hits
  • 21.12.2018, 09:33

Kor blir snøen av??


 

- På Vestlandet brukast regnjakken heile året, tydeligvis - 

 

21 desember, 3 dagar igjen til Julafta og likevel er det regn på agendaen her på Vestlandet. Og eg kan nesten sei med sikkerhet at vi nok kan sjå langt etter ei kvit Jul. Godt vi er vant til regn og har ein og to regnjakker på lur, da!

Og når vi snakker om tre dager igjen til Jul. I går var første shoppingdag av julegaver. Ferdig med mange, lista er klar på resten. Så i dag kom vi oss igang tidlig - til vanlig bruker eg og dei små være nåkenlunde i gjenge i ellevetida om dagen, men er vi effektive går det fint - og no er vi klare til avgårde kåre på runde nummer to. Skal bli godt å bli ferdig med innkjøpene, så eg kan starte med det kjekke - innpakkingen, lage koselige ting å gje til gjester vi skal ha på Julafta og små diy prosjekt. Om det blir bra, deler eg nok det her skal ein sjå. 

No tar eg regnjakka over hodet og logger av. 

Ha ein strålande fredag og for mange siste arbeids/skuledag før juleferien.

Nyt.

 

#mote #fashion #antrekk #dagens #style #trend #regnjakke #rains #bikbok

  • 19.12.2018, 10:26

Hi there, little guy!


 

Neimen, hallo der lille mister - hyggelig å helse på deg.

 

Når fireåringen i huset kjem heim med denne fine julepynten frå barnehagen, stolt over hva ho har laga og enda stoltere etter at den har fått sin plass på veggen, kjenner eg at eg som mamma  d å n e r  litt. For finere christmas cutness overload skal ein leite lenge etter. Eg synast rett og slett denne lille karen (for vi fant fort ut at det var ein liten kar detta her) var ufattelig sjarmerande og ikkje minst super dekorativ i tillegg.

Så skjønn, så enkel og lage i ein travel kvardag og eit lite frisk pust i juleheimen, både ute ved inngangspartiet eller inne. 

 

 

 

#interiør #dekor #julepynt #juledekor #doityourself #diy

  • 09.12.2018, 10:13

A red beanie and some glam


 

- It is the season to sparkle a little more than usually -

Det er desember, 2 søndag i advent og helg - og eg kickstarter det heile denne morningen med ei knall raud lue og litt bling-bling i ørene. Eg elskar å mikse ganske casuale antrekk med nåke ekstra. Og desember trenger litt bling-bling og glam i kvardagen. Life is what you make it to be. Er det ikkje?! Og eg har bestemt at desember skal være fylt med bling-bling, kos og hygge.

 

 

Ellers er planen i dag ein liten handlerunde sammen med dei små og min kjære mormor. Desember og søndagsåpent er ganske så greit. Målet er å få tak i koselig utendørs julepynt. Du skjønner - eg har ei mormor som elsker julepynt over alt på denne jord og huset hennes er reine definisjonen på eit julehus. Faktisk ganske lignende slike små koselige julehus som ein ser på film. Huset vårt derimot, er ikkje nåke å skryte av i år, da mannen er borte på jobb og det er han som pleier å stå for pyntinga utendørs. Men når fireåringen i huset jubler av begeistring for kvart eit julekledd hus ho ser - vil denne frøkna ta saken i egne hender og kjøpe nåke enkelt (men koselig) til å lyse opp mørke kvelder med. For kor kjekt er det ikkje å sjå dei små sin begeistring over slike små øyeblikk som dette. Sjå deiras beundring over lysende flaggstanger og blinkende nisser. Eller bare nåke så enkelt som fallende snøfnugg. Dei små ser det magiske i enkle kvardagsøyeblikk og eg trur frå heile hjerte mitt at vi voksne har mykje å lære av dei på dette området. 

 

 

 

#mote #antrekk #dagens #minmote #fashion #outfit #dagensantrekk #todays

  • 05.12.2018, 13:38

I adore no. 6


 

Fine steiner og krystaller

... og leiter du litt finner du ein eller to i kvart eit rom her heime.

 

 

Det er no nåken år siden eg fekk øynene opp for desse herlighetene. På ein sommarferie i Danmark. Der budde vi nåken dager i Ebeltoft, ein liten by med ein sjarmerende gågate og søte kafeèr ved veikanten. Midt inni kaoset ein lørdag går vi forbi ein butikk fylt av steiner og krystaller. Eg blir automatisk fasinert og drar både samboer og på det tidspunktet mine to små med meg inn i eit lokale fylt av glitrende solskinn og delikate farger. Den koselige damen bak kassen begynte og fortelle om dei ulike steinene og krystallene som eg etter ei stund holdt i hånden - om heelende evner, renskende effekter og steiner for ulike sinnstilstander.

-  E g  v a r  s o l g t   -

... og gjekk frå butikken med ein pose full av små skatter både til meg sjøl, heimen og mine små. 

 

 

#steiner #krystaller #interiør #hjem #bolig 

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign