hits
  • 31.08.2017, 22:00

The last day of summer


See you again next year

Da er det offisielt den siste dagen av sommeren og om noen timer er vi over på høstmåndene. I den anledning kliner jeg til med noen bilder fra en varm og solrik sommerdag, sier på gjensyn og står med åpne armer for å ta imot høsten. 

Farger, frisk luft, blad som faller mot bakken og som gjør gatene til et fyrverkeri. Ganske magisk det også.

Hver gang vi står på trappen til å legge bak oss en årstid og starte på en ny, tar jeg meg alltid til å tenke på hvor heldige vi er å få oppleve skiftene. De forskjellige årstidene, ulike gleder og forventninger. Jeg tror jeg hadde gått mektig lei om jeg skulle bodd et sted der det var likt hele tiden. Tenk å bare bodd i vinter eller sommer - not for me - og mens jeg nyter både høst, vinter og vår - kan jeg glede meg til solen varmer nok til at sommerkjolene kommer frem igjen. 

 

whitecorner <3

 

#summer #outfit #antrekk #mote #fashion #

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign