hits
  • 30.05.2017, 20:36

# Todays


- Bubbling -

Helledussen for en dag dette har vært. Magisk. Ikke det at det har vært noe spesielt som har skjedd i dag eller noe ut over det normale, men likevel har den flydd forbi og vært preget av mye latter og morro. Det er faktisk lenge siden jeg har ledd så mye at tårene opp til flere ganger har trillet. Jeg elsker det. Energien er på topp, selv om jeg ikke har kommet meg hjem enda. Nå venter jeg på en varm kopp kakao, før jeg skal nyte den og komme meg hjem. Og der (holde seg fast) har jeg bestemt meg for å hoppe i treningsklærne og jogge meg en tur - eller gå når jeg ikke orker med. Så deilig å være ute i dette gode været. Og det er noe magisk med luften, fuglekvitter og duften av vårblomster.

Ellers har jeg også endelig fått hjem denne magiske blusen. Grønn, blomster og god kvalitet. Blir rett og slett super glad av den.

 

Ha en nydelig tirsdagskveld <3

 

#mote #fashion #antrekk #todays #outfit #ootd #ganni

  • 19.02.2017, 20:30

#Todays


Lag på lag med ull er like deilig ute, som inne.

Ingenting slår og kunne tussle rundt hjemme en hel søndag. Formen er kommet seg betraktelig og jeg anser det hele som easy come - easy go. Jeg har egentlig ikke hatt noe stort på agendaen i dag, men innser nå i kveldingen at jeg faktisk har fått gjort en del småprosjekter rundt om kring. Jeg har blant annet sortert og ryddet i skap og skuffer. Og det er deilig det. Nesten en befrielse. Hehe. Nå gjenstår bare klesrommet, men det er alt annet enn et lite prosjekt, så vi får se en annen vakker dag. 

Kvelden skal tilbringes under et teppe på sofaen, sammen med en stor kopp te. Så er jeg klar for mandagen og gi jernet i en ny uke. Nemlig det handler mandagen om for meg. Å sette startskudd for resten av uken. Har dere lest boken til Erik Bertrand Larssen, Helvetesuka? Jeg har ikke lest boken selv, men har skjønt at det handler om å utfordre deg selv på det sterkeste, komme ut av negative vaner og gi jernet både på jobbfronten, kosthold og blant annet treningsfronten. Mandager setter standaren for uken, noe som funker for meg, så kan en se frem til å slappe av og kose seg i helgene.

Ønsker dere en god søndags kveld <3

  • 13.02.2017, 19:52

#Today I love


Blue dots, coffee, brighter days and greens plants

Hei på deg mandag - og hadet bra.

Mandagen kom og mandagen gikk. Nå er jeg akkurat kommet meg innenfor døren her hjemme, har laget meg en kopp kaffe og skal kose meg i denne kroken i kveld. Med litt musikk på øret og laptopen på fanget. Er det flere enn meg som liker seg på gulvet? Jeg dekorerer gjerne små kosekroker rundt omkring med de tingene jeg liker best akkurat nå og finner roen. I know, rare vaner.

Nå er det min favorittpute med blåe prikker, sement og grønne planeter som gjelder (se den fantastiske kaktuslignende planten som ble med hjem her om dagen - den har også en knopp på seg og jeg kjenner jeg er kjempespent på hva som kommer ut av den). For ikke å glemme kaffe og det faktum at det er lyst ute når jeg kommer hjem fra jobb. Bedre enn det blir det ikke. Nå skal jeg sitte her en stund, oppdatere spillelisten min og pusle litt med noen bilder jeg har tatt. Ha en super mandagskveld, dere <3

  • 28.01.2017, 12:08

Beanie time


A grey beanie and comfy pants makes me  h a p p y 

Jeg innrømmer det. Jeg er over gjennomsnittet glad i luer. In fact i alt av hodeplagg, faktisk. Og når gradestokken krymper seg skummelt ned mot null grader og vinden uler i husveggene, går jeg liksom godt med lue inne som ute. Favorittluen for tiden er en grå fra Arnie Says, som tilfeldigvis ble med meg hjem en dag fra byen, når været ikke var på min side og det var bitende kaldt ute. Flaks for meg, tenker jeg i dag. Hutrene forbi Infinity Bergen, fikk jeg øye på luen, sprang inn og røsket den med meg. Fremdeles bitende kaldt, men ett hakk og to bedre, hvert fall. 

Helg er det også, noe som betyr sove lenge dag. (Merk; sove lenge er gjerne når klokken er bikket åtte, men det spiller ingen rolle så lenge jeg føler meg uthvilt, frisk og rask). Utrolig deilig og ikke mist vel fortjent. Denne uken har rast forbi, med en hel del "must do" på programmet. I dag skal det bli godt å roe litt ned, sitte og nyte en eller flere kaffekopper og kanskje gå meg en liten tur. 


Ha en fin lørdag, da, dere :)

  • 24.01.2017, 16:20

The only thing missing is...


- a cup of coffee - 

  

Jeg er en kaffejente (med store bokstaver) og en jeansjente. To ting jeg ikke går en dag uten. Jeg våkner om morgenen og hopper i en jeans før jeg går på badet - enten det er ukedag eller helg. Jeg er jenta som gjerne skifter til jeans etter jobb, ikke en joggis som sikkert mange andre. Og kaffe - det er det første jeg setter på når jeg står opp - og deretter går det som oftes en del kopper gjennom dagen (vi snakker liter) og se ikke bort fra at jeg tar en om kvelden også. Da gjerne med en skvett melk i. Jeg vet, dårlig vane, men noen dårlige vaner må man ha og jeg har ingen planer om å vende den. 

Nå er det endelig kveld og jeg kjenner det er godt å sitte seg ned med god musikk som fyller rommet og en liten stund for meg selv. Ukedagene er hektiske, men jeg liker det og en setter gjerne mer pris på en liten stund her og der. Nå skal jeg lage meg en kaffe, tenne ett duftlys og kjenne på roen før det er sengen. 

  

whitecorner

Hei. Jeg er en drømmer, skapskribent og elsker når hjerte hopper av visuelle inntrykk og inspirasjon. Målet med bloggen er å lage mitt univers, et sted der jeg kan dele litt av hvem jeg er, få utløp for noe kreativitet i hverdagen og et sted man kan få inspirasjon og drømme seg litt bort. Jeg ønsker deg hjertelig velkommen og sier tusen takk for at du vil bruke litt tid i mitt univers. Følg meg gjerne på Instagram - @my_whitecorner

Search

Bloggdesign