hits
  • 17.11.2017, 16:54

Sunshine and reflections


Fredag - og godfølelsen er inntatt kroppen. Nå står tacoen på agendaen, etterfulgt av en god film (om noen har noen filmforslag, er dere hjertelig velkommen til å dele) og litt smågodt. 

Ingen fredag uten.

Ellers er bildene fra loftstuen, som endelig har fått litt kjærlighet. Den har stått på agendaen til fornying en god stund og endelig har det skjedd noe der. Plutselig har det blitt favorittstedet for kos - og stuen mangler både det ene og det andre. Men jeg har en plan der også, alltid!

Bildene er ikke fra i dag - her er det ruskevær, grått og trist - men fra en dag i uken da solen viste sine nydelige lysstråler og etterlot seg refleksjoner i interiøret. Sånt blir man bare rett og slett glad av. 

Nyt fredagen, fine. Og en riktig fin helg. 

 

#interiør #interior #home #stue #loftstue #oppussing #fornyelse #ikea #ikeasofa #normanncopenhagen

  • 15.11.2017, 09:30

Høsten, altså!


 

- Kaffe med melk, crispi luft, fargede blader, chunky knits og en muffins -

 

Høsten, altså ! Den er magisk. Og akkurat nå kunne jeg tenkt å bli her i en liten evighet. 

Favorittårstiden - hvor bladene skinner i nydelige farger, trær begynner å bli nakne og luften definerer av friskhet. En friskhet som kan puste liv i selv det mørkeste. 

Og tiden går fort - både september, oktober og snart november er på hell. Det er likevel noen uker igjen av denne magiske tiden, spesielt her på Vestlandet, og dagene skal nytes som dette og med turer i skogen, før juleforberedelser og julestemning kommer sigende. 

Hvor heldige er ikkje vi som får oppleve alle disse tidene, forskjellige epoker og faser gjennom ett år - med alt av forventninger og stemninger de ulike medfører. Hverdagsmagi, rett og slett. 

 

#høst #coffee #dailylife #hverdag #høsten #høstfoto #inspirasjon #foto #hverdagsmagi

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign