hits
  • 01.06.2017, 16:20

Black and white


With a summer hat and red nails - because it`s almost weekend

Torsdag og snart helg igjen, dere. Og med fare for å gjenta meg selv - langhelg igjen. Det er ikke til å tro. Mai måned er bare helt nydelig. Alle de fridagene som bare kommer som perler på en snor og som gjør naturlige stopp i en ellers ordinær arbeidsuke. Om en er så heldig å ikke jobbe turnus, da.  Så jeg nyter det og sal nyte det kommende helg. Har allerede laget planer om grilling med fine venner på søndagen og en tur på Fløyen på lørdagen. 

Om du ikke er fra Bergen og skal en tur her, anbefales hvert fall den turen virkelig. Det er både utsikt, natur og kos på samme tid. Jeg bruker egentlig å ta banen opp og gå ned igjen, noe som handler om at de fleste gangene jeg har vært der, har vært med selskap av søte små føtter trippende ved siden av oss. På lørdag derimot kjenner jeg (om værgudene er med oss) at det blir en gåtur både opp og ned. Og en softis på toppen.

Balanse. 
 

Men først det litt hverdagslige gjøremål for tur og en natt eller to med søvn før en kommer så langt. Det er godt med hverdager også - da setter man så ufattelig pris på slike mai måneder og langfri.

 

#fashion #mote #antrekk #solhatt #sommerhatt #outfit #ootd 

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign