hits
 • 31.05.2017, 17:28

I see us dansing
- Dancing those summer nights away -

Det er følelsen jeg får av disse kule, gule. Med en fengende sommerlåt i bakgrunnen drømmer jeg meg bort til palmer, luftige sommerkjoler og sene kvelder. Solhatt og en strandveske i hånden. Med nyvunnet fregner og solbleket hår. 

Jeg lengter.

I utgangspunktet har jeg en svært så fargeløs skohistorie bak meg. Med unntak av noen knall blåe pumps på ungdomsskolen, som aldri fikk se dagslys hos meg. Nå ser det derimot ut som at trenden endrer seg litt og disse i semsket skinn er virkelig et friskt pust i garderoben og den lille samlingen min. 

Super glad når jeg kom over disse på Zara forleden. De har så utrolig masse kult inne for tiden. Sommerkolleksjonen renner over av farger, ulike former og kombinasjoner. Inspirerende og en fin prislapp. Win, win!

 

#sko #flats #newin #shoes #sommermote #mote #fashion #summerfashion #minmote #stil #inspirasjon #farge #popofcolor
 

 • 30.05.2017, 20:36

# Todays


- Bubbling -

Helledussen for en dag dette har vært. Magisk. Ikke det at det har vært noe spesielt som har skjedd i dag eller noe ut over det normale, men likevel har den flydd forbi og vært preget av mye latter og morro. Det er faktisk lenge siden jeg har ledd så mye at tårene opp til flere ganger har trillet. Jeg elsker det. Energien er på topp, selv om jeg ikke har kommet meg hjem enda. Nå venter jeg på en varm kopp kakao, før jeg skal nyte den og komme meg hjem. Og der (holde seg fast) har jeg bestemt meg for å hoppe i treningsklærne og jogge meg en tur - eller gå når jeg ikke orker med. Så deilig å være ute i dette gode været. Og det er noe magisk med luften, fuglekvitter og duften av vårblomster.

Ellers har jeg også endelig fått hjem denne magiske blusen. Grønn, blomster og god kvalitet. Blir rett og slett super glad av den.

 

Ha en nydelig tirsdagskveld <3

 

#mote #fashion #antrekk #todays #outfit #ootd #ganni

 • 29.05.2017, 16:07

Silkeskjerf
- Use it in your hair, like a scarf, on a bag or as a belt - the only limit is your imagination - 

Jeg har virkelig fått øynene opp for disse fine, myke silkeskjerfene. Ikke bare er de super god å gå med, som den skjerf-jenta jeg er, men de kan jo brukes til så mye. Det er bare fantasien som setter grenser. I dag ble det rundt halsen. En liten detalj til et ellers så enkelt mandagsantrekk.

Nå skal jeg gå å snoke i både mormor og mammas skuffer og skap. Jeg vet de har noen fine, gamle liggende ett eller annet sted. Også skal jeg snoke litt på Holzweiler sine sider. Jeg vet de har noen riktig fine akkurat nå.

Ha en super mandag <3

 
 

 • 28.05.2017, 20:01

Where you`ll find me


every Sunday evening...

Jupp.

Søndagskvelden er forbeholdt pampering day (om ikke noe annet er på plakaten, selvfølgelig) og som oftes finner du meg her, med musikk, duftelys og skjønnhetsartikkler. I kveld er det tid for et oppgjør med føttene. Litt fotbad og ny neglelakk trengs for kommende ukes finvær - fingers crossed. Ansiktet skal jeg derimot ikke røre enda. Det skal viss gå fire dager fra behandling til jeg kan ha den daglige rutinen igjen. I disse dagen skal en bare bruke tonic og en krem fra samme merke. 

Elsker slike stunder. Litt alenetid og pussel trengs i en travel hverdag. Så er jeg klar til en ny uke. 

Ellers kan jeg krysse av for at jeg har vasset i dag. Så pass at sommerkjolen fikk kjenne litt på saltvannet også. Jeg er egentlig en super pyse når det kommer til kulde og bading og du ser meg sjeldent uti om jeg ikke er i varmere strøk. Til og med da dypper jeg meg bare litt, tar noen svømmetak før det opp på land igjen. Så for meg å vasse. I Norge. I mai. Det er ikke hverdagskost. Søndagen er altså tilbrakt ved sjøen og sammen med en god gjeng med venner ble det både bading (for de tøffe), vassing, musikk, grilling og jordbær. Denne dagen kommer jeg til å leve lenge på. 

En fin søndagskveld ønskes <3


 

#interiør #bad #baderom #interiørinspo #pamperingday #søndag #interiørinspirasjon #missoni #fossbad

 • 27.05.2017, 11:10

Yellow, like the sun


Gult er kult - og denne er ganske så søt i tillegg. 

Første dagen med shorts. Hvert fall lengre enn rett ut i solveggen. Det lover bra. I dag min elskede Levis shorts dratt ut av skapet, sammen med en gul singlet og en casual dressjakke over. Og jeg kjenner jeg virkelig er glad i denne gulfargen. Den livner til og gir et friskt pust, synes jeg.

Og apropos sol og sommer. Det er helt vanvittig å tenke på at vi er kommet til slutten av mai allerede. Snart ny måned og ett skritt nærmere sommerferie. 

Denne sommeren har vi ingenting planlagt (enda). Kontrollfriken i meg skriker litt, men jeg synes likevel det er deilig. Vite at det er fire uker som står åpent. Der vi kan reise der vi vil og hoppe på det vi vil hoppe på. Uansett hvor vi ender opp, blir det bra. Det er i alle fall sikkert. 

Har dere noen planer for ferie?

 

#fashion #mote #sommermote #summerfashion #antrekk #ootd #outfit 

 • 26.05.2017, 22:10

Dinner with friends
Friday night dining - just waiting for the guest to arrive and the food to be served

Gooood fredag.

Det er så deilig å ha fri, kose seg ute og ende kvelden med gode venner, mat og noe godt i glasset. Musikk, prat og latter, der det ene forsøker å overdøyve det andre. Selv om været i prinsippet var på vår side i dag, bestemte vi oss likevel for å ta middagen inne. Litt mer behagelig, med tanke på kveldsbrisen.

Også denne gangen har jeg gått for noe enkelt på bordet. Kjøpte en bukett med nelliker (tror jeg) og brukte dette både til bukett på bordet og som en liten oppmerksomhet på servietten. Enkelt, minimalt og rent. Akkurat som jeg liker det. Og  så er jeg super glad i bordbrikkene mine fra Ferm Living. Spriter liksom opp alt det hvite, med et stramt og litt røft uttrykk. 

Nå er gjestene gått hjem og ryddig står på planen. 

Ha en super fredagskveld.

 

#interiør #borddekking #spisebord #interior #tablesetting #dining

 • 25.05.2017, 11:15

The off-shoulder and feeling fresh


- Workout for the body, mind and my skin - 

En god, god torsdag. Det er fri, sola skinner og jeg er på vei ut døren for å forsøke å finne kondisen min igjen. Eller snart på vei for å banke støv av noe treningsklær bakerst i skapet. Og jepp, jeg har noen sånne dager for året (om ikke sjeldnere) der jeg forsøker den ut. Det blir med noen turer i året, for å si det sånn.

Men, treningsklærne er nesten kommet på og motivasjonen er per nå også veldig god. Hvert fall frem til første bakketopp. Men det er også deilig. Kjenne at kroppen lever, får brukt seg selv litt og at en blir fysisk sliten. Jeg skal ikke ta den helt ut, men planen er en gåtur på veien og en lett jogge/gå tur opp på en fjelltopp. Det eneste minuset (som egentlig er et kjempe pluss) at at hun jeg skal med, er supertrent og har noen steg som jeg bare kan drømme om. Derfor krisemaksimering om pusting, pesing og tunga på slep, tanker. Ellers fikk huden min en ekte treningsøkt i går. Økt nummer to på to måneder. Og jeg elsker det. Synes virkelig jeg ser forbedring på huden allerede og at jeg har fått litt glød tilbake. Akkurat nå er jeg vel og merke bare rød og litt sår, men gløden som kommer etterpå er til å hoppe i taket av. 

Jeg synes økta i går kjentes mer enn sist gang. På et punkt inni behandlingen sved det kraftig og jeg følte huden brenne litt, kan en si. Jeg tenkte vel stille for meg selv at slik kan jeg ligge noen minutter, men ikke lengre. Behandleren tok på meg en maske, bredde på meg varme håndklær og gikk ut. Ikkje før hun var ute av døren sovnet jeg og bråvåknet 15 minutter (tror jeg) senere da hun kom tilbake. Vondere enn det var det i allefall ikke. 

Nå er planen at huden min skal få ro, frem til slutten av august/begynnelsen av september, før jeg tar en ny runde. Luksus i hverdagen <3

Men nå skal jeg reise meg, finne frem treningsklær og komme meg ut.

Ha en fin fridag, dere <3

 

#fashion #mote #antrekk #ootd #outfit #style #offshoulder #stil #inspo

 • 24.05.2017, 10:10

Wake ut to wild flowers


- A soft, scent of flowers when I wake up -

Her om dagen gikk jeg forbi en tue med Forglemmegei. Dette er en av de fineste villblomstene jeg vet og symbolikken rundt blomsten - trofasthet - gjør den magisk. I tillegg har jeg mange barndomsminner av denne lille blå, der vi jentene lekte rundt i sommergresset, med blåe blomstrer klistret på hele oss. Noen små grener fikk derfor plass på nattbordet. En fin, liten bukett som jeg kan våkne opp til <3

Ønsker dere en fin onsdag <3


#blomster #forglemmegei #soverom #bedrom #interiør #dekorasjon #bukett #hjemmeplukket
 

 • 23.05.2017, 16:21

Flowerdress and a hat


- Flower power alarm - 

Blomsterprint er kommet for å bli - hvert fall for meg og jeg ønske meg bare mer og mer. Denne kjolen er en ny i samlingen. Den er fra Line of Oslo og jeg elsker de små rosa og hvite blomstene på den. Også liker jeg at den har rysjer i fronten. 

Helst har jeg lyst å raide nettet for store, fargerike blomsterkreasjoner på klær. Jeg drømmer meg til varmere strøk, strand og rolige ettermiddager på en gatekafè. Likevel kjenner jeg kjenner at trenden må vokse litt på meg. At det går litt tid før jeg føler meg vel i det - og at det lett kan bli litt for sukkersøt eller little too much for min hverdagsstil. Derfor er det fint å starte i det små, med rolige prints og duse farger. Litt mer anonymt og lit mindre fargeeksplosjon i starten. Og plutselig er jeg all inn :)

Jeg bruker kjolen på kalde dager med en strømpebukse under eller på varme dager med en jakke slengt over skuldrene. Går du for en skinnjakke eller denimjakke til, skaper du et litt mer rocka inntrykk.
 

#mote #antrekk #blomster #blomsterprint #flowerprint #fashion #style

 • 22.05.2017, 12:27

Coffee and blueberries makes a good Monday
Coffee and blueberries are my favourite (except chocolate - but thats for the weekends)

Så herlig å få denne mandagen i dag. Jeg ser virkelig frem til en produktiv (halv) uke, før jeg skal slå av alt av forventninger i slutten og nyte litt fri og egenpleie. I slutten av uken står nemlig både frisørtime og en ny Green peel på agendaen. Så herlig. 

I skrivende stund sitter jeg her med kaffen min og en skål blåbær. I dag har jeg forresten tatt den helt ut og laget meg en Macchiato. En ferdig pulver greie, vel og merke, men kjempe god synes jeg. Et lite avbrekk til de hundre andre jeg drikker i løpet av en dag. Og blåbær er noe av det beste jeg vet. Super godt og super enkelt og noe vi alltid har i hus. Før gikk jeg gjerne og gomlet på noen kjeks, saltstenger eller chips i løpet av dagen - egentlig bare fordi jeg ikke gadd å lage meg noe annet, mer sunt å gomle på. Etter jeg ble bevisst på dette forsøker jeg alltid ha enkelt, sunt og godt i hus. Blåbær (favoritten) bringebær, sukkererter, cherrytomater - jepp, name it. Alt som er lite nok til at jeg kan grabbe med meg en håndfull i farten. Slik blir både kropp og sinn fornøyd.

Hva er deres favoritter å knaske på? Ha en fin mandag, dere <3

 

#kaffe #coffee #coffeetime #blåbær #sunt #sunnmat #mellommåltid "snaks 

 • 21.05.2017, 18:05

Lightning


When you want casual - but are spending the Sunday dining with good friends

Da ender en opp i dette. En hullete jeans, oversized t-skjorte, en formell ullblazer og ett par klassiske pumps.

Nå er nesten søndagen over og jeg ligger å ruller meg på en sofa. Mett og god. Og veldig takknemlig for at jeg har de beste vennene i hele verden. Og tenk, neste uke er også ganske herlig og tenke på. Fri på torsdag og jeg har tatt meg fri på fredag. Langhelg, I´m coming for you <3

Men først er det natta og noen dager med fult fokus. Det klarer jeg!

Ha en fin søndag <3

 

#antrekk #mote #minmote #styleno #stil #klær #outfit #fashion #style #rippedjeans #ootd

 • 21.05.2017, 12:16

Summer on a plate
- Just bring the summer inside -

Enkelt og greit.

I dag venter vi gjester til middag/kvelds og gårsdagens mathandling resulterte i nydelige, fargerike ingredienser. Det er noe magisk med sommer mat og når sommeren nærmer seg blir jeg en ekte salat elsker. Når det er sagt, er det ikke salaten i seg selv som er så fantastisk god. Det er alt en kan ha oppi salaten som er det magiske her. Og at det er kaldt og knasende. Merkelig, men sikkert veldig logisk, om vinteren elsker jeg varme og mer tunge retter. Om sommeren vil jeg helst ha noe lett og forfriskende. 

Jeg er heller ikke en frokostperson og i helgene spiser jeg gjerne ikke frokost før i tolv-ett tiden på dagen. Da er det ekstra godt med noe skikkelig mat og siden det gjerne ikke blir mer enn ett par måltider for dagen når jeg har fri, liker jeg at de fyller opp litt. 

Så nå sitter jeg å koser meg med denne herligheten her <3

Hva jeg har fylt tallerken med:

- crispisalat

- agurk

- paprika

- tomat (både gule og røde)

- mais

- rødløk

- stekt kylling (fra middagen i går)

- fersken (ca en halv på tallerken og en halv ved siden av)

- lime (også her - en halv som jeg skviser over retten og en halv ved siden av)

- cottagecheese

 

Når jeg bruker frukt, bær eller andre herligheter i salaten, liker jeg å legge noe bort på et lite fat ved siden av selve retten. På den måten kan jeg både kose meg med forrett og dessert på samme tid.Bon àpetit <3

 

#mat #brunch #lunsj #sunnmat #renmat #sunnhet #helse #måltid #salat #cleaneating 

 • 18.05.2017, 16:03

Is it weekend yet?


- Helgefølelse på en torsdag og det kjennes som dagen derpå - 

Du vet den følelsen når du våkner av mobilen en tidlig morgen og setter den på slumring gang på gang, til du egentlig er for seint ute. Jepp, der var jeg i dag - og jeg forstod ikke helt hvorfor jeg ikke klarer å komme meg til sengs litt tidligere enn jeg gjør når det er så godt å sove. Egentlig er jeg et ekte A-menneske til noens store irritasjon. Det er opp og hopp med en gang jeg åpner øynene til vanlig og jeg har som oftes ingen forståelse for at andre kanskje synes det er godt å ligge å dra seg. Det er jo så kjedelig. Utenom i dag. Da kunne jeg lagt lenge, kjenner jeg. 

Men jeg kom meg opp, etter en god dose selvmotivasjon og et indre belønningssystem, trakket i noen klær og var på jobb 5 min etter tiden. Det er ikke værst på det man kan kalle dagen derpå, når helgefølelsen henger over deg om en lun dyne. 

Så planen i dag består av middag og sofatid. Og restemat fra i går. Rett og slett. Verken mer eller mindre. Det er viktig å lytte til kroppen sin også og ikke presse den for hardt, synes jeg. Godt med slike ettermiddager også - og klappe seg selv på skulderen for alt man får til i hverdagen.
 

 • 17.05.2017, 09:13

Hipp hipp hurra
- Gratulerer så mye med dagen, Norge - 

En liten 17 mai hilsen her frå meg før gjestene kommer. Vi skal ha 17 mai frokosten her, før vi ender dagen hos min mormor. Så koselig.

Her har jeg egentlig bare brukt det jeg hadde i hus og gjort det svært så enkelt på bordene. Litt silkebånd rundt glassene, lyng, flagg og noen servietter jeg dro med meg fra Rema 1000 i går (i siste liten da det helt hadde gått i glemmeboken). 

Nå er bunaden (det ble altså bunad på meg - ingen 17 mai uten, visst nok) på og jeg er klar. 

Ha en super fin dag dere <3

 • 16.05.2017, 16:00

17 mai forberedelser


- Går for rødt til 17 mai -

Da var ettermiddagen snart over og vi nærmer oss 17 mai, dere. Dagen har gått med til forberedelser, både når det gjelder hus, borddekking og blomstrer. Jeg har med andre ord stått med hodet oppi en vaskebøtte halve dagen, for deretter å traske meg en tur i skogen for å klippe lyng til i morgen. Også var jeg så heldig å få en bukett med 17 mai blomstrer fra svigermor. til å pryde sofabordet. Egentlig foretrekker jeg mer grønt og hvitt i forhold til blomstrer, men det livner jo det litt til med mer farger også da. 

- Skal, skal ikke? - 

Ellers er jeg super ambivalent til om det blir bunad i morgen eller ikke. I utgangspunktet elsker jeg bunad og jeg tror jeg har hatt en eller annen form for bunad på meg på 17 mai siden jeg var født. Likevel er det så mange faktorer i år som tilsier at jeg kanskje skal la den bli hengende igjen i skapet, ikke minst det faktum at jeg skulle ha endret litt på den hos noen profesjonelle. En endrer fasong en del siden en var 15 år kan du si, og det som da var passelig og strammet på rette steder er nå for stort og omvendt. Altså, hva er det med at jeg oventil blir mindre og rundt hofter er blitt større?! Men så langt har jeg da ikke kommet. Eller det vil si, jeg ringte faktisk for ca 2 uker siden, og damen i telefonen kunne egentlig bare ledd av meg, noe hun ikke gjorde - av ren høflighet er jeg sikker på. Hvem ringer midt i konfirmasjonstid og 17 mai tid og vil renovere en bunad?! Det er meg det og det gikk altså ikke helt etter planen. Likevel fikk jeg time i juni da, så den er klar til neste sesong. 

Anyway, det jeg vil frem til er at jeg er i tvil. Det er liksom ikke 17 mai uten, samtidig er det jo ikke noe fint når den ikke sitter som den skal. Ambivalent.no, kan en si. 

Hva bruker dere gå med på 17 mai? Er det bunad eller noe annet? I så fall, hva?Ha en fin 16 mai <3

 

#17mai #forberedelser #rødenegler #røde #negler #neglelakk #manikyr #nailpolish #red #nails 
 

 • 15.05.2017, 20:02

Something that´s always with me


- Clarins Instant Light Natural Lip Perfector - 

En ting som alltid er med meg på dagens gjøremål, er denne lille godsaken her. En lipgloss som har vært favoritten en god stund nå og som jeg alltid vender tilbake til. Det er nesten som jeg får angst om jeg ikke finner den, noe som har resultert i at jeg har en i hver veske som jeg bruker og alltid en på nattbordet - just in case, liksom. - 2 in 1 - 

I tillegg til at jeg får kjempe naturlige lepper av denne og fargen passer ypperlig til meg, tilfører den også fukt, noe som er unnskyldningen for å ha en på nattbordet også. Glossen er blant annet tilført et så kalt 3D glød-pigment, den har ekstrakt av mango, sheasmør og inneholder vitamin E, vitamin A og oliven. Samtidig lukter den veldig godt, en ubeskrivelig duft som jeg ikke helt klarte å plassere. Så ubeskrivelig at jeg faktisk måtte google den. Duften er viss en kombinasjon av vanilje og cola. Kanskje ikke så rart at duften har en spesiell virkning på meg, da jeg er cola elsker og må jobbe med meg selv for å begrense meg i hverdagen. Cola Zero da, men anyway.

Bare et lite tips fra meg på en mandags kveld. Nyt kvelden <3 

 • 14.05.2017, 11:05

Coffee on the porch
A striped jumpsuit throwback on a rainy day

God søndag, fininger <3

Jeg starter søndagen med et lite tilbakeblikk fra sist helg, da jeg priset sommeren med lette klær og en kaffe på trappen. I skrivende stund har jeg alt annet enn sommerfølelse, da jeg sitter inntullet i en tjukk cardigan, en kopp te i hånden og levende lys på bordet. Slik er det bare her til lands. Ustabilt og fult av kontraster. Noe som er ganske sjarmerende, det også, om en velger å se det positive i det.

At jeg har en ting for striper, er vel ikke så vanskelig å legge merke til. Enten er det et skjerf, en genser, skjorter eller som i dette tilfellet en jumpsuit. Og stripemanien min er egentlig fullstendig ubevisst. Jeg kan gjerne finne noe fint med striper, ta det med hjem og når det henges opp i skapet slår det meg at det ble visst striper igjen, gitt. Men men, liker en det, så liker en det. Og det viktigste er å gå i noe en føler seg vel i.Ellers så startet søndagen nokså uvanlig her i huset. Jeg hadde akkurat våknet og skulle tusle inn på kjøkkenet for å hente meg noe vann (hvorfor husker jeg aldri å fylle ett glass om kvelden??!), der jeg sopper opp av forbauselse av besøket som var kommet. Tett inntil stuevinduet stod det tre små lam og så inn på meg. Og når jeg etter en tid klarer å heve blikket enda mer, ser jeg at hele hagen vår er full av sauer. Her snakker vi mellom 20 til 25 stykker. De tuslet rundt omkring, spiste litt gress, noe av epletreene våre og la seg godt til rette i de få blomsterbedene jeg har. I ett sekund eller flere måtte jeg tenke meg om for å vite hvor jeg var, for det føltes der og da som om jeg våknet til en episode på Farmen. Hehe. Etter en times tid, begynte tydeligvis sauene og kjede seg og etter litt roping av de største, trasket de i flokk nedover gaten og forhåpentligvis tilbake til beitestedet sitt. 

Det har sin sjarm med å bo landlig til, hvert fall. 

Fin søndag <3

 • 12.05.2017, 13:40

I adore no. 4


- P e o n e r - 

I equate peonies with  l o v e  because they`re the first blooms of summer

Og da var de første peoner i hus - og det blir ikke de første gjennom sommeren. 

Er det en blomst jeg virkelig liker, så er det disse. Noe som kan ses i sammenheng med at da er sommeren rett rundt hjørnet. Jeg liker de i alle farger, både mørke og lyse og plasserer de gjerne litt rundt om i hele huset om jeg kjøper en bukett eller to. 

Nå er det noen timer igjen på jobb, før turen går til kjøpesenteret. 17 mai uken er rett rundt hjørnet og jeg er alltid i siste liten på å sjekke sko, strømpebukser og pynt til å dekorere med. Dette har jeg i år tenkt å gjøre noe med, så nå er handlelisten laget og dagen før dagen skal jeg være klar med det meste. Vi skal ha 17 mai frokost her hjemme og jeg gleder meg masse. Både til å dekorere (maten overlater jeg til noen andre), til det sosiale med gode venner og ikke minst maten. Her snakker vi koldtbord til brunsj, rømmegrøt med tilbehør og jordbær og kaker til dessert. For ikke å glemme is. På 17 mai blir jeg som en liten unge og hvert år er det å rulle seg hjem i seng. Bedre blir det ikke.

Hva er deres tradisjoner på 17 mai?

Ha en fin fredag <3 

#peoner #blomstrer #peonies #flowers

 • 10.05.2017, 10:19

Hei, luggen!


Da ble det visst lugg på meg gitt!

Noe jeg ikke har hatt siden jeg var ei lita jente. Og jeg tror jeg liker det. Tror. Det er egentlig litt rart, men jeg er aldri helt fornøyd når jeg kommer fra frisøren og har gjort en større endring. Misforstå meg rett, jeg elsker å være hos frisøren, håret lukter himmelsk og føles nytt og fresht. Likevel må jeg liksom få la det gå seg litt til. Slik som med denne luggen. Super uvant å ha noe ned i øynene hele tiden og jeg syntes ansiktet mitt fikk en annen form, på en måte. Jeg må bare bli enig med meg selv om det var positivt eller om jeg i stedet vil tilbake til litt lengre, med tiden. 

Sett bort i fra denne gå seg til prosessen, er jeg super fornøyd. Og det ble bort med helbleket, hvitt hår. Jeg har valgt å gå over til det litt mer naturlige og skal i første omgang forsøke ut Balayage. Jeg ble fortalt av min gode frisør at dette er en teknikk som går ut på å "male" stripene på håret, i stedet for å bruke folie eller hette striper. Teknikken stammer fra Frankrike og navnet betyr å feie og resultatet skal være naturlig med en solbleket følelse over seg. Når jeg går for dette beholder jeg min egen bunnfarge, noe som innebærer at den trenger lite vedlikehold sett i forhold til blant annet helbleking eller ombre. Som med alt annet med håret er også dette en prosess og full balayage blir det visst ikke før etter ett frisørbesøk eller to til. 

Jeg er likevel super fornøyd og kunne ikke fått det bedre. 

 


#balayage #frisyre #hår #balayageteknikk #lugg #hårfrisyre 

 • 09.05.2017, 16:33

The mix of soft and hard
Soft as in dusty pink and hard like black

Denne våren og sommeren kjenner jeg blir full av kontraster. Jeg higer både etter det søte, det avslappede og plagg med store og fargerike mønstre. 

Dagens on the go antrekk bestod blant annet av en super søt bukse som har hengt i skapet en stund. En dus, rosa, en. Sammen med en sort blazer. Og jeg må også innrømme at jeg ble lurt, på morgenkvisten. Lurt av solskinn gjennom vinduene, sammen med en antagelse av av temperaturen var deretter. Vel ute av døren var det derimot bare å snu, springe inn igjen og hente ett sjal. Noe sommertemperatur i dag kan du trygt si at vinden ødelagte for. Jeg må nesten flire litt her av meg selv. Det er nemlig så rart - at etter noen dager med sol og varme, er det liksom en selvfølgelighet at dette er regelmessigheten og ikke unntaket. 

Fint ble det hvertfall, vind eller ikke vind og dagen har bestått av en tur til frisøren. Som det viser på bildet, ble det ikke helbleket denne gangen - og jeg har gjort noe jeg ikke har hatt siden jeg var liten jente.

Stay tuned <3

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign