. Og det fine med det, er at da har jeg myyye igjen av dagen. Det mer negative med det er at jeg som oftes surrer rundt hele dagen og setter meg sjeldent ned og tar en pust i bakken. Samtidig vet jeg at det er viktig. Viktig for både kropp og sjel.

Jeg jobber med å bli bevisst på dette. Lager meg små smutthull i hverdagen med noen pust i bakken og tilstedeværelse i nuet. For at jeg skal klare det, må jeg (foreløpig) lage meg sånne små slappe-av økter, med noe koselig som en kaffe eller en te, et magasin eller litt rolig musikk. Og jeg må bestemme meg for at nå skal jeg sitte her i alt fra 1 til for eksempel 30 min. Det hjelper og jeg blir bedre. Øving gjør mester, sies det. Og jeg vil virkelig øve på gode og avslappende øyeblikk, uten stress og tjas.

Ha en fin søndag, dere. Og ta vare på kropp og sjel med noen pustepauser innimellom. Hverdag eller søndag. 

 • 25.03.2017, 09:30

A new lamp in the house


Gooooood lørdag

Jeg starter helgen med en ny lampe i hus. Eller egentlig har jeg hatt den en stund, med frykten for å lage hull i vegger og tak, har gjort at den har blitt liggende en stund.

Nå er den endelig oppe og jeg har faktisk bestilt en til i sort, til å ha til. Var litt stusselig med bare en, synes jeg. Ellers er jeg superfornøyd.

I dag er det endelig lørdag og hos meg venter venninnetid. Det blir gode folk, god mat og forhåpentligvis (det vet jeg) mye latter. 

Ha en super lørdag, fine dere:)

 

#interiør #bolig #dekorasjon #skandinaviskehjem #muuto #decoblue #stringhylle #lampe #pendel

 • 22.03.2017, 16:00

Happy pants


Rainbow and a pineapple to light up my day

For en stund siden (en god stund nå, faktisk) var jeg innom Bik Bok en tur. Der fant jeg denne herligheten av en bukse på salg til en slikk og ingenting, og jeg bare visste den måtte bli med hjem. Jeg har vært svak for slike slengbukser siden de for alvor hadde sine glansdager da jeg var tenåring og jeg angrer enda på at mine gamle dessverre har blitt borte i ett flyttelass eller to.

Når jeg kom hjem og prøvde de på (andre enn meg som alltid drar med meg ting uten å prøve først?!) tenkte jeg at disse må bli mine happy pants. Jeg bestilte noen søte strykemerker fra ebay og vips ett nytt uttrykk og mye mer lekent. Jeg liker det. Og det beste er at jeg har strøket de på forsiden av buksen, slik at jeg med en litt lengre topp eller ved å ha de utenfor buksen kan skjule de. Fan av to-i-en, jupp, that`s me!
 

#antrekk #fashion #style #mote #today #todays #flaredjeans #strykemerker #happypants

 • 21.03.2017, 20:53

Detox, baby
Detox som i en te, enkelt og greit.

Når jeg ser begrepet detox, tenker jeg utrensing, leve på drikker, magevondt og egentlig noe usunt. Ikke misforstå meg. Jeg tror på det sunne, det normale og at kroppen har godt av gode næringsstoffer hver dag. Det jeg ikke tror på er når det blir dradd til det ekstreme. 

Jeg har forelsket meg helt i denne teen fra Pukka. Smaksmessig, altså. 

Teen har en blanding av urter og frø, blant annet frisk fennikel, søte anisfrø og kardemomme. En mild og god te som skal ha positiv effekt på renselsesprosessen i kroppen. Den er vanndrivende, men er ikke en renseté som fører til ubehag eller vondt i magen. Jeg elsker den og drikker noen kopper for dagen. Og jeg må innrømme. Etter festligheter med mye salt og usunn mat, tar jeg gjerne en eller to ekstra kopper.

Et lite te tips fra meg på en tirsdags kveld <3

 

#te #pukka #pukkate #detox #helse #sunnhet #rens #tips #kveldskos #anbefaling

 

 • 20.03.2017, 21:55

Let`s rock this week


An extra sweater makes the difference in this weather

Bare ankler, ull under en hvit skjorte og en genser knytt rundt livet. Sånn går nå dagene her. Når været skifter fra vårfølelse i det èn går ut døren om morgenen, til å skifte til en sur guff og regn i neste øyeblikk, er redningen min en god ullgenser lett tilgjengelig. I dag ble det skinnbukser og en av mine formelle ulljakker. En jakke jeg er veldig glad i, men som lett kan bli for klassisk for min del. Med en genser rundt livet, får man med en gang en litt mer laidback og avslappet look, synes jeg.

Ellers er uken startet og jeg er klar for travle og spennende dager. Uken er fullstappet av jobb, aktiviteter og besøk. Akkurat som jeg liker det. Når vi snakker om besøk eller venninnetider, er det ikke ofte det er rom for det i en travel hverdag. Det er ikke få ganger vi forsøker få til noe gøy, men passer det for noen en dag, så passer det ikke for andre. Jeg synes egentlig det er så leit, da det er skikkelig deilig og gøy når vi får det til. Jeg tror jeg må bli flinkere til å prioritere og lage rom for mer av det. For er det ikke det det handler om - å lage plass til ting som git en energi?! Og denne uken har jeg laget plass til to.

And I can`t wait <3

 

#mote #antrekk #fashion #style #skinnbukser #rocka #ullblazer #blazer #todays #filippak #balenciaga #tigerofsweden 

 • 19.03.2017, 15:09

Laces and tea


- All you need on a Sunday is this - 

Som den kaffeelskeren jeg er, har jeg i dag byttet ut favoritten med en annen favoritt. Nemlig te. Hva er det egentlig med varme drikker?! Jeg er hvertfall hekta. Jeg forsøker å innføre noen nye sunne vaner i hverdagen og denne måneden har jeg fokus på å bytte ut unødvendig væske (les; pepsi max) med sunnere alternativer. Hallo vann og hallo te, hovedsakelig grønn te.

En annen favoritt er disse blondene fra Samsøe Samsøe. Helt herlig i passform, nydelig under bluser, skjorter eller den slags og jeg liker så godt mønsteret på den. En fun fact om meg er at jeg er super kresen på slike blonder og synes mange av de i butikkene er litt too much for min del. Denne synes jeg er delikat og diskrèt på samme tid.

Nå skal jeg kose meg videre med teen, ha litt egenpleie, før jeg skal ta meg en tur ut for litt frisk luft. En god søndag gir en god uke, sies det, og denne søndagen er helt innafor som en avslutning på en fin uke og som forberedelse til en ny en. 

 • 18.03.2017, 22:02

Out and about


Jeg tror jeg kan med hånden på hjertet si at i dag føltes ut som årets første vårdag. På formiddagen tilbrakte jeg en times tid ute på terrassen, under tak, i en krok og med solen skinnende fra blå himmel. Og vet dere hva, solen varmet. Uavhengig av om det er kroken som gjorde utslaget eller om det faktisk er blitt litt varme i solen, spiller for meg ingen rolle. Det var magisk. 

Etter en deilig formiddag hjemme, tok jeg turen ut. En tur i nabolaget og en liten tur til byen. Med ett var det ikke like varmt lengre, og jeg er glad jeg både hadde trøye og en lue i bilen. Det ble lag-på-lag for meg i dag. Med noen ekstra plagg på, var det nydelig å rusle litt rundt og nyte en kop kaffe.

 

#antrekk #outfit #fashion #mote #dagens #filippak #ootd #streetfashion

 • 17.03.2017, 16:42

Weekend flowers


Ferdig på jobb - check

Tacoen er handlet inn - check

Nye blomstrer i huset - check

Håret er satt i en topp- check

og favoritt bekledningen er på - check

 It´s definity f r i d a y  and  w e e k e n d

Ååå, hvor jeg liker denne fredagsfølelsen. Innom butikken på vei hjem måtte jeg bare plukke med meg en bukett med nelliker. Det er så herlig med litt friske blomstrer på bordene i helgen. Det blir ikke til hver helg her i huset, men når jeg gjør det setter liksom standaren for helgen. Og ikke minst, de lukter deilig. 

Denne helgen har jeg ingen planer og tar hver dag som den kommer. Befriende, til tider. I en hverdag som oftes er stappet full av aktiviteter og avtaler. Det kommer nok til å bli noe, men det blir av lyst og spontanitet. 

 

#interiør #dekor #bolia #blomstrer #freshflowers #weekend #hay #cooee #hjem #bolig #innredning

 • 16.03.2017, 20:40

Back to basic


Collecting sunlight, energy and memorizing the day​

What a day.

Dagen i dag har vært helt fantastisk, men utmattende. Personlig vekst, er det noe som heter. Utrolig spennende, givende og lærerikt. Men også krevende og slitsomt. Som dere sikkert forstår har dagen bestått av refleksjon og grubling. Hvem er jeg, hvem vil jeg være. Hva kan jeg endre for å komme der jeg vil og hvordan forholder jeg meg til temaer i samfunnet. Hva påvirker meg og hva setter spor i meg, både positivt og negativt. Hva er mine styrker og hva er mine utfordringer?

Jeg er så heldig å få tilbringe mange av dagene mine med fantastiske folk som stiller meg slike spørsmål, utfordrer meg og reflekterer sammen med meg, til tid og annen. Og jeg har så tro på å stoppe opp litt og forsøke å ta et skritt utenfor deg selv. Og inn i deg selv. Forsøke se deg selv fra ett annet ståsted og bli bedre kjent med deg selv. Få nye perspektiver på ens tanker, holdninger og væremåte. Det gir meg noe og det får meg til å ville strekke meg lengre. Bli en bedre utgave av meg selv. For det er det det handler om. Vokse. Utvikle seg selv. Og å slutte å sammenligne en selv til andre, slutte å tviholde på hverdagens automatikk og å være fortapt i ett enkelt perspektiv. Og jeg tror oppriktig det bidrar til bedre livskvalitet, mestring og større raushet for en selv og andre. 

Nå kjenner jeg kvelden nærmer seg, jeg har lagt dagens tanker og refleksjoner i minne og skal koble av med litt avslappende musikk og en kaffe (as usual). Jeansen er på, sammen med litt blonder og en t-skjorte. Perfekt kveld på en perfekt dag. 

Håper dere har hatt en fin torsdag (og en dag til helg, dere).

 • 15.03.2017, 19:26

Orange is the new black


Ååååå, hvor jeg ser frem til å dra frem fine t-skjorter som dette, en jeans og en enkel blazer over. Gleder meg til solskinn og vårlig duft ute. Nakne armer og nakne ankler. Også er det er noe spesielt med oransje. En farge som vokser på meg for hvert år som går og jeg digger kontrasten fargen gir. 

Og jeg er forelsket i denne t-skjorten fra Ganni. Om det er mulig å forelske seg i et plagg, var det kjærlighet ved første blikk for meg. Kjøpte den i fjor og synes fremdeles den er ubèrkul. 

Nå sitter jeg i skrivende stund og pønsker på å lage noe godt til kvelds i dag. Det ble bare noen skiver til middag og da er det ekstra godt med varm kvelds, synes jeg. Om noen har forslag, kom med det. Hva liker dere å spise til kvelds?

En kjempe fin kveld ønskes. 

#antrekk #mote #style #flatlays #Ganni #t-skjorte #skjorte #orange #fashion #stil #minstil #vår #favoritt

 • 13.03.2017, 18:50

Denim and knit

Denim and knit on a rainy and cold day, makes me  h a p p y

Borte bra, men hjemme best - er det noe som heter. Og jeg vet ikke helt om det stemmer helt i dag. Helledussen så deilig med en langhelg borte. Og endelig litt snø som ligger lenger enn noen minutter på bakken. Super deilig. 

Vi startet torsdagen med å legge oss inn på hotellet Ørnen i Bergen og dro deretter med toget tidlig dagen etter. Det har blitt mye ski på turen, avslapning, god mat og kos. Perfekt etter min smak og akkurat en nok dose snø og kulde.

Vel hjemme i Bergen ventet derimot regn og surt vær i dag. Godt å tulle seg inn i en god ullgenser, mens jeg pakker ut etter helgens begivenheter. Og det må være det værste med å være borte - pakke ut igjen. Jeg føler det flyter i ethvert rom. Men nå er det gjort, huset er vasket og jeg skal snart ta meg ett etterlengtet bad. 

Ha en fin mandagskveld.

 

#fashion #mote #antrekk #denim #knit #knitwear #style #stil #ullgenser #denimskjørt 

 • 10.03.2017, 20:09

Weekend getaway


Den følelsen når samboer sier torsdags ettermiddag at jeg bare kan pakke bag med varme klær, for vi skal på fjellet. Langhelg. Snødekte sletter. I bakken og god mat. Det er det lite som slår.

Så i skrivende stund sitter jeg i en hytte, midt i trekket på Geilo - med knitrende peis fremfor meg og te i koppen. Avslapning på høyt nivå. Noe av det beste med å være borte, er at en slipper alt stress med rydding, vasking og ukentlige gjøremål. Jeg har hvertfall en tendens til å styre rundt hjemme, selv om det er uke eller helg. Det er liksom alltid en vask som må settes på eller et gulv som må vaskes. Her er det ingenting. Rydder til mat og plasserer ting tilbake etterpå. That's it. Det er deilig det.

Håper dere har en fin helg :)

 • 09.03.2017, 18:25

Black leather shoes for daily errands


Hei og hå, torsdag i dag. Nedtelling er offisielt startet.

Jeg må bare vise noen bedre bilder av mine nye flats fra Zara. Elsker når jeg begynner å klikke hjem slike nydeligheter, da vet en at våren er på vei. 

Som jeg har skrevet før, jeg liker komfortable sko, men har likevel ikke lyst å vandre rundt i joggesko hele vår, sommer og høst (selv om det er mange superstilige joggesko). Da jeg scrollet meg nedover på Zara kom jeg over disse. Sorte, skinn og spisse flats. Og behagelig på foten. 

 

 • 08.03.2017, 16:03

Casual Wednesday


Mom jeans, knit and a blazer

I dag har jeg virkelig trosset kulden og hevet på meg en blazer. Med en varm ullgenser har det gått overraskende bra. Og det faktum at jeg har trasket lite ute i dag. 

Jeg har også gått til innkjøp av såkalte mom jeans. Dette er litt store jeans som er ses tilbake på 90 tallet og som det ble sagt ble brukt av mødre uten særlig stilsans. Høyt liv, store i rompa og en type jeans som ikke er særlig flatterende, sett i sammenheng med former. Dagens mom jeans har siden den gangen fått seg et løft. Sitter som oftes bedre på rompa og er en del smalere enn den gangen jeans. Ubérkule, spør du meg, og på disse lange modellene som har bein her i fra til månen er de et syn. Jeg var imidlertid litt mere usikker da det kom til meg og min kroppsfasong, snakker her om bein på lengde med en tiåring. 

Men jeg elsker de, lengde på bein eller ikke. Ja, de er nok mere flatterende med noen høye hæler til, men jeansen i seg selv er jo riktig så behagelig. Myke, god plass og en veldig avslappet stil. Akkurat som jeg liker det. 

Har dere prøvd disse? Tommel opp eller ned?
#mote #antrekk #style #hverdagsantrekk #casual #zara #bikbok #blazer #knit

 • 07.03.2017, 16:02

My favourite corner


Where I can just sit, sipping my coffee, think and collect quietness and calmness

Noen steder får man mere ro enn andre. Dette hjørnet er et slikt sted for meg. Her kan jeg kose meg med noe varmt, reflektere og ut vinduet er det natur, sjø, båter og liv. 

Jeg tar meg ofte i å drømme meg til storbyer, bo i folkeliv og vandre rundt mellom høye bygninger og parker. Tar det jeg har for gitt, ofte og mens jeg siter her, med havet et steinkast unna, trær, skog og ubygget natur rett utenfor vinduet mitt, blir jeg helt blåst av banen. For hvem kunne tenke seg å bytte ut denne roen med noe annet?! Bytte ut sjø og natur for steinbygninger og bilkjørende gater. Drømmer er godt og besøk til dette yrende folkeliv er lykke, men det er også lykke å trekke seg tilbake. Finne roen og finne glede i de små tingene i hverdagen. 

God tirsdag, dere. 

 • 06.03.2017, 16:06

Hverdagskjolen 

Jeg er virkelig ingen kjolejente. Jeg trives best i bukser av alle typer med en enkelt tee eller skjorte til. Samtidig synes jeg det er kjempe fint på alle andre og et friskt pust i min hverdags garderobe. 

Denne kjolen fant jeg på Bikbok for en stund tilbake og jeg synes fargen er kjempe fint og liker at den er så enkel at jeg kan bruke den til hverdags, uten å se for pyntet ut. 

Ellers er helgen blitt brukt til sykdom. Føler årets influensa ikke slipper helt taket og jeg går på en måte litt inn og ut av den. Ene uken er jeg fin, før det bryter frem igjen. Skikkelig frustrerende. Klar for vår og litt varmere vær, sa du?! Heldigvis er den rett rundt hjørnet nå. 


 

#mote #antrekk #fashion #style #hverdagskjole #kjole #bikbok #moteblogg

 • 03.03.2017, 16:04

Everyday makeup
My favourites when it comes to daily makeup

Noen ting er kommet for å bli, mens andre blir byttet ut litt etter litt. Andre vender jeg tilbake til etter en stund. Slik er det med mine daglige favoritter.

Akkurat nå er det disse som gjelder - og man kan vel forenklet si, redder både slitne øyne, gufsen hud og blåe ringer. 

M e r c i   B e a u c o u p

<3 Base fra Mac, MAC Prep and Prime Natural Radience Base Lumière - god base til påføring av sminke. Trekker inn i huden og gjør huden glattere.

<3 Foundation fra Chanel, Chanel Vitalumière Aqua - super foundation med lett til middels dekkevne.

<3 Concealer fra Dior, Diorskin Star Concealer - dekker blå ringer godt. Denne påfører jeg før foundation, mens jeg påfører concealer fra Ysl etter foundation.

<3 Concealer fra Ysl, Yves Saint Laurent Touche Eclat Highlighter - kjempe god som en highlighter. Denne bruker jeg under øyne, i øyekroken, litt på neseryggen og gjerne litt over overleppen.

<3 Eyeshadow primer fra Mac - denne er egentlig definert som en øyeskyggeprimer, men jeg bruker den som conture. Den har en kremaktig konsistens og smelter godt inn i huden. Når jeg var på jakt etter et produkt jeg kunne bruke for korrigering, spesielt mørk farge, var jeg svært bevisst på at den måtte være i en kald farge. Jeg kler de kalde fargene best og kan gjerne bli mer unaturlig i ansiktet ved bruk av farger med gult i seg. Denne er helt super for mine farger og kommer til å bli en gjenganger i sminkerutinen min.

<3 Eyeliner fra Lacomè, i fargen grå - dette er en myk eyeliner som gjør at den kan duses ut og sotes utover. Bruker den både som strek over øye, på våtkanten og gjerne litt i globallinjen om jeg går for sotete øyner. Den mørkegrå fargen er nydelig og gir et mykere uttrykk enn helt sort.

  

 • 02.03.2017, 21:24

Been offline


Life is what happens between wifi signals, they say...

Vinterferie her på Vestlandet og jeg har tilbragt noen dager borte. Internett er blitt nedprioritert, foruten noen turer innom Instagram, men nå er jeg tilbake og resten av ferien tilbringes hjemme og på jobb. 

Når vi snakker om å være offline, har det blitt snakket en del om dette den siste tiden. Bevisst tenkning rundt det å være på nettet eller rettere sagt det å være avkoblet fra omgivelsene rundt. For meg er det en konsekvens. Jeg lukker meg inne i denne lille boblen og er lite tilgjengelig for andre rundt. Bevisst tenkning handler om en opptatthet av å være i nuet med de rundt seg og kunne lukke seg inne i denne andre boblen når en blant annet er alene. Ikke gå glipp av opplevelser og tid sammen med de man er glad i, men heller en prioritering av tid og tilgjengelighet, der mennesker kommer i første rekke. Jeg har ofte tenkt på denne sosiale verden på nettet. Hvor mye godt som kommer ut av den (can`t live without it), men likevel hvor mye man kan gå glipp av. Bare tenk - sosiale koder, non verbal kommunikasjon og samspill med andre er utfordrende gjennom sosiale medier. En balanse er gull verdt, mener jeg. En balanse som passer deg og dine behov.Vel hjemme fra turen er jeg hoppet i det mest komfortable jeg har og er nå funnet meg godt tilrette i sofaen. Og med det mest komfortable sikter jeg veldig til denne stripete basic toppen jeg har på meg på bilene over. Om du er på jakt etter noen med litt ull i seg, er perfekt i passform og holder passform over tid, må du sjekke ut Filippa K sine klær. Også elsker jeg at det er 3/4 ermer på den. Ny favoritt for meg i alle fall. 

Ha en super torsdags kveld.

 

#hverdag #mote #hverdagsklær #filippaK #tigerofsweden #jeans #stripes #striper #offline #refleksjon #online #sosial #samspill

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign