hits
  • 23.11.2018, 11:45

I do love a nice chunky knit


-  S t a y  c o s y - 

... and bright as the sun...

Ein stor strikkegenser, momjeans og eit hår full av tørrshampo har eg tusla (nærmare sagt sprunget) rundt i på morningen. Tusle gjer ein ikkje med to små i hus, ass, så her får mor kjørt seg på aktivitetsnivået sitt.

Anyway - no er det kaldt ute gitt. Frosten er kommet og gradestokken har plassert seg ved og under nullpunktet. 

På ein måte liker eg det.

Det kalde, klare været og lufta som er. 

Det betyr også ein skattejakt i klesskapet og eg har no funnet fram dei tjukkaste genserene (og ullsokkane så klart) som eg har og har store planer om å fortsette å pakke meg inn med lag på lag ei god stund til. 

 

 

I dag går turen på ein aldri så liten handletur med dei små. Har ein del småing som må handlast, også er eg så heldig og skal få ta nåken bilder av min gode venninne og hennas familie i helga. Tenkte da i samme slengen og prøve å samle min flokk på ein julebilde også, så litt tilbehør eller rekvisittar må eg forsøke å finne. Det blir stas.

Og det blir stas og komme seg ut av huset ein liten tur. Heilt til eg hørte på radioen heim frå barnehagen i går at det var black friday, nåke eg ikkje har forholdt meg til sjølv om eg har fått tusen meldingar på både mail og butikkker som ein påminning på hysteriet. Der var reklamen at senteret skulle ta det fult ut i år med åpning kl syv og mulighet for kølappar til butikkene. Eg kjørte nesten av veien og var nær på å avlyse heile turen. Ikkje liker eg kø, ikkje liker eg å handle i overfylte butikker - og på toppen av det heile har eg jo to små som også skal synast det er greit å handle litt. Men - here we go og eg tar sjansen. Reiser så tidlig som mulig og krysser fingrene for at eg får unna mine ting før det fyllast opp. Wish me luck!

Eg slår eit slag for null Black Friday! Og seier med det god fredag <3

 

  • 18.11.2018, 12:24

Høsten, altså!


 

Samle nåken høstblader,

tulle seg inn i ein stor og tjukk - heimestrikka - cardigan

og leike seg med kamera,

mens høstsola varmar gjennom dørene,

sammen med frisk luft.

 

M o r s o m t  og  m a g i s k.

 

 

- Fall breeze & Autumn leaves - 

Og eg er fremdeles veldig på høst, sjøl om eg veit at november sniker seg forbi i ein rasande fart og desember med all sin prakt står for tur. For er det ein ting eg har vore god på i år, er det å la vente på desember og julefølelsen. Dagane og vekene går raskt nok, synast eg - og høsten er enda magisk. 

Desember og julemagien tar eg siden.

 

 

#antrekk #mote #foto #style #skinnbukse #ull #knit #beanie #minmote #dagensantrekk

  • 16.11.2018, 11:16

Blomstrar for helg


 

... eller ein  h ø s t b u k e t t  om du vil

 skal få pryde både stue, kjøkken og gang denne helga (og forhåpentligvis resten av veka, om eg er flink å ta vare på dei). Og eg har lagt min elsk på fine strå. Gjerne i sterke farger. Som desse røde.

Heilt magiske. 

Og ein annen ting med strå er at dei står seg over lengre tid. Desse røde har eg sikkert hatt ein måned snart og eg bare putter dei oppi forskjellige vaser og kombinerer dei med nye buketter. Alt etter som. Det einaste eg gjer er å klippe litt av stilken når dei har stått i vase med vatn og sprayer dei med litt hårspray for å unngå dryssing. 

 

Nyt helga.

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign