hits
  • 27.04.2017, 16:31

Waves in my hair


Somewhat casual, but pretty, at the same time

En liten frisyre på en torsdags ettermiddag.

En frisyre jeg er skikkelig glad i og som er en go to når håret ikke spiller helt på lag.  I utgangspunktet super enkelt å lage. Selv om det ikke er alltid jeg er helt fornøyd med de. Jeg liker de avslappet og at de gir litt spill i håret. Likevel kan det av og til bli for mye - og jeg føler jeg skal på ball. Trikset da er å dra godt i lokkene, mens de er varme, og spraye når det er kjølnet. 

Ellers er jeg den første til å innrømme at håret mitt skriker etter en frisørtime. Ettervekst herifra til evigheten.

Jeg liker virkelig ikke å gå rundt sånn. og klapper i hendene bare ved å tenke på at det er frisørtime om ikke mange dagene. Flere dager har jeg bare lyst å trekke en lue over hodet og overse det. Og det værste med å ha så hvitt hår som meg, er at det egentlig må taes hver 4-6 uke, for å se noenlunde ut. Men tiden strekker liksom ikke helt til, og det er ikke til å komme fra at det er kostbart i lengden.

Jeg vurderer derfor å endre litt på sveise. Gå mørkere, annen tone, noe som er lettere å holde. 

Hva tenker dere? 

#hår #hårfrisyre #frisyre #beauty #skjønnhet #waves #hvitthår #gråtthår

  • 26.04.2017, 13:32

If you like something...


...buy it all - at least four of them

Jeg skrev i ett tidligere innlegg at jeg hadde gått bananas i Levi´s butikken og as you can see, det var ingen underdrivelse. 

Jeg er alltid på jakt etter den perfekte jeansen og har en stund hørt om disse Levi`s buksene, Levi´s 501 CT og endelig fikk jeg somle meg til å prøve en. Den slo virkelig ann til forventningene og jeg endte opp med to i mørkeblå, en lyseblå og en vasket sort. De mørkeblå er litt ulik i passformen, den ene litt mer baggy, den andre litt mer slim fit. 

Buksene holder på formen og fargen. De er faste og strammer på rette steder, uten å være ubehagelige. Eneste er at om jeg skal ha de noe stram/ha passform på bakenden, må jeg dra de høyt opp, og da går de veldig høyt opp på magen.

Dette kan også komme av at jeg ikke målet så mye over sokkelesten og at jeg er rimelig kort i ryggen.

I´m definitely meeting spring and summer in high waste and somewhat straight legs, kind of expression

Og det beste av alt- disse passer like bra til en rocka t-skjorte som en yndig bluse. Til hvite kiks, som til høye pumps. 

Hva er deres favorittbukse??


 

#Levi´s #Levisjeans #jeans #perfect #perfectjeans #Levis501 #Levis501CT #dongeri #mote #antrekk #stil #fashion #style

  • 25.04.2017, 15:09

The classic C a s i o


Retro, gold and old, but still a good one

En gave, fra en nær venn for mange år siden.

Casio klokken var min første klokke, sett bort fra de rosa barneklokkene med blomstrete visere og Minni Mus merker på. Og er nok et av de mest brukte tilbehøret jeg har hatt. Etter denne, ble jeg en klokkejente, og har alltid en klokke på armen. 

I dag har jeg flere jeg veksler mellom, men denne kommer ofte på armen likevel. Det var en periode jeg ikke fant den igjen etter noe flytting her og der og jeg var lenge redd jeg hadde mistet den for godt. Faktisk så sikker var jeg på at den ikke ville komme til sin rett, at jeg faktisk hadde bestemt meg for å kjøpe en ny.

Så en dag, plutselig out of nowhere, lå den et skrin jeg sikkert har sett i tusen ganger før, fullstendig hel og fin, med utgått batteri. Kan tro det var en som ble glad og ikke minst overrasket. Alt som ikke er mistet eller stjålet, kommer til sin rett, ser det ut som.

Lykke. 

Klokken er en litt maskulin, retro type, som kan røffe til ett antrekk. Og jeg liker den gullbelagte fargen, samt at den har digitale tall. 

#klokke #casio #retro #tilbehør #mote #stil #minstil

  • 24.04.2017, 09:00

Hi there, Monday


Just a few cups of coffee - and some stretching - and I´m ready for  Y O U

Da var det jaggu mandag igjen og jeg er klar, om et øyeblikk. Denne uken er stappfull av jobb, seminarer og andre personlige møter, så her er det bare å holde tunga beint i munnen. Kjenner jeg gleder meg og er kjempe klar til å møte nye, inspirerende mennesker. 

Helgen kan man si har flydd forbi, med kos og fotball. Alt som skulle være på lørdagen ble dessverre avlyst, men ingen depping av den grunn. Jeg endte i stedet opp i byn og ByLørdag. Super masse folk og yrende liv. Akkurat som om verden har våknet til liv. Hallo, sier bare jeg.

Childhood memories - LEVIS - and a new obsession

I min pure ungdom var Levis et av it merkene. Jeg husker spesielt modellen Sailorpant. Jeg ler nesten bare jeg hører ordet og blir dradd tilbake til glansdager med sleng og Buffalo sko. Og så irritert på meg selv for at jeg ikke har tatt vare på de.

Anyway! Igjen har merket brent seg fast på netthinnen min og jeg var så fornøyd etter å ha sikret meg denne t-skjorten i byn på lørdag. Enkel, supermyk og passer til det meste. Jeg fikk også hukket med meg litt mer fra butikken når jeg først var i gang, posen var så stor og tung at lille meg nesten måtte slepe den med meg over Torgalmenningen. Caught by the moment, apparently.

Nå skal jeg hive i meg resten og springe ut døra. 

En nydelig mandag, dere.

Make it a good one <3
 #mandag #newweek #goodmorning #antrekk #outfit #dagens #fashion #mote #livsstil #hverdag

  • 21.04.2017, 16:40

Color me happy


I´m bringing  s p r i n g inside today

Nå var det på tide og gi slipp på påskeblomstene. Vel nesten. Pusekattene har jeg samlet i en vase i stua. Jeg synes de er så søte og dekorative, så de får stå en stund til. Og når jeg gikk forbi den lokale blomsterbutikken kunne jeg ikke dy meg. Farger, vår og glede lyser av disse knallfargene. Og når regnet pisker ned på utsiden, er det bare en ting å gjøre. 

Lage litt vår på innsiden. Jeg skrev i sist innlegg at jeg tok Green Peel og det er virkelig å anbefale. Nå er jeg ikke tilhealet helt - det skal visst gå fire dager - men når jeg våknet i morges og fikk somlet meg ut på badet, følte jeg huden gløde. Og ikke av rødhet, altså. Føler litt av den vintergufsne huden og fargen er borte. Super gøy.

Ellers er planen fulle denne helgen. Jeg har nemlig meldt meg til å være med på fotballcup med søte små.

Throwback to childhood memories.

Så i kveld blir det fokus på å gjøre ikke noe. Tenker det blir sofaen, litt tv og en god bok. Jeg var nemlig så heldig å få flere bøker i en gave i går. Hverdagslykke. 


 

#flowers #blomstrer #dekor #dekorasjon #interiør ##blomst #weekend #weekendflowers #hverdagslykke #greenpeel #blomst #kunst #art #livsstil

  • 20.04.2017, 16:06

Hold on to your beanie


Or else it it will be long gone in this kind of weather

Ut en tur i dag og det er lite som minner om det fine været vi hadde i påsken. Vestlandet kliner til med vind og noe regn. Da er det bare og holde på lua, folkens.

Ellers har jeg vært til hudpleie i dag. Rettere sagt en Green Peel og innkjøp av nye produkter. Og jeg må bare få sagt; helledussen så deilig å skjemme seg selv bort litt innimellom. Og det er like viktig å gi ansiktet en treningsøkt, som det er å bryte påskekosen. 

Jeg har i mine tidligere år ikke vært noe flink på dette med ansiktspleie - eller å unne meg selv slike godheter. Jeg har kanskje kjøpt meg gode produkter og hatt en intensjon om å bli flinkere, men det dabber liksom av igjen etter en stund. Og ansiktsbehandling kan jeg ikke huske sist gang jeg benyttet meg av. Noe jeg har tenkt å endre på. Tenker det er rekonvalisens både for ytre og indre. En time i full avslapping, i beroligende musikk og med nydelige dufter. Jeg gikk for en Green Peel av styrke 2, en såkalt Green Peel Energy, og jeg har lest noen steder at denne kunne være litt ubehagelig. Nja... jeg kjente at det ble varmt i kinnene og i pannen, før jeg var borte i drømmeland, frem til behandlingen var over. Forfriskende. 

Jeg har lest litt om de forskjellige produktene som er ute på dette markedet og valget har i det siste stått mellom Zo Medical og Green Peel med Dr. Schrammel. Jeg endte opp med sistenevnte og er kjempe spent på å se resultatene. Bare etter første vask føler jeg hvert fall en god og ren følelse, og det er ikke feil at produktene lukter himmelsk av renhet. 

Nå skal jeg trekke luen over ørene igjen, tulle meg inn i ull og kåpen - før jeg lister meg gjennom vinden og tar meg en tur på butikken.

 Wish me luck :)

 

#fashion #mote #stil #antrekk #windy #arniesays #filippak #moteblogg #livsstil #greenpeel #drschrammek #hudpleie #behandling #outfit #antrekksbilde #beanie #lue

  • 19.04.2017, 20:12

Pre Easter starts with lemon and ginger


It`s time to start fresh and get rid of all the leftovers in my body

Pjuuuhh... da var påsken 2017 over for min del og det har vært noen fine dager med familie og venner. Som dere sikkert skjønner, fikk jeg meg noen ekstra dager ferie og første dag av uken for min del starter i morgen. 

Det er så utrolig godt med ferie og denne påsken har vært toppen. Den begynte på landet, med turer ute i det fri, båtliv og noe hagejobbing - før den ble avsluttet i byen på et hotell i noen dager. En helt perfekt mix.

Og det er vel ikke til å stikke under en stol at med påske (som andre høytider) følger det med mye god mat, påskesnop og alltid noe til kaffen. Så godt, likevel ikkje så godt i det lange løp. Nå kjenner jeg at det er på sin plass og sette denne kroppen litt tilbake i hverdagen og gi den litt mer næringsrik mat og drikke. En utrensning, med andre ord. 

The mix of lemon and ginger...

...er en favoritt til akkurat dette, sammen med en god dose rene matvarer. 

Noe jeg alltid har i kjøleskapet er sitron og ingefær. Jeg lager gjerne en stor karaffel vann med dette oppi også fyller på med litt varm drikke i løpet av dagen. Spesielt om kvelden er denne herlig. I tillegg til sitron og ingefær har jeg også gjerne oppi både kanel, mynteblader, gurkemeie (setter en nydelig farge på drikken) og gjerne litt chilli. 

Man tager hva man haver prinsippet, der altså. I dag derimot var det lite annet og finne i både kjøleskap og forøvrige skap, så jeg endte opp basisdrikken. Sammen med litt søtning i form av steviadroper, da denne frøkna må jobbe seg ut av sukkertoget rolig, i stedet for å hoppe brått av. 

Hva er deres beste måte å bryte feriemodus? Super takknemlig for tips :)

 

#food #mat #te #flatlay #sunn #sunnhet #lemonade #sitrondrikk #helsedrikk #sitron #ingeær #lemon #ginger

  • 04.04.2017, 20:35

Left my jacket at home today
og gikk for en vest - mest for å prise våren

I går var en nydelig dag her i Bergen og ettermiddag ble tilbragt ute i hagen, med litt vårrengjøring og kaffe på trappen med solstråler på nesen. Super forventningsfull våkner jeg i dag, med til min store skuffelse øser ned ned ute. 

Jeg bestemmer meg for å trosse regnet, hiver på meg en vest og ett sjal og springer gjennom bygene og forsøker hente frem følelsen fra dagen før. April er startet og det er jo tross alt vår. Ingen ting i verden skal få ødelegge det. 

Etter noen (tørke) timer på kontoret og en del kaffekopper senere, skifter været og jeg kan på nytt sette meg ut i solveggen. Lykke - og akkurat hva en trenger på en tirsdag. Vesten er fra Iben og heter Albert Vest. Elsker snittet på den, stoffet og mønsteret. Var super happy når jeg fikk sikret meg denne (på salget). Blir en fin klassiker i garderoben fremover. Jeg er mer og mer begynt å få øynene opp for vester og synes det er noe veldig klassisk, men stilig over det. 

Ha en fin tirsdag, fininger.

 

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign