hits
  • 23.01.2018, 19:31

Don´t stop the music


- Beoplay A1 - 

Denne herligheten var en av fine ting som lå under treet til meg i år - og i det jeg åpner gaven og skjønner hva det er hopper jeg opp og ned av glede og rett i armene på min kjære. 

Jeg elsker nemlig musikk og hører på musikk til alle døgnets tider. Når jeg spiser frokost, slapper av, vasker hus, lager middag, leker med minsten - jepp listen fortsetter. Og jeg er super glad i høy musikk. Spesielt når jeg er alene hjemme eller styrer på med mitt. 

Etter ett lite bomkjøp for noen år siden - eller bomkjøp og bomkjøp. Vi gikk til innkjøp av en ny høytaler med både tilkobling for mobil og med god lyd. Men større og mer klomsete sak skal en leite lengre etter. Dette medførte at jeg brukte den en stund, mest for samvittigheten sin skyld, før den er blitt stuet lengst inn i ett skap på loftstuen. Ikke den eneste med denne strategien, vel??!! Mobilen er blitt dens erstatter og den funker bra den altså, men høy musikk - det gir den ikke. 

Og du aner ikke hvor mange ganger jeg har sagt at nå må vi kjøpe oss en ny høytaler. Jeg har til og med vært i butikken og sett etter, hver gang tomhendt hjem da de ikke har levd opp etter forventningene mine ut fra lyd og design. Før jeg en kveld en stund før jul satt og scrolla gjennom instagram, såg denne fine saken her og viste den til min kjære - før det var glemt igjen fra min side.

Men ikke fra hans tydeligvis - så nå strømmer det musikk i alle husets rom og det beste med den lille saken, foruten fint design og god lyd, er at det er 24 timers batterikapasitet og jeg kan bære den med meg hvor jeg vil. 

- My bestfriend for 2018 - 

 

#interiør #musikk #beoplay #dekorasjon #interiørdetaljer #innredning

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign